Dagens citat

Det var som att gå ut med hunden. Det kändes 100%

-
Magnus Arvidsson om kvalet i spjutkastningSå  j***a roligt är det inte att gå ut med hunden.

I min rosa Ipod

image68

The Ark - Echo chamber

Geltrubbel

Idag gick allt inte lika smidigt. Två omgångar LMP geler fick göras, den första blev knas och den andra blev inge vidare heller. Nu är det bara att hålla tummarna på att PCR fungerar och att vi faktiskt får ut en produkt. *Hoppas, hoppas, hoppas!*

I min rosa Ipod

image68

The Hives -Tick Tick Boom

Duktig dag

Idag har jag varit duktig och avklarat följande:

  • Valt ett projektarbete
  • Lämnat in mina väskor på lagning
  • Lämnat in min mobil på lagning

Nej, jag är inte en sådan som tar sönder saker, jag har bara otur med mina inköp.

On my wishlist

image101

Ge mig!

I min rosa Ipod

image68

Jewel - Barcelona

Tillbaka på labbet

Så var man som rubriken lyder tillbaka på labbet. Det känns faktiskt bra. Jag har inte tappat min förmåga trots uppehållet. Lämnade faktiskt stället först *skryter förnöjt*. Min labkompis är bra, men jag saknar dig M, vi är det vinnade teamet all times !

I min rosa Ipod

image68

Oh Laura - Release me

I min rosa Ipod

image68

Lisa Ekdahl - Om jag snubblat efter vägen

Valpväktare

Idag har jag varit valpväktare. Tre veckor var de små liven och ursöta! Fick även två bonushundar, Amigas syrra och coola Aslan. Underbar dag, men shit vad svårt det är att gå med fyra hundar samtidigt. Mina svårigheter kan bero på den lilla svarta, hon är ju okontrollerbar. Måste sätta igång med hårdträning, annars får vi skämmas i ringen om två veckor. Det vill vi inte!image97image98

Ganska söta faktiskt...

I min rosa Ipod

image68

Robyn - Don't stop the music

I min rosa Ipod

image68

Gwen Stefani - Wind it up

Sista dagen

Sista dagen på jobbet idag. För stunden i alla fall, gästspel kan förekomma längre fram. Men nu är jag bara student. Skönt!

I min rosa Ipod

image68

The Cardigans -I need some fine wine

I min rosa Ipod

image68

The Cardigans - Please sister


Sämsta dagen ever

Okej kanske inte ever. Men tusan vilken dålig dag jag haft. Det var extremt nära att jag började gråta. Förstår inte vad som är fel egentligen. Jag är nog stressad och less bara. Som tur var väntade en tårta på bordet vid arbetsdagens slut. Det kändes mycket bättre efter jag tryckt i mig två bitar. Nu har jag nyss ätit glass. Jag tror att tårtan och glassen var min lunch idag. Inte bra.

I min rosa Ipod

image68

Amii Stewart - Knock on wood

Fika

Fika är nice. Ännu mera nice  är det i en god väns sällskap. Därför ska jag bege mig till söta S och fika. Men först måste jag äta, man kan ju inte leva på fika hur gärna man än skulle vilja det. Idag blir det uffig mat, köttbullar och makaroner.

I min rosa Ipod

image68

Lisa Ekdahl - Med kroppen mot jorden

kaaching!

Snart rullar pengarna in. Välbehövligt kan jag lova. Har sett på tok för mycket stuff som jag vill ha *ego*. Mitt största problem är jag vet inte något stopp när det kommer till handlande. Har jag väl börjat går det snabbt utför. Jag är inte som de där deltagarna i lyxfällan. Det om några har brist på karaktär.

Nåväl, tills pengarna faktiskt finns synliga på mitt konto ska jag roa mig med att sätta ihop min önskelista :)

I min rosa Ipod

image68

Lars Winnerbäck - Gråa dagar

Bildbevis

Bara ett bildbevis på att jag faktiskt tättade igår. Det tog fyra timmar. Gah!

image89


Gosedjur i varma torktumlade sängkläder, handdukar...eh...underkläder?

I min rosa Ipod

image68

Mando Diao - Mr Moon

Kreftor

Kretftorna var goda :)

Dagens bestyr

Tvättaimage88
Städa
Baka
Eta krefta :)I min rosa Ipod

image68

No Doubt - Don't Speak

Stackars

Stackars dom som stänger in sig
Hundra dagar utan heder
Stackars dom som lever så
Stackars dom som tittar på
Hur märkligt kan man må

I min rosa Ipod

image68

Gwen Sefani - 4 in the morning

Om mitt minne

Jag visste att det fanns något positivf med att vakna lite tidigare denna dag., mitt negativa inlägg från denna morgonen till trots . Jag skulle ju ringa vårdcentralen. Ni vet, de där med knasiga telefontider, och när man väl kommer fram får ange sitt telefonnummer för en återuppringning som aldrig äger rum! *andas*. Dessvärre har jag minne som en guldfisk. Det blev inte av. Skit också.

I min rosa Ipod

image68

Lisa Ekdahl - Där ser du själv hur högt du når

Irritationsmoment på morgonen

När någon väcker ens bättre hälft genom konstant snoozande när hon har sovmorgon. Han var värd de där sparkarna som han fick.

I min rosa Ipod

image68

Lars Winnerbäck - Hjärterdams sista sång

En och annan idiot

Det blir så många meningslösa inlägg när man jobbar. Det händer liksom inget annat än att man träffar på en och annan idiot. Ja, sedan springer man ju en hel del på Myrorna, det ligger så nära jobbet. Jag får satsa på att gör inlägg om mina myrornafynd. Ja, så får det bli.

I min rosa Ipod

image68

Lars Winnerbäck - Stackars

Oh my

Oh my vad vissa dagar känns tunga. Det är minsann dags för en powernap.

I min rosa Ipod

image68

Regina Lund - Little Miss colourful

Pölar av kiss

Nu har jag två dagar i rad sattit foten i pölar av kiss. Jag tror inte att det är sambon som lämnat dem efter sig. Och det är inte jag. Nej, det är nog "the great white" som åkt på en urinvägsinfektion. Stackaren är nu inte bara dålig i magen utan har nu även problem att hålla tätt. Suck. Det blir ett telefonsamtal med veterinären imorgon, och antagligen en saftig räkning som plåster på såren. Ibland  är livet med hund mindre underbart.

image87

Mina bajsbarn

I min rosa Ipod

image68

Lauryn Hill - Oh Jerusalem

Somliga går med trasiga skor

Jag kan nu sålla mig till dessa. Mina favorit ballerinas var nämligen söndertuggade av "den lilla svarta". Tack för den Amigan. Måtte dina valptänder trilla ut och ersättas snart. Du luktar dessutom päckel i munnen. Söta djur, det är bättre när du biter i tigrar.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

I min rosa Ipod

image68

No Doubt - Hey Baby

God morgon

05:12 - Jag trodde att jag skulle få sova ut  nu på helgen. Tji fick jag. Krassa magar är pest.

I min rosa Ipod

image68


Vreeswijk Cornelis - Felicia adjö

Sleppyhead

Dags att ta ut fuldjuren på en kvällspromenad. Sedan är det bums i säng för min del. Kanske kommer jag att drömma om Pablo. Jag tror det.

Little miss scatterbrain

Jag hittade Little Miss Scatterbrain i en "plush" version när jag gick i genom källaren hos mamma. Åh, vad jag önskar att jag kom ihåg att ta med henne hem. Jag tror faktiskt att jag är mest lik Little Miss Scatterbrain. She is very absent minded and is always getting things mixed up. I alla fall när jag har alla mina bollar i luften. Just nu har jag ganska bra pejl på tillvaron.image86
I min rosa Ipod

image46

All Saints - Never ever

Spindeln del 2

It's back!

I min rosa Ipod

image68

Paula Cole - Where have all the cowboys gone?

Sommarplåga 4

image84
Sommarplågor del 4. 

Nu har tiden kommit för att ge spindeln en plats bland sommarplågorna. Igår när vi skulle lägga oss, eller egentligen redan i förrgår så såg vi att en jättespindel byggt bo utanför vårat fönster. Detta ledde så klart till att vi inte kunde sova med öppet fönster. Bara tanken på att en spindel finns i min närhet gör mig orolig, och att somna med vetskapen att den sitter där och planerar en attack finns inte. Detta har resulterat i två varma nätter. Sambon erbjöd sig redan igår kväll att ta död på den. Tyvärr var jag allt för rädd för ett misslyckande och att den skulle sluta på fel sida av fönstret, det vill säga inne hos oss. Vem vet var den då skulle sätta sig och trycka? Idag har J sabbat dess bo, och förhoppningsvis kommer den inte tillbaka, eller planerar en hämdaktion.

I min rosa Ipod

image68

Lisa Ekdahl - Sunny Weather

Krass mage

Amiga är krass i magen. Jag är orolig, som vanligt...

I min rosa Ipod

image68

Kent - Socker

Svettiga mannen

Dagen har gått över förväntan. Den enda jobbiga männska jag träffade var en svettig man som tyckte att jag skulle veta allt om pakettjänster till Norge. Sedan borde ju posten paketera det man ska skicka med. Och allt som allt ska det ju inte kosta mer än 130:- Jag undrar när svettiga mannen sist besökte posten. Det var inte igår i alla fall. För då var det söndag.

I min rosa Ipod

image68

Norah Jones - Sunrise


Back in buisness

Ja, kanske inte riktigt. Men jag är tillbaka i Uppsala i varje fall. Tågresan gick bra, trots att den lilla svarta hade en orolig mage. The great white låg bara och sov. Imorgon börjar jag jobba.Det känns mindre bra, speciellt nu när det ser ut att bli lite sommar. Min vanliga otur.

I min rosa Ipod

image68

Lars Winnerbäck - Mareld


Packar

Hur kommer det sig att allt ryms i väskan när man åker till en plats, men aldrig när man åker tillbaka hem? Suck.

I min rosa Ipod

image68

The Beatles - Let it be

O Daniel where art thou?

Som borta med vinden.

I min rosa Ipod

image68

Sarah McLachlan - I will remember you

Käftsmäll

Finns det något bättre än att slå folk på käften med sin kunskap. Få så kallade besserwissers att bli mållösa. Åh, det känns bra enda in i själen.Ler.

Garderobsfynd

Se så fina väskor jag hittade nere i källaren när jag rensade. Till sambons förtret kommer de att följa med ned till Uppsala. Jag är nöjd.

image81

I min rosa Ipod

image68

Emiliana Torrini - Next time around

RSS 2.0