Glashalt-ett "hata inlägg"

Detta är ett "hata inlägg". Nu tror ni förstås att det är ett "hata inlägg" mot den vidriga halkan som varit idag. Fel,fel, fel! Detta är ett "hata inlägg" tillägnat :

A) Uppsala komun som inte sandar trafikerade cykelbanor.
B) De som cyklar i samma takt som man går på dessa cykelbanor.

Jag vet inte vilka av dessa jag hatar mest, antagligen de senare nämnda. Varför blockerar man cykelvägen med sin långsamhet när man kan gå?!

I min rosa Ipod

image171

Hole- Awful

Äntligen fredag

Äntligen fredag, en välförtjänt helg väntar mig. Idag är det labpresentationer och lab som står på listan. Knopade ihop en powerpoint igår. Tror ni inte att mitt sista sparande sabbades. Jag fick göra om hela presentationen på nytt. Så drygt. Ett tips till mig själv : spara alltid både på usb minnet och på hårddisken, usb minnen är tydligen inte att lita på.


Dundertabbe?

PCR produkterna funkade i alla brunnar *wee*. Dessvärre lyckades jag använda fel size standard vid genotypningen,900 bp istället för 400 bp. Inte så bra då mina fragment låg mellan 150-400 bp. Jag kan göra en ny runda, eller manuellt justera 192 prover. Jag provar på manuellt till att börja med. Genotypning är ju inte helt gratis att göra.

I min rosa Ipod

image171

Hole - Celebrity skin

Att vänta

Gel under "framkallning" så det är bara att vänta. Orden "att vänta" får mig att tänka på advent. Någon sa till mig att det är precis vad ordet advent betyder. Jag längtar till första advent, för då får man baka pepparkakor och lussebullar! Och dricka en massa glögg. För det har jag ju inte redan gjort.

Besvikelse

Det blev varken ett MAX skrovmål eller en rosa ljusstake *surar*. Ljusstaken var slut (men skulle tack och lov komma in på nytt) och tydligen var det kebab som var på menyn och inte MAX. Attans alltså!

I'm dreaming of a pink christmas...

image201

Okej, granen var kanske lite för mycket även för min smak. Ljusstaken och ett par pumlor (för det är så det heter) hoppas jag dock att jag kommer hem med idag. J är fortfarande ovetandes om detta. Och så skall det förbli. Allt finns på Rusta.

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck - Elegi

Vintageshoppa på nätet

Sigrid har öppnat sin egna Vintagebutik på nätet. Det är lite tomt än så länge då den är under uppbyggnad. Eftersom att tjejen har ett öga för bra grejjer tror jag att detta kan utvecklas till något alldeles extra. Här kan ni hitta den.

Hamburgerdieten del II

Idag blev det en QP cheese meny. Vill det sig väl blir det ett skrovmål på MAX imorgon i samband med IKEA besöket.

Tomorrow - PCR day

Det ser inte bättre ut än att jag får göra 96 x 2 PCR:er imorgon. Nåväl, det kunde vara värre. Vi struntar i multiplex analysen och kör på en platta i taget i genotypningen. Förhoppningsvis kommer detta fungera bättre, det lämnar åtminstonde mindre plats för mänskliga misstag. Vilka nu som gör sådana. Jag?! Nej, knappast!

I min rosa Ipod

image171

Sahara Hotnights - Visit to Vienna

Stig Lindberg

Åh, vad jag vill ha Stig Lindbergs Berså!

Tungviktare del II

Beviset...

image199

Good girl

I'm a good girl och gör min hemläxa.

I min rosa Ipod

image171

Björk - Hunter

Om designerväskor

Jag är som bekant svag för väskor, och lägger mer än gärna en peng för mycket på en dyrgrip när ekonomin tillåter. Vad jag inte kan förstå är alla dessa ,jag vill säga snorungar, men väljer att uttrycka mig mildrare och säger yngre tjejer som gåt runt med en Louis Vuitton, Chloé, eller ve och fasa en Hermès. Vart får de pengarna ifrån, alla kan ju knappast ha "en pappa som betalar".

Slutsats: de köper en kopia som sägs vara äkta på tradera och strosar runt i den på stan. Det hemska är alla dessa stackars människor som blir lurade, för ett tag sedan såldes en "äkta" Bayswater för 3500:- Tradera behöver jag säga att någon betalade 3500:- för mycket för en fake väska. Ett tips tjejer kolla bilderna noga, ett serienummer är inte ett bevis på en äkthet.

Jag är verkligen emot kopior, och tycker att det är bättre att köpa ett välgjort budgetalternativ än att bära en fake på axeln som man betalat för mycket för. Men det är jag det.

En observation på bussen

Igår åkte jag buss. Det var väl som vanligt, förutom att det satt en tjej framför mig med ett stort utväxande födelsemärke på näsan. Som det växte ut hår från. Det var det enda jag såg under hela bussresan, tills hon steg av. Är jag konstig?

Hamburgerdieten

Jag fortsätter med min hamburgerdiet. Jag rasade i vikt när jag var sjuk och nu gör jag mitt bästa för att ta igen det. Hamburgare, pizza och feta såser tycker jag var en bra start. Förhoppningsvis är inte detta något som kommer att utvecklas till en ovana.

Today

Idag hade jag tänkt att göra följande:

 • Se på Gossip girl
 • Skriva på mitt projekt
 • Rensa i garderoben
 • Gå ned i källaren
 • Sy något
Det blir spännade att se vad jag lyckas utföra, skulle tro att punkt ett ligger bra till.

I min rosa Ipod

image171

The Wannadies - Friends

Månadsbudget

Jag fortsätter med det vinnade temat- månadsbudget. Här är denna månads upplägg. Julklapparna tar upp en mindre del av budgeten. Kanske för att jag har börjat inse att mina nära och kära inte bryr sig särskilt mycket om vad de får. Numera önskar man sig ju ingenting längre.

 • Fasta räkningar : 5900:-
 • Fuldjuren : 2000:-
 • Julklappar : 1500:-
 • Stuff for me : 2000:-
 • Sparande : nja...

Tungviktare

Amiga väger nästan 1,7 kg. Det är svårt att tro. Damen börjar bli en riktig tungviktare. Kanske är dags för Blocket snart, jag menar vem vill ha en hund som inte ryms i handväskan?!

Lördagsfika

Det blev lördagsfika / lördagsfrukost idag. Det var gott. J hittade jeans på Weakday och en cardigan på HM. Själv råkade jag komma hem med fyra tröjor för mycket från HM. Jag har hört att man lär sig av sina misstag, men jag tror inte att det stämmer i mitt fall.

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - Skäl att vara motvals


Telefonsamtal

I love u sis! Men du är typ omöjlig att avsluta ett samtal med. Hur jag än försöker fortsätter du bara attprata och prata. Jag skulle gärna prata i telefon hur länge som helst med dig, men tyvärr har jag sällan tid för det.

Bra post

Idag har jag fått bra post. En traderavinst och delar av min HM beställning. Behåller nog allt och väntar med spänning på mina lackleggins och paljettkjolen. Vad jag dock saknar är en lönespecifikation. Hallå posten jag vill ha min semestererättning någon gång!

Genotypning

Gick inte som förväntat. Men nu är det åtminstonde helg, och nya krafter kan samlas till nästa vecka.

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani - Yummy


DNA koncentrationen

Såg bra ut. Och vi kunde gå tidigt från labb. En bra dag helt enkelt.

I min rosa Ipod

image171

Gwen Stefani - Wonderful life

Katter

Jag är less på dem. Varför skaffar folk katt om de endå inte vill ha dem inne hos sig. Det här är inte ett lämpligt område att ha utekatt på. Kompis blev nyss halvt attackerad. Jag skojar inte, skulle någon av dessa katter orsaka sådan skada att jag var tvungen att åka till veterinären med mina hundar skulle jag ta med katten för avlivning. Kattägare, är ni medvetan om att ni är betalningsskyldiga om eran katt orsakar skada? Under sommarmånaderna passerade jag minst tio katter per runda. Det är inte okej. Blir så ********** less!

Jag är medveten om att det inte är katterna det är fel på utan de som äger dem.

Stressig värre

Idag har jag gjort 192 PCR:er. Det var ingen lek.

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - Vraket

Världens sötaste vän

Bilder säger mer än ord. Men jag älskar denna lilla filur.

image190


image191


Dilemma

Ska man köpa julklappar till sig själv eller tills sina nära och kära?

Cancer

Nu ska jag läsa artiklar som handlar om cancer. Det verkar vara ett hett ämne på Rudbeck. Litteraturseminarer imorgon och sedan labb, kan bli en lång dag, men I got my hopes up! Förresten, hur jobbigt är det inte att tala engelska hela dagen för att sedan återgå till svenska när man kommer hem. Kom på mig själv med att säga "come here" till hunden när vi var ute. Pinsamt.

Jag "hjärtar" te

Och te hjärtar mig...


image189

I've got DNA !

Weee! Jag hade DNA i mina prover. Hoppas bara att de är av rätt storlek, i så fall är jag en ganska bra designer.

I min rosa Ipod

image171

The Beatles -Twist and shout

Internetlös

Jag har gått och varit utan Internet sedan fredagkväll. Måttligt irriterande. Jobbigt då jag verkligen behövde den i helgen för att kolla upp stuff inför en muntlig presentation. Nu får jag kolla allt viktigt i skolan., på snygga Macs :) som jag tyvärr inte riktigt förstår mig på. Men det är väl dags att lära sig :)

Ögongodis

På begäran sätter jag in en bild på Amiga. För er som inte nöjer er med denna finns fler att beskåda under ämnet "Fuldjur".

image188

Rachael Ray

Rachael Ray...Herregud, finns det någon mer enerverande människa?!


Dagen som gick, men ännu inte är över

Presentationen gick väl. Herregud i jämförels med några är jag en stjärna! Om jag inte får "pass with honour" i denna kurs måste vissa inte få godkänt alls. Nej. Nu blev jag hemsk igen. Mitt rätta jag visar sig med jämna mellanrum.

Fick brev från livsmedelsverket igår, min projektplan är klar så nu är det bara upp till min koordinator att godkänna detta som examensarbete, vilket hon kommer att göra då jag mer eller mindre redan fått "grönt". I slutet av januari börjar jag. Det känns bra. Lite vuxet.

Hjälp, jag är snart 25!  Ångest,ångest, ångest.

I min rosa Ipod

image171

Sarah Mclachlan - I will remember you

Avbockat

Sådär...nu är jag klar med min overhead (jag vet, så oldfashioned) och därmed också klar med min presentation till imorgon. Nu ska jag bara läsa artikeln som jag ska redovisa på måndag, är ju bra om jag skulle ha några funderingar kring den. Efter detta är det dags för sleeping time. Jag är lika trött som vanligt.

En bekännelse

Jag lyssnade på Spice Girls. Jag hade till och med det där samlingsalbumet där man samlade "fotografier". Jag såg filmen. Och jag hade båda skivorna. I om du har dem, kan jag få tillbaka dem? Deras comeback blir intressant. Posh var och är min favorit.

image187

Dagens planer

Jag vaknar på tok för sent och ska börja med att ta ut fuldjuren. De verkar dock inte ha bråttom, utan ligger och chillar i solen i fåtöljen. Skitsöta! Sedan borde jag dammsuga, ringa lite samtal, skicka lite mail, läsa artiklar, förbereda någon slags presentation till imorgon och börja med min presentation (the big one) till måndagen. Jag borde även ta mig ned till stan. Vet det tusan hur jag ska hinna med allt detta. Tror jag får prioritera bort något. Troligtvis stan.


Varför känner man alltid att man måste vara så himla duktig när man har lediga dagar, varför kan man inte bara få ligga i TV soffan och äta chokladpraliner och titta på Oprah?

I min rosa Ipod

image171

Diana Ross - Do you know where you going to

Förfallet

Jisses alltså. Det ser ut som f-n här hemma. Att det kan samlas så mycket damm på så få dagar är bortom min förståelse. Den lediga dagen kommer inte enbart bestå av att läsa artiklar. Måste nog ta en vända med snabeldraken och tvätta också. Tack och lov för den nya regeringen.Nu kan vi alla lägga våra sparade slantar från skatteavdraget på en städhjälp.Suck.

Serietittarkväll

Idag fyller J år, vi är båda trötta och bestämde oss för att hämtmat, godis och en hel del serier var det lämpligaste firandet. Besökare hänvisas till lördagen.

Så ikväll blir det The Office, Southpark, Weeds och Heroes...

What a day

Jag var sen på morgonen.Jag hämtade labrocken på ebc, och sedan ville inte min cykel att jag skulle cykla mera. Bakhjulet fastnade på något vis. Så jag fick gå. Och kom för sent.

Idag är mina primers färdigdesignade, jag känner mig oerhört artistisk. Det är inte varje dag man kan kombinera vetenskap med design.

Cykeln mådde bättre på hemvägen och imorgon är jag ledig. Så trots en massa dumt verkar dagen sluta väl. Tack och lov. Jag är helt slut.

I min rosa Ipod

image171

Macy Gray - I try

Vår i Paris

Nu har vi beställt en weekend i Paris i mars. Jag ska vintageshoppa!

Powernap

Jag skulle ta en powernap på en timme. Men J väckte mig inte så den blev på 3,5 timme istället. Nu blir det sen middag och resten av kvällen ska jag spendera med att designa primers till projektet. Riktigt segt, då jag räknat med att vara klar med detta vi det här laget.

Träff med handledare

10:00 ska jag träffa min handledare för projektet. Hoppas alla oklarheter klarnar, att jag förstår vad jag faktiskt ska göra. Wish me luck.

I min rosa Ipod

image171

Melanie C - Ga Ga

Projektarbete

Identifying genes associated with Tolling disease in Nova Scotia Tolling Retriever.

Ja, det är mitt projekt. See you tomorrow Bimsan.

Hus och hem

Sådär, nu har jag klickat till mig tre gratisnummer av Hus & Hem, det enda jag behövde göra var att skriva in två EAN koder från mina Milda Mat som stod i kylen. Tack Milda, inredningstidningar är något som jag sällan unnar mig själv.

Trötter

image180
image181

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck - För dig

En pizza och två timmars sömn senare

Jag är fortfarande riktigt trött. Till min glädje börjar jag inte förren 13:00 imorgon. Någon där uppe måste ha sett mig, tack. Imorgon får jag veta i vilken forskningsgrupp jag har hamnat, jag hoppas innerligt att det blev i någon av mina första val. Vissa projekt förstod jag knappt vad de gick ut på. Jag antar att det inte är någon idé att fundera över detta nu, bättre att förbereda sig för att sova. Innan dess ska jag dock se ett till avsnitt av läskiga Dexter. Jag vet inte vad jag tycker om den serien ännu, men sambon envisas med att den är bra. De första tre avsnitten var alldeles för makabra för min smak, men det fjärde (som jag såg nyss) var inte alls lika farligt. Så jag ger det en chans till. Sov gott mina vänner. Det ska jag göra.

En krävande sport

En krävande sport. Den där hundsporten. Jag är helt slut. Utställningen i Enköping är nu avklarad. Amiga gick bättre idag, men det behövs fortfarande en del träning. Både för henne och för mig. Domarkritiken löd enligt följande:

"Liten 8 månaders tik. Feminint huvud, fint uttryck, bra hals, välkroppad, svansknyck, stabil. Lite kort steg, bra päls, trevlig"

Placerad som reserv korthår 4-12 månader, domare Elisabeth Spillman.


Nästa gång vill vi ha ett HP. Så det så!

I min rosa Ipod

image171

 Suede - Beautiful ones

Dags att svepa vinet

Det är dags att svepa vinet som är kvar i mitt glas...och krypa till kojs, en liten sängfösare har väl ingen dött av. Imorgon ska jag och Amiga upp tidigt och bege oss till Enköping för att springa runt i ringen. Förhoppningsvis går det bättre den här gången. Kanske blir det till och med Älvsjö nästa. Om jag vågar vill säga.

Sju sanningar om mig själv

Kände mig utmanad av en vän för ett tag sedan. Här är de. Mina sju sanningar:

 1. Jag är rädd för flygande insekter, kommer de i min närhet drabbas jag av panik. Detär chockartat och första tanken som surrar i mitt huvud är "kom inte närmare, kom inte närmare". När insekten trots mina tysta uppmaningar kommer närmare infinner sig det "flight tillståndet". Jag flyr. Jag springer runt i cirklar med en fart som skulle få andra omkring mig att tro att jag springer för livet. Och det är precis vad jag gör i mitt panikartade tillstånd.

 2. Jag samlar på saker. När jag kommer bli åt åren
  kommer jag att vara precis som någon av de där samlarna som Ernst hälsar på i "Första andra tredje",kanske till och med värre.

 3. Mina väskor skulle kunna betala mitt intensivkörkort flera gånger om.

 4. Jag är snart 25 år (ve och fasa) och saknar körkort.

 5. Alla familjer är psykotiska, så även min.

 6. Första gången jag drack var jag 12 år. Det är galet och inget jag uppmuntrar någon att göra.

 7. Jag är ofta driftig och tar många gånger på mig mer än vad jag klarar av att hantera. Därav har jag lovat mig själv ett lugnt år med större fokus på studierna och mindre fokus på annat. Kan tyckas grått, men jag behöver verkligen det just nu.

Chokladtryffeltårta

Sambons familj är på besök. Han hade tydligen lovat att jag skulle göra chokladtryffeltårta. Känner han verkligen mig? Jag är grym på chokladtryffeltårta, men den tar 5 timmar att göra. Det är lång tid. Så de fick göra tiramisu istället.

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck - Stackars


Om månadsbudgeten

Att man handlar stuff på faktura som betalas nästa månad betyder väl också att det tillhör nästa månads budget?

Jo. Så måste det vara.

Om tron att man har en talang

Vad jag tycker det är hemskt när folk tror att de besiitter en talang när de rentav saknar den. Ett gott exemplel (eller dåligt beroende på hur man ser på saken) är många av de sökande till idol. Förlåt mig, men hur kan man tro att man är bra när man är dålig? Och vad är det för vänner dessa människor har kring sig. Allvarligt talat, varför talar man inte bara om för personen att denna är saknar sångröst innande skämmer ut sig för hela svenska folket.  Är deras vänner lika tondöva? Man kan ju undra.

Det behöver absolut inte handla om att kunna sjunga, det kan lika gärna handla om något annat, som teckning till exempel. Om någon säger sig vara bra och visar sig vara halvdan skulle jag i varje fall inte överösa denna med beröm. Tycker det är oansvarigt som vän att inte säga som det är, oavsett vad saken gäller.

I min rosa Ipod

image171

The Cardigans - I need som fine wine and you, you need to be nicer

I min rosa Ipod

image171

Tammi Terrell & Marvin Gaye - Ain't no mountain high enought


Glögg och pepparkakor

Precis i detta skede  dricker jag glögg och äter pepparkakor. Okej, inte samtidigt som jag skriver, så god simultanförmåga har inte ens lilla jag. Efter mitt tidigare glögginlägg kom jag i kontakt med min kära vän P, som berättade för mig att glöggen redan gjort sitt intåg på Ica. Jag tog tag i saken och köpte en flaska, som snart blev två, och ja, ni förstår. Det är tur att det är lättglögg, annars hade jag varit halvt alkoholiserad vid det här laget. För jag dricker glögg som andra dricker te. I stora koppar.

I min rosa Ipod

image171

Heather Nova -Papercup

HM retur

Fasiken vad lack jag är. Skinnjackan från HM har färgat av sig på en av mina nya favorittröjor. Som för övrigt kostar mer än jackan. Och är slut i lager i min storlek. Den går fortfarande att använda, men endå. Det är inte okej. Så jag tänker rekalmera den, och kräva pengarna tillbaka på både den och kompensation för det plagg den har förstört. Som tur är använder jag mest mörka plagg så mina andra plagg verkar ha blivit skonade från fläckar.Fasiken vad less jag blir.

I min rosa Ipod

image140

Lars Winnerbäck - Elegi

Geek warning

Jag älskar dem. Och har länge velat ha en hel bunt av dem. Mikrobiologiskt inriktad som man är vill man gärna ha alla,alla,alla. Jag har dock låtit bli att göra en giant beställning, men nu finner jag en anledning till att skaffa min alldeles egna staff. Det är ju trots allt dessa jag ska spendera ett halvår tillsammans med. Jag kan hänga upp den vid min labplats, eller vid min arbetsyta, eller låta den följa med mig vart än jag går. Åh,vad roligt jag och staffen kommer att ha det!

image170

Bild : Giant microbes

Det drar ihop sig...

...för en timmes antikviteter tillsammans med Ernst.

Sovmorgon

Sovmorgon, eller snarare "förberda sig inför föreläsnings morgon". Ska läsa en artikel och se om jag har några frågor. Mindre avslappnande.

I min rosa Ipod

image140

Lars Winnerbäck - Dunkla rum

Nattlig promenad

Så var sista rastningen för dagen överstökad. Jag tror att jag måste sluta att gå den korta vändan med dem. Varje gång stannar de nämligen vid en viss port i hoppet på att få besöka en kattkompis. Det är sött, men ganska jobbigt.

I min rosa Ipod

image140

Heather Nova - London rain

Le misérables

Jag tror inte du förstår allt som du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i dina ögon och har aldrig varit där.

Symaskinen är framme

Och jag syr ett hundtäcke. Det är roligt. Varför gör jag inte det här oftare?

Om Oprah och uppvaknanden

Oprah den människan får mig att nå ständiga uppvaknanden. Under min sjuka period såg jag en hel del "day time TV" och Oprah var helt klart höjdpunkten. Hon kan smälla i mig vad som helst, i veckan till exempel handlade det om att nå inre lycka. Hon påstod att man inte blir lyckligare av att äga saker, utan när man väl har dem vill man ha något nytt, man blir aldrig nöjd. Fine, det köper jag med hull och hår. Men visst känns det lite bättre efter att man köpte den där väskan, det kan väl ingen neka till. Frågan är bara hur länge lyckan varar.

image167Ytterligare en sak som Oprah lyckats övertyga mig om är att om man sparar en timme av sin lön varje dag är man miljonär vid 60. Wow, tänkte jag och började räkna mina dagar till pensionen. Kom igen, det fungerar säkert i teorin men jag tror att det tyvärr finns alldeles för många låginkomsttagare (speciellt där borta i väst), som helt enkelt inte har möjligheten till ett sådant sparande. För mig fungerade det hela i ungefär en vecka, sedan blev jag less. Man skulle nog kunna säga att sparande inte är min grej. Som en god vän sa till mig:  Pengar är bara en siffra på bankkontot tills man unnar sig något för dem.


Oprah får mig även att inse hur obildade amerikanerna egentligen är. Ett program handlade om deras spåk, alltså deras modersmål ! Om när man använde olika ord, som lät lika men var olika...typ. Något som jag för övrigt kunde bättre än de flesta i publiken.

Ett annat program handlade om att de ville att kristendomen skulle läras ut i skolan, och även där kritiskt granskas. Det väckte motstånd och många tyckte det var upp till föräldrarna att göra detta. Och om de nu skulle lära ut kristendomen, borde det inte läsa Koranen och andra skrifter också? Jodå, tycke en professor (som var drivande i frågan), Oprahs svar var :Good luck with that ! De har inte religionskunskap i skolan!? Inte konstigt att de är så inskränkta!

Nåväl, jag ska sluta här, innan det här inlägget spårar ut totalt. Summa summarum: Oprah har makten att förändra människors syn på saker, tyvärr tar hon sällan ställning i de känsliga frågorna. Något hon kanske på sätt och vis gör rätt i, men som fortfarande är så tråkigt.

Bild : Foxnews

I min rosa Ipod

image140

Björk - Hunter


Det snöar!

Jag blir alltid barnsligt förtjust när första snön faller. Jag får lusten att springa ut och göra snöänglar, eller leta mig igenom garderober i hoppet om att finna dörren till Narnia. Likaså detta år. Jag är lycklig.

image166

Ett telefonsamtal

Glad röst: Hej!
Jag härmande :Hej!
Fundersam röst : Vem är det?
Jag : Gissa
Tystnad
Jag: Någon som har två hundar
Glad röst : *mitt namn*!
Glad röst: Jag ska sova här!
Glad röst: Jag har gjort hål i örat!
Jag: Coolt, ska du ha en ring i det?
Glad röst: Jag har redan en.
Bakgrunden: Berätta vad farmor tycker om det
Jag: Hon tycker inte om det va?
Glad röst: Nej...
Jag: Det är för att hon är lite för gammal för att förstå sig på sådant.
Glad röst: Jag har målat mig!
Jag: Jaså, hur då?
Glad röst: Jag är en vampyr
Jag: Ska du på maskerad
Glad röst: Imorgon
Glad röst : Jag har godis
Jag: Oj, vad gott
Glad röst : Hej då!
Mamma: Hej, jag är så förbaskad på dem som tagit hål i öronen på honom
Jag: Jag har hittat en cykel
Mamma: Jaha, vill du att jag för över pengar till dig?
Jag: Det är inte bråttom du kan göra det senare

En timme senare är pengarna på kontot. Tack kära mor! Och tack kära brorsbarn för att du är så underbar att tala i telefon med.

Tjejsnack

Har spenderat kvällen med underbara P *love u*. Det blev en massa prat och glöggdrickande. Så nu är ett av mina behov stillade. Det var så gott, och man fick pepparkakor till! Sambon är och LAN:ar hos en vän vars fru är bortrest. Jag är kanske en hemsk flickvän som säger detta, men fasiken vad skönt det är att veta att han kommer vara borta större delen av helgen. Jag behöver egentid. Jag bara är sådan...

Cykelproblemet är löst

Jag har hittat en cykel. *Wee*. Det blev inte den rosa från Kungs trots att den är rätt så underbar, utan en svart från Kronan. Hittade en begagnad i dag på stan till ett helt okej pris. Och med tanke på att det är en sådan modell jag varit ute efter kändes det bara som om det bara var att slå till. Och vem vet, i framtiden kanske den blir rosa :)


image165

Bild : Kronan

Frukost på stan

Jag skäms lite över att säga det, men jag har nyss klivit upp. Jag skyller på att Amigas mage har levt cirkus igen. Stackars snuttan. Jag och J ska knalla in till stan och äta frukost på Subway. Det känns bra, jag har varit sjukt sugen på en Subwaymacka i en vecka nu.

I min rosa Ipod

image140

The Smiths - The more you ignore me, the closer I get

Ready, willing and able

image164


Det här är inte ett "jag vill para min hund inlägg". Så inga förfrågningar please...

Glögg

Jisses, jag är sjukt glöggsugen. Undrar när det kommer in på Ica. Vill ha nu!

I min rosa Ipod

image140

Kent - Socker

RSS 2.0