Kan någon själ begripa

Kameleontisk är jag i mitt inre och så svår att förstå.
Men jag vill bara ha honom intill mig.
Jag vill bara han ska vara nån jag kan lita på.

Kan någon själ begripa.
Hur man vet vem som kan ta en som man är.
Vem kan man visa sitt innersta inre.
Utan att vara en förlorare för det.

Mina glasögon

image163

Dessa från Prodesign blev det, faktiskt ganska nice...I min rosa Ipod

image140

Maja - HemligheterMånadsbudget

Jag gör en ny månadsbudget inför nästa månad. Jag vet inte om det egentligen hjälper, men om jag skrivit ner den här kanske jag anstränger mig något i alla fall. Förra månadens budget gick faktiskt rätt bra, dock med några justeringar.

  • Fasta räkningar : 3600:-
  • Fuldjuren: 1800:- (eventuell tandstensborttagande och en rotdragning)
  • Glasögon 3000:- (har åtminstonde bestämt mig för vilka bågarjag vill ha)
  • Stuff till mig själv 2000:-
  • Cykel 3000:- (blä för svinpälsar!)
  • Sparande: betydligt mindre än förra månaden

Det här kommer att gå åt fanders!

I min rosa Ipod

image140

Lisa Ekdahl - Där ser du själv hur högt du når

Examensarbetet

Jag fick det btw :)

I min rosa Ipod

image140

Lars Winnerbäck - Dunkla rum

I min rosa Ipod

image140

Sarah McLachlan- Building a mystery

I min rosa Ipod

image140

Mamas and the papas- Make your own kind of music

Cykelprobelm

Jag behöver en ny cykel, frågan är bara hur mycket mor min vill sponsra mig. Gillar den rosa cykeln från Kungs, frågan är ju bara om man får ha den i fred. Helst skulle jag ju vilja hitta en billig, men fortfarande bekväm cykel. Har ju ingen lust att lägga ut en tusenlapp på en begagnad gammal skrotcykel. För det är vad begagnade gamla skrotcyklar kostar här i Uppsala. Suck.


image161

Snart min?

I min rosa Ipod

image140

Maja - Lika vacker som farlig

Fröken Filosofie

Jag fick ett REK med posten i tisdags. Vad tusan har jag beställt denna gång var min första tanke. Min andra tanke var att det kunde vara sjukhuspost. Min tredje tanke inföll när jag gick till Ica för att hämta brevet. Och visst var det så...

image160


Degree of Bachelor of Science, äntligen ett bevis på att man faktiskt har uträttat något de senaste fyra åren. Efter sommaren har jag uppgraderat mig till en Master om allt vill sig väl. Ganska coolt!


I min rosa Ipod

Idag är det riktig höst, kallt och ruggigt och frosen knastar när man går i gräset. Därav det självklara valet:


image140

Lars Winnerbäck - Mareld

Kursstart

Jag tog mig upp och in till registreringen idag. Första veckan verkar lugn så förhoppningsvis hinner jag tillfriskna mera innan det drar igång "på riktigt". Kursen verkar bra men väldigt krävande. Men då har vi ingen tentamen heller utan istället arbeter vi i en forskningsgrupp för att sedan skriva en artikel och redovisa resultaten under ett symposium i slutet av kursen. På detta symposium får alla, alla, alla komma och lyssna. Läskigt!

I min rosa Ipod

image140

Heather Nova -London rain

Grattis Lina!

Idag fyller Lina år. På rikitigt. Grattis!

image158

I min rosa Ipod

image140

Lisa Ekdahl - Ljudlöst och salt

Monday, monday

Idag är det tydligen måndag. Dagarna börjar flyta ihop när man varit hemma en längre tid. Jag är uttråkad. Sover jag inte så plågar jag mig igenom "Day time TV". Oprah är höjdpunkten på dagen.  På onsdag börjar andra perioden, och jag hoppas verkligen att jag är på benen då. Jag tror det är en massa obligatoriska föreläsnningar under denna kurs eftersom att vi inte har någon tenta, inte så passande att vara borta med andra ord.

Jag har bokat flygbiljetter hem till mor under julen, dum som jag är kom jag på nu i efterhand att jag borde bokat hemresan tidigare, har ju en tenta som jag borde skriva där i krokarna. Ibland är man allt bra oklok. Eller förvirrad. Eller bara febrig.

I min rosa Ipod

image140

Beth Orton - I wish I never saw the sunshine

Ingen utställning

Tyvärr blev det inge utställning idag. Amiga får tränas lite mer på hemmaplan, och matte får se till att bli frisk. Jag har hört att L:s fika ska göra susen.

I min rosa Ipod

image140

Suede - Trash

Systrarna Olsen

Ja,de må vara duktiga på att sätta ihop en outfit. Tyvärr klär deras kassa hållning ned dem i många fall. Synd på sådana vackra varelser.


image157

Bild People

Underbar höstdag

Det är verkligen en underbar höstdag idag. Jag önskar så att jag hade orken för en långpromenad med dogsen.

Imorgon är det utställning i Jälla, tyvärr tror jag inte att vi kommer. Är fortfarnade så himla krasslig, men min feber har i alla fall gått ned och aptiten börjar komma tillbaka, så kanske är jag på väg mot ljusare tider...hoppas det!

Atlas of creation

image156Atlas of creation, en bok som nått flera inom evolutionär forskning på senaste tiden. Den är påkostad och har stora snygga färgfoton. Boken förklarar med dessa bilder hur evolutionen inte kan ha ägt rum. Det visar alltid en fossilbild bredvid en bild tagen av något idag och förklaringarna lyder såsom denna:

?The XX lived 65-54 million years ago is not different from the XX of today. This is only one of the many pieces of evidence showing that XX  have not evolved.?

Den är galen, men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att ha det i bokhyllan bland böcker såsom 100 höjdare, Brev till samhället och Spermaharen. För det här är humor, när den är som bäst!

I min rosa Ipod

image140

Morrissey - Friday Mourning

Är det sant?!

image155

Hjälper tamponger vid mens?!

Bantningstips

Bli sjuk. Jag har säkert förlorat fem kilo på en vecka.

Suck...

I min rosa Ipod

image140

Paula Cole - Where have all the cowboys gone?

Still a sicko

Jag är fortfarande sjuk, det suger. Jag kommer att sabba tentan, och Amiga kanske missar utställningen i helgen. Jag är verkligen en dålig matte när jag är sjuk, är lättirriterad och orkar knappt ta ut dem. Amiga är i höglöp nu, hon lämnar små spår efter sig, tänkte sy ihop ett tikskydd om jag orkar. Tack och lov bryr sig inte Kompis nämnvärt, det är i alla fall något som är bra. Annars är allt bajs just nu.

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani - The sweet escape

Google annonser

Hur väljs egentligen Google annonserna ut. Jag har inte mens och vill inte gå ned 7 kg. Vad är relevansen i det hela?

New drugs

New drugs, Uppdrag kurering har börjat. Och hostmedicinen smakar riktigt bra, lite turkiskt citronte över det, fast inte lika sött. Me like.

I min rosa Ipod

image140

No Doubt - Open the gate

Om mat

Jag har verkligen svårt för mat när jag är sjuk. Bara tanken på kött får mig att må illa. Så jag lever på soppor. Och går ner en massa kilo som tar minst ett år att få tillbaka. Det är inte hälsosamt. Stress får mig också ur balans när det kommer till ätandet. Varför är det så?

I min rosa Ipod

image140

No Doubt - New

Det gör ont

I hela kroppen, det liksom värker . Är det bara jag som reagerar så här vid förkylningar? Värsta mesen.

No Saturday fika

Blev inget lördagsfika, har frysit som tusan sedan jag klev upp.Te med honung väntar, det borde få mig att känna mig något bättre. Förresten, konstigt att det inte finns något engelskt ord för fika. Det är äl inte en svensk sak att fika, eller? Om så är fallet tänker jag aldrig lämna detta avlånga land.

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani -  Sweet escape

Sjuk

Igen. Har degat i soffan hela dagen, feber och brist på röst lyder diagnosen. Jag har hört att lördagsfika gör susen, så jag hoppas på det imorgon.

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani - Wonderful life

Fröken dålig gör entré

Varför gjorde jag inte min presentation färdig tidigare. Jag kan inte bara skylla på att jag varit krasslig. Och jag har dessutom ett intressant seminarieämne. Jag får nog skämmas imorgon. Suck.

Svinpälsar

Exjobbspratet gick väl så jag hoppas att jag röjde min konkurrent ur vägen. Gwen Stefanis konsert var allt man kunnat önska sig!

Det enda dåliga med dagen var när vi kom tillbaka till Uppsala och några svinpälsar hade bestämt sig för att sabotera min cykel. Hela bakhjulet är sönderböjt. Avundsjuka gissar jag.Om inte de har en rosa cykel ska väl ingen annan ha det heller. Idioti.

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani - Now that you got it

Tomorrow it is

  • Exjobbsträff
  • Globen och Gwen Stefani


I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani - Early Winter

Tröttsamt

I'm so sick and tierd, of being sick and tierd...

Jisses vad trött jag är, och näsblod har jag haft. Inte bra.

Garderobsrensning

Börjar bli dags för en garderobsrensning. Jag funderar faktiskt på att sälja min LV multicolor pouchette, och Luella Anouk:en, använder de knappt. Pouchetten känns som en partyväska och jag är inte särskilt party längre. Tror jag börjar bli vuxen. Bara ordet får mig att rysa. Och att jag accepterar det känns ännu värre. Jag har nog en del jeans som jag heller inte använder så mycket längre. Kanske gör en räd ikväll och sätter ut dem på tradera. Väskorna tåls dock att tänka på, de är ju lite av mina barn.

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani - Yummy

Grattis Hugge!

När bjuder du på tårta egentligen? ;)

Can't wait

image154


Bild imdb

Hot mama

Om jag någon gång bestämmer mig för att skaffa ett barn är det så här jag vill se ut efteråt. Jag blir så himla deprimerad när jag ser trötta mammor med skrikiga barn på bussen. Hur kan man försätta sig i den situationen? Men se man ut så här, ja då kan till och med jag tänka mig en snorunge!

image153

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani - U started it

Sicko

Igår såg vi Michael Moores Sicko. Hans filmer är ju väldigt vinklade, men mannen har verkligen en förmåga att föra fram ett budskap. Det som är mest skrämmande med filmen är att den inte handlar om de som är utan sjukförsäkring, utan de som har en. Jag säger inget mer än att jag tycker den är sevärd!


image151

I min rosa Ipod

image140

Gwen Stefani feat. Eve - Rich Girl

No more Ms. Sharky

Nu är de veck, det hemska hajbettet. Kvar finns en trött och mattesur hund. Jag behöver bara titta på henne så försöker hon att dra sig undan. Stackaren fick sövas två gånger, så hårt satt tänderna. En rot har blivit kvar som vi kanske måste ta i ett senare skede. Vi hoppas att hon slipper och att hon inte är lika långsynt som matte.

I min rosa Ipod

image140

The Beatles -Let it be

Min "nya" sjal

Som i självaste verket är min mammas gamla. Fick den idag med posten. Den är så fin, grön med blommor. En rolig historia som denna för med sig är att det är just denna sjal som jag som liten hade som huckla när jag klädde ut mig till påskkärring. Nu kan jag vara påskkärring varje dag. Jag är skitnöjd. Tack mum!


image150

En speciell dag idag

image148Kanelbullens dag! Och jag har inte ätit en enda. Dålig stil.

I min rosa Ipod

image140

Alanis Morissette - That I would be good

I min rosa Ipod

image140

Lars Winnerbäck - Elegi

Om jag snubblat efter vägen

Om jag snubblat efter vägen
Och fått munnen full av grus
Om jag kännt hur blodet runnit
Från min mun ner på min blus
Och om inga goda skördar
Nånsin fötts ut allt mitt slit
Kan jag ändå konstatera
Allt som skett har lett mig hit

I min rosa Ipod

image140

Sarah McLachlan - Hold onHöstdepressioner

Jag har dem. Tror jag. Senaste veckan har jag känt en stor benägenhet att gråta. Men det kommer liksom inte ur mig. Jag vet inte vad det är, det känns bara lite tyngre än vanligt den här tiden på året. Tänkte att jag skulle boka biljetter till Lasse W. Men de var slut. Kanske lika bra, den mannen har ju en förmåga att ta mig till platser jag inte vet om jag vill vara på...

I min rosa Ipod

image140

Lisa Ekdahl - Ljudlöst och salt

RSS 2.0