Långa dagar

Jisses vilka långa dagar jag har haft, kan knappt förstå vart tiden ftar vägen. Idag har jag i varje fall fått äta på Gottlands i samband med att en bekant fyllde år. Det var gott. Gottlands. Imorgon blir det en kortare dag. Yey!

I min rosa Ipod

image171

The Smiths - There is a light that never goes out

En rättning

Jag har inte odlat plattor. Jag har odlat bakterier på plattor. Duh!

Oväntad utgift

Jag har fått en oväntad utgift, av det fyrs- nästan- femsifriga-slaget. Det suger.

I min rosa Ipod

image171

Destinys child - Bills

This is hardcore!

This is hardcore!

Slut

Idag har jag jobbat 7-7 ,och jag är helt slut. Så slut att jag hunnit ta mig ett glas vitt. Nu väntar ett varmt bad. Precis vad jag behöver som ett slut på dagen. Klart slut.

I min rosa Ipod

image171

Jewel- Sensitive


Nasty pictures

Hjälp vilken lång dag. Jag kom precis hem från min kvällskurs i infektionsbiologi. Idag hade vi en infektionsläkare som föreläste och det visades en hel del "nasty pictures", läkare verkar gilla sådant. Jag började nästan fundera på vad jag gett mig in på i ex-jobbet. Plastic gloves on imorgon, för sådana där infektioner vill jag då rakt inte råka ut för.

För övrigt började jag min dag med att lyssna på Lasse, varför gör jag det? Han tar mig till sådana underliga platser den där mannen.

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck - De sista drömmarna

Mycket vill ha mera

Inte nog med att jag fick cash igår, nu ska jag sälja ut delar av min garderob. Jag har alldeles för mycket kläder som bara ligger. Imorgon åker en hel del jeans ut på tradera. Och den där "Lagerfeld för HM" coctail klänningen. Vissa kläder tar det emot att lägga ut, men ibland måste man inse att man inte kan ha dem längre. Sad but true. Men jag tror att det kommer att kännas bra efteråt. Jag funderar även på att ta med mig min LP samling och sälja bort den nere på stan.

Vet någon var man kan hitta en frimärksvärderare? Jag har ett album här hemma som jag har fått små hintar om kan innehålla en del värdefulla frimärken...ja eller värdefulla och värdefulla, men typ 500-800. Och det är ju inte fy skam!

Well, dags att crave:a tillsammans med Ben och Jerry.


image229

Att bjuda in sig själv

Jag kom precis hem från chiprommisen. Mycket trevligt. På vägen dit stötte jag dock på andra chiägare som kom utspringande när de såg mig. Det undrade om någon av mina var en hane. Det ville nämligen para sin. Så synd att Kompis är kastrerad, där hade jag ju kunnat göra mig en hacka. Det framgick ju ganska väl var intresset låg, då de hörde vad jag betalat för mina (ja, alla är frågar faktiskt det, ohyfsat or what?), det var ju ingenting... var de verkligen renrasiga?

Nåväl trots detta lilla irritationsmoment (fast jag måste erkänna att de i alla fall var trevliga) så mår jag mycket bättre nu. Man skulle kunna säga att jag mår så bra att jag bjöd in mig själv hos A på paj och te.

Solen skiner ute

Solen skiner ute och jag känner mig helt grå inombords. Förhoppningsvis är det något som kommer att försvinna när jag fått komma ut, promenerat och skingrat tankarna.

I min rosa Ipod

image171

Robyn - O Baby

Lördagsfika

Efter en hel del vandring fram och tillbaka, fick vi (jag, A, J, H &J) lördagsfika på ÖG. Te och skagenmacka. Mycket gott. Jag har gjort av med lite pengar, dock inte på kläder utan på sådant där som länge stått på min behöverlista.

Jag har insett att det är svårt att avgöra vad man behöver och vad man inte behöver. Jag höll nämligen på att inhandla rosa handdukar på Hemtex. För handdukar har jag ju rakt inte, konstigt att jag klarat mig utan sådana i fem år. Köpstopp är svårt, speciellt att avgöra vad som är viktigt och oviktigt. Idag kändes till exempel rosa handdukar väldigt viktigt.

I min rosa Ipod

image171

Emiliana Torrini - Life saver

Dunkla rum

Kan någon hjälpa mig upp, kan någon lysa upp den väg jag springer?
Jag tar mig inte ut ur mina dunkla rum.

Cash

Idag har jag pengar. Jag har gjort en lista över vad som ska inhandlas. Det är bara viktiga saker, inga kläder här inte! Detta här är min lista, i den ordning saker bör prioriteras.

Ben and Jerrys cookie dough
Mat till Kompis
Hämta min lagade väska
Månadsbusskort

I min rosa Ipod

image171

Shimoli - Damned

Ett förtydligande

Jag är inte "irriterad" på er som faktiskt visat sig vara inne. Jag är irriterad på de som inte kan "stå för" att de är här och läser. Ska man behöva ta till provokation för att få en reaktion? Jag kanske borde skriva hur fula allas ungar är eller dylikt. Nåväl, ni som har vågat visa att ni är här älskar jag. Så det så!

Om bloggandet

Busy agenda I guess, men fasiken vad jag känner att bloggmotivationen har försvunnit. Bloggen känns tråkig, jag känner mig tråkig. Vilket är trist då jag endå ser mig själv som en ganska rolig tjej, och som i rätt sällskap säger både det ena och det andra.

En annan sak som gör det hela trist är att det bara är en bråkdel av de som läser som har vett att lämna kommentarer, eller ska jag säga vågar visa att de är inne och snokar. För det är det ni gör. Jag vet en del som läser som kanske inte lämnar kommentarer, men fortfarande inte håller detta hemligt för mig. Då känns det okej.

Så, kanske dags för en bloggpaus, eller en förändring i beteende hos er kära läsare?

Om talang eller bristen på sådan

När jag rensade bland mina papper, hittade jag tre teckningar som min kusin och hennes två vänner hade ritat sommaren -06. De föreställde Kompis. Jag måste med sorg i hjärtat medge att min kusin är den som besitter minst talang av dessa tre. Men hon är säkert bra på något annat.

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster


VIP

Idag har jag fått

  • ett arbetsrum
  • en arbetsdator
  • ett passerkort
  • ett mailkonto
Och imorgon får jag en egen telefon.Shit pommes frites. Hur många tecken är inte det här på hur gammal läs hur viktig man är!

Ytterligare ett åldersbevis

Landstinget erbjuder dig gynekologisk cellprovskontroll

Ytterligare ett tecken på hur gammal jag är...

Livsmedelsverket here I come

ICA går inte säkert ännu, idag påbörjar jag nämligen mitt examensarbete - Stafylokocker i nötkött.

I min rosa Ipod

image171

Dolly Parton - Working 9 to 5

Jag älskar M

Nu har man hunnit dricka kaffe och ätit chokladbollar med kära M. Alltid lika trevligt, men lite extra nu med tanke på hur länge hon befunnit sig i Aussieland. Jag fick bland annat veta att medan hon har varit borta har någon bott i hennes sko, eller i två av hennes skor. Creepy!

Nu antar jag att det är dags att laga mat, så att jag hinner i tid till kvällskursen. Känner mig omotiverad, men det blir nog bra när jag väl är där.

Good girl

Jag har precis kommit hem från stan med A. Jag har inte shoppat något. Jag har endast ätit och lämnat in min väska för lagning. Jag är duktig.

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck - För dig

Om produktivitet

Idag har jag varit sjukt oproduktiv. Inget av vad jag skrev igår att jag skulle göra idag har inträffat. Istället har jag snackat skit och druckt te med P. Sett x antal Gossipgirl avsnitt. Ätit tårta och druckit te med A. Ja, och det där var väl typ allt. Detta betyder att jag imorgon kommer ha en del att göra. Jag ska ta mig in till staden med A, skriva klart rapporten, pepptalka mig själv inför exjobbet, starta kvällskursen och bli klar med all katalogisering/sortering/förvaring/what ever. Busy day med andra ord. Bäst att gå och lägga sig så man orkar med allt.

God natt.
Men jag gick faktiskt på långpromenad med...

Någon är sugen

Någon är visst sugen på lite hanky panky. Denna någon har de senaste dagarna spenderat tiden på att förgripa sig på olika djur- kor, hästar, sjölejon, ja mer eller mindre vad helst denna kan hitta. Denna någon är snart 11 månader gammal och heter Amiga.  Min lilla pingla verkar ha kommit in i den tid i livet då hon vill hitta sin plats. Än så länge är det fastställt att hon besämmer över samtliga djur som huserar i "bondgården".

Ny kategori

Värst vad man kan vara kreativ under seminarier. Snart kommer en ny kategori. Mer än så säger jag inte.

I min rosa Ipod

image171

Mel C- Suddenly Monday

Eh...pucko!

Morgonpromenaden är avklarad med djuren. I parken går föräldrar med sina barn. Ett av barnen utbrister:

-Små KANINER!

Jag ler men tänker för mig själv - Eh...pucko!

Sleeping time

Idag har jag varit duktig och gjort tråkgöra, rensat bland papper och dammsugit. Imorgon fortsätter mitt "mission", lika bra att passa på nu innan exjobbet påbörjas. Funderar på att ta mig in till stan imorgon. A hör av dig om du vill ha sällskap! Ska även rätta min rapport / artikel. Jag skulle även vilja ta mig till Tierp. Det är mycket man vill, men jag kommer förmodligen inte ens att hinna med hälften. Det brukar vara så. J och H ser fortfarande på NFL.

Jag ska sova.

Sarah Silverman

Sjukt rolig brud, se The Sarah Silverman program. Många gånger säger hon precis vad jag tänker.


image228

Störningar

Olika former av störningar har vi väl alla, idag är min främsta störning att det i veckan på en hel del bloggar har lagts ut en svältvideo- alltså en video där det bekräftas hur många som svälter i världen. Det jag stör mig på är att alla tycker det är så hemskt och beklagar sig så över detta. Sluta att beklaga er och gör något åt saken! Svält ät ingen nyhet direkt. Skänk pengar till behövande, genom vilken hjälporganisation ni vill, men beklaga er inte över hur hemska saker är utan att egentligen bry er!

Ungefär samma diskussion förde jag på tal i forumet, då många dissade ett visst tips och tyckte att oj vilka felprioriteringar folk gör. Ingen sade ett knyst efter det inlägget, jag undrar varför? Har man månne rätt, är alla där inne skyldiga till felprioriteringar? Förlåt mig men ibland blir jag bara så less på folk.

Kabeltv

Så har vi åter kabeltv, om jag ska vara ärlig kan jag inte påstå att jag har saknat den. Men J är glad, han ska nämligen se NFL ikväll. Jag tror ärligt talat att jag skulle kunna vara utan alla kanaler, det räcker med nyhetsmorgon för mig.

Well, well...dags för kaffe och dammsugare (för det är så det heter!)

Igår

Tusan vilken huvudvärk jag hade. Både jag och J gick och lade oss vid sjutiden, och somnade. Idag känns det bättre, men det var trist att missa L och H s inflyttningsfest.

Jag tror att allt som legat på mina axlar den senaste perioden har släppt nu. Det har varit ett mycket intressant projekt och det man har verkligen fått ta del av den riktiga forskningsvärlden. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att återvända om jag känner att mitt exjobb verkligen inte var min grej. Det är ett bra labb och de publicerar i aktningsvärda tidskrifter. Och framförallt är det intressant forskning, kanske är jag som hundmänniska lite partisk. Men det får man vara.

I min rosa Ipod

image171

Jewel - You were meant for me


Varför?!

Varför är man så bra på att planera men så dålig på att slutföra?

I min rosa Ipod

image171

Jewel - Dady

Stående ovationer

Okej, kanske inte riktigt. Men jag gjorde en bra presentation i alla fall. Kunde svara på alla, alla, alla frågor!

I min rosa Ipod

image171

ABBA- S.O.S


Symposium

Imorgon 8:30 presenterar jag mitt projekt i Rudbeckssalen. Kom den som vågar!

I min rosa Ipod

image171

Shakira - Te dejo Madrid

On my wishlist

Ja Tack!

Idrottsagalan

I don't get it, är inte priserna de plockar åt sig på prispallen tillräckligt med bekräftelse? Måste de ha en gala också?

La Redoute

Idag damp La redoutes vårkatalog ner i brevinkastet. Självklart fanns det några godbitar. Men det är liksom januari nu, jag orkar inte engagera mig i sommarkläder ännu, möjligtvis i slutet av mars. Inte bara för att mitt köpastopp upphör då, utan för det är först då jag orkar gå igenom min sommargarderob och se vad som saknas i den.

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl -Ljudlöst och salt

Syster Duktig

Jag har inte bara en stigande karriär i Guitar Hero, jag har dessutom hunnit fixa med min artikel och läst de två jag ska opponera på. Imorgon ska en presentation petas ihop och det ska göras lite tråkiga hemmasysslor, såsom att tvätta. Någon gång måste man ju göra det också.

Jag är hårig

HUr blir man av med hår på kläderna egentligen. Roller hjälper inte. Kompis fäller nu, tror han har missuppfattat det här med när det ska fällas. Det är ju trots allt januari. Stackars krake, han kommer sanneligen att frysa när kylan återvänder. Och stackars mig som är hårig. Och stackars alla barn världen över som svälter. Jag tycker att ni liksom mig ska bli världsförälder.

Abstinens

Jag kunde inte gå och lägga mig igår. Jag var tvungen att spela guitar hero, det är helt sjukt. Om inläggen sinar på bloggen så vet ni varför.

I min rosa Ipod

image171

Sahara Hotnights - Drive dead slow

Hooked on...

...Guitar Hero. Fasiken jag visste att jag skulle falla ned i lodträsket. Men jag behövde verkligen göra något annat efter hektisk pluggvecka. Jag var helt enkelt värd att bli besatt av Guitar Hero.

Nu : Family Guy, te och en semla.

Bajs

Dagen skulle kunna sammanfattas med ett ord: bajs. Det borde jag och andra sidan ha anat när det första jag hittar på mattan när jag kliver upp är just detta. Amiga verkar ha stoppat i sig något hon inte borde ha stoppat i sig. Vissa dagar vill man bara gå hem och lägga sig.

Tentan avklarad

Sådär...tentan är avklarad, med mindre bravur. Jag svarade på 4 av 6 uppgifter, men sannolikheten att jag klarade den är nog inte särskilt signifikant. Jag skulle nog nästan kunna svära på att jag kuggade, på ett 95% konfidensintervall. Så det så.

I min rosa Ipod

image171

A Camp- Algebra


Statistiktenta imorgon

Japp, som rubriken lyder. Ungefär nu börjar jag att plugga. Rapportskrivningen tog längre tid än väntat. Det händer varje gång, men jag lär mig aldrig. Jag kommer säkerligen att kugga tentan, men vad gör det egentligen? Har jag skjutit på den i fyra år spelar det väl inte så stor roll att jag skjuter på den ett halvår till.

Keep up the good spirit...eller någonting.

This is me

image226


Tack übersöta Mikka för übersöta Me! Du är en riktig pärla, jag hoppas verkligen på att kunna våldgästa dig någon gång!

Rapportskrivning vs. rock

J köpte Guitar hero till Wii:t igår och jag tvingas lyssna till "Schools out " medan jag skriver min rapport.  Är ju himla motiverande. Inte. Jag vill också spela! Men jag känner mig själv för väl, börjar jag kommer jag sitta konstant och inte få något gjort. Jag skulle visseligen få en massa cred i guitar hero, men vad hjälper det mig i verkliga livet. Nada. Det är ju inte som i Southpark direkt. Vilket i och för sig är bra?

image227

I min rosa Ipod

image171

Kendall Payne - Closer to myself

Ett hundliv

Idag steg jag och upp 05:00, en timme senare var jag och Amiga på väg mot Nyköping med L och Tilda. Där gick det bra för oss båda, här är Amigas kritik

10 mån tik med bra storlek. Feminint huvud. Något kort nosparti och tunn underkäke. Välformad skalle, välplacerade öron. Utmärkt bröstkorg, Välburen något kort svans"svansknick". Passande benstomme, Rör sig med bra steg från sidan. Behöver bli stabilare.

Dom are Elisabeth Spillman

Placering 1 med HP. Yes, vi fick vårat HP! Nu är det mer ståträning som gäller.

I min rosa Ipod

image171

Marit Bergman feat. Cecilia Nordlund - Adios Amigos

Forgive me father for I have sinned

Idag har jag gjort et tramp i klaveret. Jag har köpt mig ett par jeans. Egentligen skulle man kunna säga att det var okej. För jag hade lovat mig själv jeans från Weekday då jag vet att de brukar ha bra rea efter julen. Men modellen jag ville ha fanns så klart inte på rea, J envisades med att gå in på Levis store, ett ställe som jag sällan besöker på grund av att deras jeans helt enkelt inte sitter särskilt snyggt på mig. Man skulle kunna säga att min stuss får ett fyrkantigt och platt utseende. Inte särskilt smickrande. Men idag hittade jag ett par som jag kunde ha. Sannolikheten att det skulle inträffa är nästan noll, och eftersom att jag lyckades med detta var jag ju bara tvungen att köpa dem. Det här är något som händer once in a lifetime, eller twice. Jag har ju faktiskt ett par sailorpants som jag köpte när jag var 16.

För övrigt har jag lämnat in en bajsig rapport och badat. Jag har således inte pluggat statistik. Shame on me!

I min rosa Ipod

image171

Heather Nova - Papercup

Alltså

Det känns verkligen inte som om jag har något vettig att lämna in i rapportväg till imorgon. Jag får lämna in något halvdant till min handledare och skämmas. Har suttit mest hela dagen, bara varit ute med hundarna, druckit te och spelat tetris med vardagsrums - och köks-möblerna. Imorgon läggs det sista av golven. Det kommer bli skitsnyggt när det är färdigt. Nya tapeter och ett renoverat badrum skulle också behövas. Men det kan man väl bara drömma om.

Nu tappade jag fokus. Igen. Jag har fortfarande inte läst någon statistik, men jag ska räkna Chi -två  test nu till rapporten så man får väl se det som statistikplugg?

I min rosa Ipod

image171

Sarah Mclachlan - Building a mystery

Just nu...

Just nu är jag arg/ledsen/stressad. Det spelar ju ingen roll vad man gör. Allt blir endå fel. Suck.

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck feat. Miss LI - Om du lämnade mig nu

Operation tetris

Imorgon läggs det nya golv hemma hos oss. Det betyder att vi måste flytta våra två sovrum in i vardagsrummet/köket. Tetris på hög nivå!

I min rosa Ipod

image171

Jewel - Foolish games

Det bästa

En av de bästa sakerna man kan göra är nog att krypa upp i soffan med en filt, en kopp te, en bra film och världens sötaste lilla svarta i knäet. Ibland blir jag oerhört lycklig av små saker, eller små hundar.

Filmkväll eller duktig

Funderar på att se Pans labyrint nu. Nackdelarna är dock att jag borde förbereda mig inför seminariet imorgon och att jag saknar godsaker hemma. Fast jag har kvar min juice och det finns te. Det kommer man långt med. Kanske klarar att göra båda sakerna, se film först och sedan läsa artiklar innan jag somnar. Jag är rätt duktig när jag vill. Önskar bara att viljan fanns oftare.

Frukost, lunch whatever

Efter en välförtjänt vila är jag åter på benen. När jag vaknade i morse förbannade jag mig själv över att jag inte köpte frukost kvällen innan. Jag tog ut Amiga och gav henne mat, sedan samlade jag ihop all pant jag kunde hitta vilket visade sig vara hela 45 riksdaler, som grädde på mosen hade jag även fått hem en 25:- check från ICA. Hungern vara bara ett fåtal minuter bort från att botas.

När jag och J handlar, handlar vi bra, det vill säga ekonomiskt. När jag handlar, handlar jag gott, det vill säga inte ekonomiskt. Idag kom jag hem med fäskt bröd, färskpressad juice, salami milano, bregott mellan och en liter mjölk. Panten och ICA checken räckte inte. Jag blir lika förvånad varje gång över hur lite man får för pengarna i vårt avlånga land.

En annan observation jag gjorde var att de inte längre packar köttfärs i butiken. Tack för den, nu blir den också dyrare. Är det bara jag som tycker att hela "ICA - köttfärs-historien" har blåst upp till mer än vad den är?

Nu ska jag äta min "lyxfrukost" för andra gången, för vett att handla lunch hade jag då rakt inte.Suck.

I min rosa Ipod

image171

The Ronettes - I wish I never saw the sunshine

Victoria Secret fashion show

Varför är alla så ***** besatta av Victoria Secrete Fashon Show. Det är ju bara underkläder.De flesta varken snygga eller bärbara.Underkläder kan nog dessutom vara det tråkigaste man kan köpa. Jag förstår inte.

Hemma

Nu är jag hemma igen. Jag är trött, har huvudvärk och snorar och surar som bara den. Hade det inte varit för Coca Colan som stod i kylen hade jag fått ett sammanbrott. Jag funderar allvarligt på att strunta i tentan imorgon. Det känns inte som om jag kommer klara den och jag känner mig inte frisk nog att ta tag i det sita pluggandet nu. Jag vill bara gå och lägga mig och sova. Tror att jag gör det också.

Nervvark

Jag är alltid ett nervrak när jag ska resa någonstans. Det spelar ingen roll vart det bär. Jag fungerar inte, det är jobbigt. Idag bär det av till Uppsala, väskorna står packade, eller snarare överpackade och jag är blir trött bara av att tänka på att jag måste bära dem sedan. Det blir taxi hem tror jag, buss är för drygt. Och jobbigt.

Ett stort grattis...

...vill jag ge till min vän D, som fyller år idag. Grattis!

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck - Min älskling har ett hjärta av snö

Min älskling har ett hjärta av snö

Om våren så talar hon om höst
hon ser molnen som väntar bakom skogen
och sen pratar hon med annan röst
om att alltid vara konsten trogen

Sömnproblem

Igår låg jag i sängen och hade svårt för att somna. Jag vände och vred på mig. Inte ens immunologin fick mig att somna. Jag försökte att hitta lugna låtar på min Ipod som kunde "vagga" mig till sömns, men istället hittade jag en massa funktioner som jag inte hade en aning om att de fanns. Till exempel ett spel som gick ut på att känna igen vilken låt som spelades. Man skulle kunna säga att jag fastnade ett bra tag.

Jag tror att en orsak*  till att jag inte kunde somna berodde på att jag låg och tänkte på den där tröjan som fanns på Åhlens och hur jäkla snygg jag skulle vara i den och kjolen som ligger hemma hos S. Idag har jag i alla fall gjort slag i saken och införskaffat tröjan. Med presentkort så klart, annars hade det räknats som konsumtion! Inga mer sömnlösa nätter för mig!

*En annan orsak kan vara att jag är sjuk och både hostar och snorar...

Portvin i badet

Nej, nu ska jag gå och dricka portvin i badet. Studierna går för övrigt käpp rätt åt....ja ni vet.


I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - I badet

Me - a guitar hero?

Visst får man väl köpa saker i utbildningssyfte trots köpstoppet? Tänkte nämligen lära mig spela gitarr. Och driva J till vanisinne medan jag gör det. Om han inte hänger på förstås. Det skulle kunna bli våran grej. Vårat gemensamma intresse. Fast han skulle bli arg över hur mycket bättre jag är än honom. Han är sådan.

Jag har såklart spanat på en gitarr, och någon av dessa två (förmodligen den rosa) funderar jag på att införskaffa.

image225Skulle det vara så att jag inte lär mig att spela (Hello, tveksamt. Jag är grym!) så skulle jag åtminstonde kunna vila blicken på den och drömma mig bort. Jag tror att den skulle stå fint i vardagsrummet.

*Uppdaterat : Tack Hugge Wuggie Bear för det finfina MMS:et och tipset på var detta underbara ting kunde införskaffas!

Lay back

image224

image175Svart stickad klänning, Soft Grey La redoute
image175Grå långkofta, La redoute
image175"Lack"leggings, HM
image175Gråa kabelstickade ullsockor, HM
image175Halsband, Homo sapiens, Efva Attling
image175Glasögon, ProDesign
image175Två stycke fuldjur :)

1 vuxenpoäng till mig

Jag har skickat in en ansökan beträffande att gå med i Naturvetarförbundet. Väldigt vuxet av mig. 1-0 till moi.

Inga brutna löften här inte

Länge fingrade jag på en rosa kashmirtröja, men hängde sedan beslutsamt tillbaka dem. Det var en prestation utan dess like. Att avge ett köpstoppslöfte så här i reatider var  väl inte så intelligent gjort av mig, men ibland gör även den bästa misstag. Resan var inte heller helt i onödan, lilla mamma fick handla en tröja. Och bjuda mig på MAX  *nöjd*.

Uppe med tuppen

Så här tidigt har jag inte vaknat på hela "jullovet". Uppe med tuppen med andra ord. Allra käraste syster har lämnat staden och Norrland tidigt i morse. Inte fick jag någon kram *besviken*.

Jag ska följa med min mor till Storheden. Jag ska inte handla, jag ska inte handla, jag ska inte handla *övar in mitt nya mantra*. Okej, jag kanske på Myrorna, second hand är undantag, "för där gäller det ju att slå till innan sakerna försvinner". Jag är medveten om att jag gräver min egen grav här beträffande köppstoppet. Men vet ni... det skiter jag fullkomligt i!

I min rosa Ipod

image171

Maia Hirsawa - Gothenburg

Har hon en MacBook?

Jag undar om MacMalin har en MacBook? I sådana fall är jag MacJealous! Nu har hon i varje fall en MacLink :)

Besökstid över

Nu är besökstiden över. Det är trevligt att få besök, men det är även skönt när man får vara för sig själv igen *ensamvargen talar ut*. Jag har fått fina presenter (en liten rosa termos och en underbar tekanna med tillhörande kopp, bilder utlovas senare) och lite påfyllning på bankkontot. Känns bra med tanke på hur snåla CSN var med mig denna månad *shame on you!*.

Jag känner mig mycket piggare. Jag ska väl inte påstå att läslusten har kommit tillbaka men jag orkar åtminstonde försöka nu. Så, det är väl dags att gräva ned sig i B-celler, T-celler, komplementsystem och Gud vet vad. See ya!

Idag

Idag fyller jag 25 år. Det är nog inte så stort, än har ingen dragit iväg med mig på stan utklädd till Gud vet vad. Jag att känner mig inte så tokgammal. Man är väl inte äldre än vad man gör sig...elller hur var det nu?

I min rosa Ipod

image171

Stevie Wonder - Happy Birthday


2008 - The list

image221

I morgon

I morgon fyller jag 25 år. Är det stort? Jag har aldrig fyllt 25 år tidigare så jag vet inte. Blir väl någon slags festlighet senare när jag kommer tillbaka till Uppsala och alla har avslutat sina tentor. Imorgon kommer jag att känna mig tokgammal.

I min rosa Ipod

image171

Alanis Morissette - Ironic

Ätstörning

Jag har alltid ätstörningar när jag blir sjuk. Listan kan göras lång därmed denna sammanfattning:

Kött - för att jag blir äcklad av det
Sådant man måste tugga- för att jag måste tugga

Saker jag kan "äta":

Soppor
Saft- mmm...socker
Choklad- för att det smälter i munnen och ger en mättnadskänsla
Annat drickbart

Och det var väl allt...

Gott nytt år?

Jag har blivit sjuk. Känns ju ***** upplyftande! Är det så här det nya året kommer att vara? Jag kommer alltså vara sjuk och trött. Och hur fablarns ska jag kunna plugga till immunologin nu? Det är så ironiskt att jag för tredje gången är sjuk när denna tenta går. Dåligt immunförsvar or what? Skjut mig någon.

I min rosa Ipod

image171

Oh Laura - Release me


RSS 2.0