Dagens tips

Tro inte att ditt tåg går 18:33 när det går 17:33.

I min rosa IpodGwen Stefani - Wonderful life

SATC

Åh...den var ju bara så bra, och kläderna. Jag blev sugen på att gifta sig, eller åtminstonde köpa en bröllopsklänning!

I min rosa IpodAnna Ternheim - Shoreline

Summer sale

Me like. Förutom min klänningen från Minimarket fick jag med mig hem ett par gråa Cheap Mondays i modellen narrow. Den bästa modellen. Sedan har jag köpt mig en klänning från Tiger, Svart fodralliknanade och med dragkedja framtill.


Jag bjuder på ett leende och mina pinniga armarSist men inte minst en ullkofta från Boomernag. Allt detta för den ringa summan av 1470:-, fynd or what? Harjag förresten sagt hur mycket jag gillar självutlösaren till kameran. Mycket.Jag pillade dessutom på ett par Mulberryväskor, men tog mitt förstånd i behåll och väntar med nya väskinköp. Jag måste ju tänka framåt. Kan ju inte hålla på och spendera hur som helst med tanke på hur lite jag vet om min närmsta framtid.

I min rosa IpodThe Beatles - All you need is love

Som konst

Jag funderar på att köpa en guldram. Utan glas ska det vara, kanske rentav utan baksida med. I mitten ska denna underbara sak hänga. Det är konst.


På resande fot

Om 40 minuter går min buss, och jag har hur mycket som helst kvar att fixa med. Stressigt. Måste bland annat kila till kiosken och fylla på busskortet. Ska till syster yster igen. Ses!

I min rosa IpodBjörk - State of emergency

Minime in Minimarket

Är inte sommarrea helt underbart? Klänningen jag bär för dagen är en "hung dress" från Minimarket, hittade den till halva priset på Weekdays rea, på tal om Weekday, är inte deras expiditer och kunder väldigt stylish? Snygga som få. Jag känner mig snygg när jag handlar där. Hur som haver, till denna klänning bär jag min mammas gamla silverhalsband, vita spetsleggings och en vintage Gucci.Tjing!


Oh my...

Jag har blivit kallad till intervju. Läskigt. Vad ska man på sig när man söker en doktorandtjänst rörande cancerforskning, och ger det här mig en anledning att kolla in sommar-rean i sthlm?

I min rosa IpodLisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster

Triss i bälten

Något som jag tycker är lätt att fynda på second hand är bälten/skärp. Dessa små godsaker hittade jag alla inom en vecka. Fina och användbara.


Southpark me

Jag är trött som få,och vill bara ät middag bestående av lax, färskpotatis och en god sås till. Jag ger er således en bild på mig i sann Southpark anda. Varsågod.

Här kan du göra din egen southpark me.


I min rosa IpodLinda Scott - I've told every little star

Äntligen...

Jag upprepar mig...äntligen har Morden i Midsummer börjat!

I in rosa IpodTerry Jacks - Season in the sun

En svacka...

Jag hamnade i en svacka igen, det gick så bra med skrivandet tills jag var tvungen att avbryta och gå ut med dogsen.

Äsch...

Mina sandaler var slutsålda...vilken tur att jag sprang på dessa på Myrorna idag! De har egentligen lite hög klack, för en 25 åring med dåliga knän. Kan man klacka om klackskor till lågskor tro?


I min rosa IpodPasty Cline - You belong to me

Skriftligheter

Det går sådär med mina framsteg beträffande skrivandet. Men jag har skickat in en arbetsansökan så det måste ju väga upp rätt rejält?

I min rosa IpodFiona Apple - Fast as you can

I min rosa IpodBeth Orton - Sweetest decline

BagladySå var min väska klar, det tog inte överdrivet lång tid. Den blev fin, även om jag tycker att sömmarna kunde göras bättre. Jag är tyvärr lite slarvig när jag gör saker till mig själv. Men det som jag är missnöjd med nu kan göras bättre till nästa gång, man kan alltid göra bättre i från sig! Detta var trots allt ett helt nytt material för mig att arbeta med, och nya saker är ofta svåra i början, men man lär sig med tiden. Jag gillar nya utmaningar, man borde ta sig an sådana oftare, tänk vad mycket roligt man går miste om bara av att inte våga prova nya saker. Inte bara i skaparväg, utan i livet.

Midsommar

Hoppas ni haft en bra midsommar, kanske har ni klättrat över sju gärsgårdar och plockat sju sorters blommor. Kanske har ni lagt dem under kudden och drömt om er kommande man. Det har inte jag. Jag var klantig nog att spilla ut ett glass rött när jag våldasamt drog isär två sega godisar och när vi spelade kubb tyckte en sur***** att vi väsnades och hotade med att ringa polisen. Vi spelade kubb...stackars människa.

Today she's wearing this


I min rosa IpodKent - Sverige

Väskmakare

Hej Darlings!

Vet ni vad jag gör? En väska! Bilder kommer när den är klar, håll till godo :)

I min rosa IpodLily Allen - Friday night

Utrensning = påfyllnad?

Välkommen hit. Välkommen hem.


Amiga- the hunter

Amiga går knas på nattfjärilarna när vi är ute och i veckan när jag satt vid datorn hörde jag henne smaska i vardagsrummet. Jag tänkte för mig själv "bara det inte är bajs, bara det inte är bajs, bara det inte är bajs". Det var inte bajs, det var en nattfjäril som tagit sig in. Amiga, min lilla jägare hade fångat sitt byte och bragt den om livet.


Röda korset

Idag tog jag bussen ut till Röda korset, det är så billigt där, inte som på Myrorna. Jag tycker faktiskt att Myrorna har skumma priser, vissa kläder kan kosta runt 300:- och då är de varken hela eller rena. Näväl, nog med agressioner gentemot Myrorna, jag har fyndat en hel del där med. Men, på Röda korset kom jag hem med två väskor, två scarves och ett skärp i läder för endast en hundralapp. En av väskorna var dessutom från Juhani Palmroth! Den andra väskan är lite doktorsmodell, den funderar jag på att sälja på tradera, ska ändå lägga upp lite saker som jag missade i söndags.

  

Här ovan ser ni Juhani Palmroth, axelbandet är avtagbart vilket gör att den fungerar ypperligt som en " big clutch" att bära under armen. Vinröd är den också, en färg som jag gillar mer och mer...


Gårdagens post


Dagens tips

Ha inte på dig en kjol när det blåser ute.

En ny favoritplats?


Traderaauktioner

Jenny frågade om en länk, så jag postar väl en här. Mina auktioner på tradera.

Dålig start, bra avslut

Usch, min dag började verkligen uselt. Tentan gick åt fanders, eller åt fanders är väl att ta i, hade det inte varit för den höjda gränsen hade jag klarat den. Nu får jag göra den senare. När jag kom fram till jobbet och satte i mitt usb minne får jag ett felmeddelande. Filen går inte att öppna på grund av fel i den. Tack så ***** mycket! Istället för att gå bärsäkargång så gör jag en PCR, och i väntan på att denna ska bli klar köper jag en grön klänning på Myrorna. Dagen avslutades ii en god väns sällskap och med god mat. Det känns bättre nu, och jag har ju numera även en grön klänning i min garderob.I min rosa IpodJewel - Emily

Arbetsdag?

Nu ska jag åka in till jobbet. Jag är som vanlig sen, har varit så himla trött på sista tiden. Får se om jag kan köra min PCR i alla fall. Skulle vara bra, är bara så osugen just nu. Men det brukar släppa när man väl tagit sig iväg. Idag tror jag att det kommer något väldigt fint med posten. Hej då.

I min rosa IpodThe Marvalettes - Beechwood

Monday, monday...

Måndag igen, det känns som om det är måndag minst en gång i veckan! Måndagar är alltid lika sega. Denna måndag hade jag tänkte att lära mig hur man programmerar. Jag behöver alla lyckönskningar jag kan få ;)

I min rosa IpodSandie Shaw - Marionetas en la cuerda

Tvättdag

Idag tvättar jag. Det är verkligen skönt att bo i ett studentområde om sommaren. Ingen är här och tvättstugan är aldrig full. Lugnt och skönt. Pensionärs varning I know. Anledning till tvätt är att jag tänkt lägga upp en hel del traderaauktioner, jag tänkte bland annat minimera mitt väskantal (känns lite svårt, men ibland måste man inse att man inte använder alla så frekvent som de är värda att användas)...eller ja, kanske göra plats för nya, beroende på hur auktionerna går. Annat som står på schemat idag är skrivande och eventuellt fixa med sommarkurserna. Vi får se hur mycket ork och tid som blir över.

I min rosa IpodFrance Gall - Poupée de cire poupée de son

Tillbaka från sthlm

Alltså, man ska aldrig, aldrig, aldrig gå in med höga förväntningar beträffande shopping. Varje gång man gör det så hittar man nada. Som idag. Jag provade x antal klänningar, och var de inte för stora så var de för små. Irriterande. Ja. Jag köpte nästan en Moschino dress, men när jag upptäckte att den faktiskt hade en fläck så orkade jag inte. Just fläckar på kläder finner jag väldigt störande. Lite sömmar som brustit kan jag leva med. Men fläckar, no way José.

Jag hittade dock en Gucciscarf på Beyond retro som fick följa med hem. Jag har för lite scarves hemma. Jag gick även förbi Tjallamalla och köpte dessa små godingar från Ida Sjöstedt. Är inte Ida Sjöstedt underbar?


Second handla

Hej då, nu åker jag till sthlm och vintagehandlar. Vi ses innan matchen!

Språkstudier

Varför valde jag tyska på högstadiet när jag kunnat läsa franska? Jag menar hur snyggt är tyska, det låter ju hemskt! Jag var vettigare nog att läsa spanska på gymnasiet, önskar bara att jag kunde tala det också. Jag ska ladda hem podcasts på både franska och spanska. Eftersom att jag är arbetslös (usch vad hemskt det där lät....vi säger sysslolös istället! ) i sommar kan jag väl lika gärna ägna tiden åt att lära mig ett språk. Om man nu kan göra det via podcasts. Jo....willen sie können sie.

Good byes

Jag har precis sagt farväl till Y som åker tillbaka till Kina på söndag. Tråkigt. Men att ha en kinessik kompis kan väl inte innebära annat än att man kommer att ta sig till Kina någon gång i livet. Jag kommer att sakna henne, men livet är fyllt med farväl och de verkar komma mera frekvent nu än tidigare. Ytterligare ett tecken på min ålder.

I min rosa IpodFrançoise Hardy - Tous Les Garçons Et Les Filles

Samlare, jag?

Alltså...jag skulle verkligen vilja ha de här skorna...inte för att ha dem på mig, utan mest för att placera dem i ett vitrinskåp. Jag tycker det känns som konst, de är vackra. Man vill vila ögonen på dem.

I min rosa IpodGwen Stefani - Wind it up

Vill man vara fin...

...får man lida pinKompis var klok nog att gömma sig under sängen...
Bored

Jag är uttråkad. Jag vill få ett jobb. Jag vill få lön. Jag vill ta min lön och vara ledig för att resa. Går allt att kombinera tro?

The lonliest city of all

Jag kan inte släppa denna, jag kommer inom kort att ha lyssnat sönder den...


I min rosa IpodDionne Warwick - Raindrops keep falling on my head

Minidress

Här är min minidress som jag köpte via tradera. Den är mini, en underkjol i med volym och lite spets som sticker fram skulle göra sig fint.


I min rosa IpodNo Doubt - Paulina

Hjortspaning

Jag kom precis in efter en promenad med mina fuldjur. Jag såg en hjort. Längst cykelbanan! Jag har aldrig sett en på så nära håll, det vara bara några meter mellan oss. Som vanligt hade jag inte med kameran för att dokumentera det hela. Vilket kanske var lika bra. Sist jag agerade naturfotograf blev jag attackerad av en Tjäder. Ett litet tips: Förfölj inte en tjäder med ungar.

Ugly?

Jag vet inte rikitgt vad jag tycker om denna, en byxkjol som jag i all hast köpte på Myrorna. Jag har inget emot modellen men jag ställer mig något frågande till mönstret. Känns det inte lite som något som köptes på en marknad på Gran Canaria i början av 90-talet? Ser ni förresten hur mycket crap jag har?!

I min rosa IpodLisa Ekdahl - Renare spel

Exam

Så...nu är jag hemma. Jag törs inte tänkta på hur det gick. Jag är inte en sådan som när jag kommer hem kollar upp frågorna, det framkallar bara ångest. När tentan är inlämnad nollställer jag allt. Allt. Det är så lustigt, jag går verkligen och mår skit och vet knappt var jag har mig själv veckan innan en tenta. Sedan när jag väl sitter där och skriver är jag hur avslappnad som helst. Jag skriver lite, äter lite av mina goda sallad, filosofierar lite...ja, och så där fortsätter det. Det är nästan roligt att tentera!

Nu förtjänar jag dock att somna i solen på balkongen...

Ge mig styrka

Just nu känns det inte bra inför tentan imorgon, eller snarare idag. Ena stunden känns det som om jag har läget under kontroll, andra stunden vill jag bara gråta över allt och ingenting. Ge mig styrka.


En bild till en vän

Jag skulle vilja skriva något intresseväckande här, men eftersom att jag spenderat de sensate dagarna med Cellular and molecular immunology så väljer jag istället att ge bort en bild till en vän. Den är till dig M.


I min rosa IpodFiona Apple - Fast as you can

Men vad tusan Karolin...

...sluta jiddra med koder och återgå till att plugga immunologin!

Sweet

I samma veva som jag köpte min festklänning hittade jag denna söta blus/tunika. Jeansen ( ACNE Hep Pure ) som jag bär följde också med hem. Jag tror att denna kommer att göra sig till cityshorts i sommar, gärna i denim eller en blå färg. Har ni second handlat något snyggt på sista tiden?Sommarkurserna

Jag såg precis att sommarkurserna har diskussionsforum och att första uppgiften är att presentera sig själv?!  Jag hoppas att denna uppgift även sätter nivån på resterande delmoment.

I min rosa IpodSahara Hotnights - The loneliest city of them all

Faran med msn

Jag skulle plugga även nu på kvällskvisten men istället fastnade jag på msn med sötaste M, vi gick husesyn och drömde oss bort. Drömmarna fortsatte senare med B i form av tepartyn där man är uppklädd som Alice i underlandet. Klänning, rosett i håret, strumpor med spetskant och skimrande lacksandaler. Nu ska jag fortsätta mina drömmar i ett sovande tillstånd. Vi ses imorgon darlings.

I min rosa IpodVeronica Maggio - Aldrig nöjd

Lite mer än middag

Det var meningen att jag och J endast skulle äta middag på nation för att sedan komma hem tidigt så jag kunde plugga och lite. Man skulle kunna säga at det inte riktigt blev så. Jag kom hem nyss och J, ja han stannade för att öl:a mera. Imorgon och helgen får jag plugg med dubbelt tempo. Jag SKA klara tentan, så är det bara!

Festklädd

Har ni sett vilken underbar festklänning. Jag hittade den på Myrorna och det visade sig vara en kunglig hovleverantör som gjort den. Jag är med andra ord klädd som en prinsessa! Det är bara en sådan där löjligt stor hatt som saknas. Med detta inlägg förväntar jag mig en spontan inbjudan till en fest av något slag. Så jag får användning av min klänning. Kom igen nu, bjud in mig!


I min rosa IpodRobyn -Play

Master degree reception

Kom precis hem från en mottagning för masterstudenterna. Min söta vän Y hade bjudit mig. Förutom att se professorer som bjuder på sig själva har jag även bjudits på skumpa och diverse goda tilltugg. En bra avslutning på dagen. Om ni undrar hur man klär sig för en mottagning av detta slag så finns ett exempel nedan. Kjolens längd kanske inte är så dum trots allt, med ett par klackar till ser man ju faktiskt inte ut som en pygme!


I min rosa IpodKOOP - Summer sun

If I was a rich girl...

*Nananananananana* Skatten kom idag och livet känns inte längre så grått. Nu är jag i valet och kvalet huruvida jag ska köpa min Kooba eller vara vuxen och spara mina kosingar. Hilfe bitte!


I min rosa IpodPaola - Stockcity girl

Cashback

I veckan kommer skatteåterbäringen att utbetalas. De går inte att beskriva hur det känns.

Myrorna

Den här klänningen hittade jag på Myrorna i Norrköping för 60 kr, den har en fin urringning i ryggen och ett bra fall. Väl värd pengarna kan man säga. Som ni kan se har jag mina läsglasögon på, och ja det är sant...jag har lite lockigt hår på riktigt!
I min rosa IpodTracy Chapman -Fast car

Another dress

Jag råkade klicka hem en till klänning på Tradera. Jag är hopplös.

Kaffe

Jag blev så där sjukt sugen på kaffe med en liten choklad bit till *gah*. Betyder det här att jag måste gå till ICA? Snälla säg nej.

I min rosa IpodKendall Payne - Wonderland

RSS 2.0