Utklädningskläder

Jag gillar Myrorna, idag stod jag och fnissade åt mig själv i provhytten. Det känns som pm man klär ut sig när man provar kläder där. Och visst har jag fyndat även idag, jag kom hem med en komplett tantutstyrsel, pillerhatt och allt. Uppdateringar på denna utlovas.

Nu är det dags att se Körslaget, och som den ursprungliga bodensare jag är hejjar jag självklart på Team Brolle!

I min rosa Ipod

image171

Ludvig Svartholm - My hometown

Godmorgon

God morgon! Det är lördag och jag har vaknat 07:00, det gör jag inte ens på veckodagarna, vad är det som händer egentligen? Jag och syster ska göra oss te och ciabatta för att sedan gå mott staden. Jag hoppas på att Myrorna här i Norrköping är lika bra som jag minns det. 

Paris shopping

Som jag kanske redan nämnt kom jag hem rätt tomhänt från Paris. Hur jag lyckades med denna bedrift är för mig ännu okänt. Här är i varje fall det som inhnadlades, kan tyckas lite, men jag är endå nöjd.


image255
image175
Rosa brallor

image175
Cell wars från Shakespear bookstore, lite lagomt nördigt.

image175
Halsband till Migan

image175
Rosparfym :)

I min rosa Ipod

image171

Beth Hart - L.A Song

Morgondagen

Åh, det är mycket som ska hinnas med imorgon. Fuldjuren har tid hos veterinären för diverse muningrepp. Stackarna. Jag ska kolla antibiotikaresistensen på min bakterier (idag hittade jag en MRSA, creepy!). Jag måste antagligen beställe lite primrar till nästa vecka så jag kan köra igång med realtids PCR:n. Och sedan bär det av till min allra käraste syster.

Busy day med andra ord. Men det är imorgon, nu ska här sovas. God natt!

I min rosa Ipod

image171

Sarah McLachlan - Sweet Surrender

I min rosa Ipod

image171

Heather Nova - London rain

Fyndat på Myrorna

Jag är verkligen "on a roll" vad gäller att fynda på Myrorna just nu. Eller så är jag bara ******* bra på att fynda. Det kan vara så också. Innan Paris hittade jag en blus och en skinnjacka,för en ringa penning. Och idag, idag hittade jag en underbar klänning (godkänd av Kompis). Se och avundas.


image253

I min rosa Ipod

image171

Dido - Isobel

What's a girl to do?

Jag vill ha en ny väska, jag har hittat några kandidater på ebay. Men jag skyr tullavgifter om moms som ett bränt barn skyr elden. Kalla mig snål, men jag tycker inte riktigt att det lönar sig att "ge bort" minst en tusenlapp till staten för detta. Speciellt inte när det inte är en ny vara, och som ursprungligen kommer från Paris. Finns det inga kryphål liksom?

I-landsproblemen idag, alltså.

Nyttodag

Idag är en sådan där nyttodag. Förutom städning och tvättning ska vi bjuda på middag. Detta är vad som kommer att finnas på menyn

 • Filodegpaj med spenat och fetaost
 • Tomat- och bönsallad
 • Potatisbröd med rökt lax och gräslök
 • Rödlinssoppa med bröd
 • Panacotta

Vi är lite ambivalenta av oss, därav alla smårätter.

I min rosa Ipod

image171

All Saints - Under the bridge

En hunddag

Idag var det lilla stockholm. Jag ställde inte Migan, vilket jag ångrar lite, men jag misstänker att jag skulle ångra mig mer om jag ställde henne. The Black devil.Hundutställningar är trevliga, för där finns så mycket trevligt hundfolk. Det tar dock all energi ur en. Utställningar, inte folket. Jag var där i fyra timmar, men det kändes verkligen som en heldag. Men då är jag ju också ohälsosamt trött just nu.

Förresten H, om du skulle bestämma dig för en tandutdragning (på djuren alltså) här i krokarna är du givetvis välkommen på fika!

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - Hon förtjänar hela himlen

Kissmattan

Kissmattan står på balkongen och skäms. Jag har beställt en ny, grön och skön från Ellos med 50% rabatt som ny kund. Två kuddfodral i petrol till arbetsrummet hittade jag också.

I min rosa Ipod

image171

Francoise Hardy - Ma jeunesse foul le camp

Storslagna planer

Som vanligt när jag är ledig hade jag storslagna planer på vad som skulle göras idag. Städa, tvätta, packa upp. Istället har jag sett ett avsnitt av Lost, och ett av Hells Kitchen, färgat  C:s hår och ätit påskgodis. Men imorgon, då tusan blir här andra bullar.

I min rosa Ipod

image171

Maja Gullstrand - Hemligheter

I'm back!

Efter en underbar, men allt för kort vistelse i Paris är jag nu tillbaka. Det har varit bra, men jag måste erkänna att jag aldrig känt mig så fattig som jag gjorde i Paris. Det finns alldeles för mycket kläder och alldeles för lite pengar. Om någon känner för att ge mig ett välbetalt jobb så tackar jag och tar emot. Det jag ville ha från LV var dessutom slut, i hela Paris. Förbaskade asiater. What's the deal with that, att de ockuperar Louis Vuitton alltså? Är det pga av Murakami eller något? Me don't get it.

Well, jag återkommer senare, nu ska jag dricka min apelsinsaft och sedan bege mig till ICA och köpa frukost.

I min rosa Ipod

image171

A camp - Bluest eyes in Texas

Till Anna


Fraktar heter det. Fraktar till Sverige.


image252

Paris

Åker på söndag, så ni som vet, vad ska man göra? *tittar på La Fleur*

I min rosa Ipod

image171

4 Hero - Les Fleurs

Kort fakta

Vår ryamatta luktar kiss. Jag misstänker att det är dags att köpa en ny. En grön, som inte luktar kiss.

Disney Couture

Alla, alla, alla skriver om Disney Couture (by Kidada Jones, såklart). Högt upp på mångas önskelista är denna medaljong. Mycket söt, och visst är texten fin. Innanför gömmer sig Tingeling. Också mycket söt. Men den är inte jag, även om jag gillar just medaljonger.

image249


Detta smycke däremot, det kan jag tänka mig. Alice i underlandet. Varför, för att hela filmen är fucked up såklart. En mad hatter med beriberi, en hög(?)katt, I can go on forever. Det är surrealistiskt och Tim Burton ska göra den. Det är precis i min smak.

image251


Bilder : Kyssjohanna

I min rosa Ipod

image171

Moneybrother - They're building walls around us

God natt!

image248

Bussbeteenden

Man skulle kunna säga att det här är del två av mina bussbetraktelser. Ni har tidigare läst om chipskvinnan och hennes medpassagerare. Jag har länge stört mig på hur folk beteer sig på bussen och i väntan på denna. Jag åker ganska mycket buss och jag stör mig ganska mycket på folk. Det ä en ovana jag har. Hur som haver, detta ogillas:

 • Folk som röker på busshållplatsen. Jag vill inte andas in eran rök.
 • Folk som lyssnar på musik på bussen. Jag vill inte tvingas på eran skitmusik.
 • Folk som sätter sig på sätet bredvid en när det är fullsatt för att sedan förflytta sig när det blir ledigt. Jag är inte spetälsk, jag luktar inte illa och jag har inte ett ostädat utseende. Ni är ohyfsade!

I min rosa Ipod

image171

Gwen Stefani - Cool

God natt!

image247

I min rosa Ipod

image171

Robyn - Handle me

Kort fakta

Mitt kiss luktar nybryggt kaffe.

Läkartid

Jag har fått en läkartid. Om en månad. Här går det undan. Suck.

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck & Lisa Ekdahl - Kom änglar

Tidsbokning

Jag har ringt tidsbokningen. De ska ringa upp. Jag har konstaterat att jag kommer bli sen.

God natt!

image245

Jag har bestämt mig

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen. Hur jag mått sedan hösten känns allt annat än normalt. Jag har inte känt mig helt frisk på väldigt länge nu.

I min rosa Ipod

image171

Amy Winehouse - Rehab

God natt!

image243

I min rosa Ipod

image171

Lars Winnerbäck - Idiot

Lördagsjobb

Jag är så trött och allmänt svag idag, men det hjälps inte, måste man in så måste man. Tur att det bara var en småsak. Det blir en lugn helg känns det som, jag behöver all vila jag kan få just nu.

I min rosa Ipod

image171

Kent - Pärlor

On my wishlist

 • Ett hus
 • Två vuxna hundar istället för en
 • En filofax/agenda (gärna Mulberry eller LV)
 • Mer tid
 • Mer sömn
 • Mer ork
 • Ben and Jerrys

I min rosa Ipod

image171

Maia Hirsawa - I got a new friend

Funny

Ni vet att jag gillar Sarah Silverman. Jag tycker ni ska se den här oh den här.

I min rosa Ipod

image171

The Cardigans - Rise and shine

Funderingar

Bör man "stämpla" sina egen tagna bilder? Kommer jag se mina hundar i annonser på blocket? Ska man verkligen behöva vara rädd försådant?

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - Det bästa vaccinet

Liten blir större

Idag fyller Amiga år, det firades med att undvika ettårsvaccinet för att istället köpa godsaker på djuraffären. Ett rosa ben med bubbelgumssmak vara bar en av alla läckerbitar som damen fick med sig hem.

Liten blir större bilder är väl på sin plats...


image241
Så himla liten...

image242
Inte alla får i hagen?

I min rosa Ipod

image171

No Doubt - Just a girl

Luggad

Igår blev jag med lugg. Igen. Det är bra att ha en syster som klipper till en.

I min rosa Ipod

image171

The Cardigans - Lovefool

Gäsp

Jag är fortarande trött, min förkylning har spridit sig till halsen. Jag tror faktiskt att jag måste göra min mors famösa ingefärs- och kanelte, det brukar hjälpa i sådana här sammanhang. Idag måste jag nog få mitt hår gjort, men fy vad osugen jag är på att åka ut till Tyresö, någon som har en "limo" över som vill skjutsa mig? Gärna rosa men utan playboy bunnies. Hör av er i sådana fall.

I min rosa Ipod

image171

The Smiths - Bigmouth strikes again

RSS 2.0