Långpromenad

Idag har jag och J gått in till stan och tillbaka. Jag provade en underbar klänning på HM som jag tyvärr inte har råd att köpa just nu. Finns det något värre att vänta på pengar som man redan har men inte får ut på grund av administrativa skäl? Det kanske skulle vara att vänta på pengar man inte har?

Hur som helst är det underbart väder ute, och jag har ätit glass. Nu måste jag ta en dusch, luktar inte direkt som rosor...

I min rosa IpodJewel - Bye Alice in Wonderland

Saker som gör mig ledsen...

När man går hem från jobbet och ser en liten pipande fågelunge längst vägkanten. Mamma sädesärla och pappa sädesärla sitter på staketet och kvittrar förtvivlat. Man vill ta upp den lilla fågelungen, man vill hålla den, man vill säga att allt ska ordna sig. Men istället går man vidare och vet att den förmodigen inte kommer klara sig över natten. Lilla fågel. Förlåt.

En röd klänning med taft


I min rosa IpodPaola - The girl you want

Sovdags

Efter en lyckad dag som slutade med underbart fika i goda vänners sällskap är jag nu redo att knyta mig. Imorgon visar jag något fint som kom med posten idag. Sleep tight.

I min rosa IpodAimee Mann - Save me

Sommar,sommar,sommar...Åh, det är verkligen underbart väder idag. Jag vill bara stanna hemma och sola på min balkong. Tyvärr går det sällan om aldrig att göra som man vill. Jag ska istället cykla in med min inlupp för att sedan bege mig till jobbet där jag ska sätta samman en Mastermix och fixa ett fungerande PCR program. Allt för att det ska gå snabbt och smidigt imorgon.

Hoppas ni har en ledigare dag än mig och att ni äter mycket glass i solen!


I min rosa IpodNatalie Merchant - Life is sweet

3/4

Nu har jag gjort tre av fyra uppgifter på inluppen, och det har gått bra. Antingen var de väldigt enkla eller så är jag helt ute och cyklar. Den sista uppgiften var en sådan där tråkig uppgift som handlade om sannolikhetsteori. Vilket såklart resulterade i att jag satte mig här. Vi skulle kunna säga att jag samlar mina krafter, men egentligen flyr jag bara från det genom planlöst letande efter väskor (som jag inte har råd att köpa) på ebay. Ska nog inta en kopp te istället, jag tror det är bättre för själen.

Min mor har förresten hjälpt mig ur min ekonomiska situation så det är en sak mindre att tänka på. Mammor är bra.

Den lilla svarta

Idag bär jag min favoritaccesoar, den lilla svarta samt  jeansklänning från Cheap Monday och en vit gammal tröja. Det är fint väder ute så jag och mina fuldjur ska gå ut på en "prommis". Tyvärr tvingas jag sedan att sitta inomhus med min inlupp i statistik, livet är allt bra orättvist vissa dagar.I min rosa IpodHanusis tips-den var ju så bra!

Så här på kvällskvisten

Kan jag berätta att presentationen gick finemang och jag har precis skickat in en ansökan till ett sommarvikariat. Det känns verkligen som om det skulle sitta fint med det här jobbet, det är halvtid och under en månad, precis vad jag behöver för att inte bli uttråkad av all ledighet. Det skulle ju inte heller vara så dumt med en till referens. Önska mig lycka till allesammans!

Sedan har Amiga kommit hem igen, det känns mer än underbart. Det är inte klokt vad man kan sakna en hund!

Presentation 2.0

Dags för nästa presentation, wish me luck!

I kind of like my pinkish jeans

Jag bjuder på min outfit idag. Den består av ceriserosa jeans från P&J, en tunika, eller kaftan om man frågar J från Myrorna. En sliten gammal jeansjacka från BikBok, ballerinas från Skopunken en Mulberry vintage väska och slutligen min rosa Ipod.Money, money, money

Jag är lite "low on cash" just nu, därav följande fundering:

Vad är bäst, att låna av sin mor eller behålla sin stolthet och ta från sina fonder?

Jag misstänker att jag kommer ringa min mamma, nu är det dock lite sent och igår, på självaste morsdag kändes det minst sagt olämpligt.

Sis

Sis har åkt efter att varit inkvarterad här ett tag. Tråkigt. Nu skulle jag behöva ta tag i min redovisning inför imorgon, göra en sådan där trist powerpoint som gör det hela enklare. Är så omotiverad bara, vill helst gå och lägga mig.

I min rosa IpodJewel - Hands

Sundsvall

Åh, fick precis veta att Amiga fick en slät etta och kom trea i sin klass. Domarkritik kommer så snart jag har den till hands. Domaren verkade gilla henne trots att hon inte var så villig att visa bettet. Hon är lite envis, mitt lilla otyg.

En fin jeanskjolI brist på annat visar jag den fina jeanskjolen som jag hittade på Lindex förra veckan, till den kan man exempelvis ha ett vitt linne från HM och en blå tröja från Acne. Som ni kan se ämnar sig icke denna outfit till att städa i.

Långpromenad

Jag kom preics tillbaka från en långpromenad med Kompis. Jag tänkte att det skulle få tankarna att skingra sig men det blev nog snarare tvärtom, de hopade sig samman och jag kände mig trött och orkeslös. Jag måste verkligen ta tag i mig själv, göra allt jobbigt som väntar så att jag kan känna någon form av ro. Jag behöver det nu.

I min rosa IpodBeth Hart - L.A Song

Melodifestivalen

Det gick inte så bra va? Men sällskapet var det inget fel på.

Österbybruk

Vilken dag, kände mig smått förvirrad stundvis, eller ja, mera låst  i mitt huvud. Jag blir sådan när jag känner mig stressad, vet knappt var jag har mig själv. Det var många som jag önskat att jag hunnit prata mer med. Hanna och Mikka kan jag bara gratulera till de goda resultaten. Hoppas Pompe går lika bra imorgon!

Här kommer Migans kritik:

"Prima huvud med bra detaljer, utmärkt hals. Korrekt front. Ganska bra kroppslängd. Utmärkta vinklar bak. Bra svansfäste. Ganska bra rörelser. Utmärkt temperament."

Tikar juniorer, oplacerad med 1:a i kvalitet. Domare Lleton Lillian

Vi är nöjda så, hon var dessutom lättare att ställa upp än jag räknade med, och bara det är en framgång för oss! Imorgon ställs hon i Sundsvall, spännade att se vad kritiken lyder där.

Tomorrow it is

Imorgon är det dags för den officiella debuten, mitt lilla knytt är badad och inväntar kloklippning. Det blir trevligt att träffa några "kända " ansikten och förhoppningsvis gör vi inte bort oss totalt. Hejja på mig och Migan imorgon!

I min rosa IpodSuede - Beautiful ones

Thoughts of her mind

Jag införskaffade en lång blommig kjol med hög midja från HM. Det är samma blommönster som den där kortkorta klänningen, fast i i ljusare fäger. Tror det kan vara fint till sommaren, även om en mörkare variant är mer lättburen alla tider på året. Som ni förstår så lider jag av vanlig shoppingångest. Keeper eller inte, keeper, eller inte... Längden är inte så charmerande på mig, så jag hade tänkt att korta av den rejält. Vad tror ni?

image291
image290

I min rosa IpodGwen Stefani - Sweet escape


Bill och Bull


image292

Jag ser en likhet, gör ni? Miumiu ouioui!

Dryg dag

Jag trodde att jag skulle hinna med jättemycket idag, åka in till jobbet efter seminariumet. Men min redovisning visade sig ligga mer eller mindre sist så istället för att vara klar vid tolv kom jag hem nu. Klockan fem. Presentationen kändes för övrigt skit, vilket inte är så konstigt med tanke på hur trött jag är. Men nu är den gjord och det är det viktiga! Dags för lunch, ja, jag har inte ätit sedan nio. Dumt, men ibland hinner man bara inte med sådant. Jag prioriterade annat istället.

I min rosa IpodSheryl Crow - Hard to make a stand

Mina vänner

Hej mina vänner, jag är tillbaka. Det känns fortfarande väldigt jobbigt, men jag tror att problemen börjar nå en rätsida. Jag hoppas innerligt så i varje fall. Jag vill säga tack till alla som visat sitt stöd i någon form, och er jag inte hört av...ja what to say verkar, som om att jag inte stod så nära vissa som jag trodde.

Where trouble melt like lemondrops...

Det har hänt något. Jag är förkrossad. Ser det tomt ut här ett tag fram över betyder att jag har annat att prioritera. Ironiskt nog kladdade jag fram den här bilden på kvällskursen i tisdags. Jag önskar att jag kunde säga att jag befann mig away above the chimney tops. Tyvärr slår verkligheten en på käften ibland. Nu är en sådan gång.

image293

Skitprat

Jag vet inte vad som är värst...att Amiga bajsar på mattan, att hon äter upp det eller att hon slickar mig febrilt senare.

I min rosa Ipod

image171

The Beatles - Lucy in the sky with diamonds

The exotic me

The exotic me, ja, i alla fall om man ska tro HM. Den är i tunn bomull så jag tror den gör sig fint varma sommardagar. Det enda som saknas nu är den där perfekta solbrännan, om någon har en sådan över får ni gärna höra av er.

image289

För 11 dagar sedan...

...öppnade jag en flaska vitt vin, tror ni att det lämpar sig att dricka den i badet nu?

Klädd som en mormor

Ja, i alla fall som J:s mormor såg ut någon gång på 70-talet. Visst är den fin, jag kanske kan vänja mig vid annat än korta "go-go" klänningar trots allt.

image288

I min rosa Ipod

image171

A camp- I can buy you

I min rosa Ipod

image171

Björk - Hunter

Inlupp

"Statistik inlupp" till imorgon, plus att jag ska vara klar med en rapport. Jag tror bestämt att det är dags att sätta fart.

I min rosa Ipod

image171

Heather Nova - Papercup

Cravings

Jag har en skinkfrestelse i ugnen as wee speak, men helst av allt vill jag äta mina potatischips med holidaydip. Kanske med ett glas apelsinsaft också.

Agility

Idag har Kompis fått prova på agility, höga höjder var läskiga, men att hoppa var roligt.


image287

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - Pärlor av glas

Trevlig dag

Jag och min allra käraste syster har haft besök av min mor, som bjöd på lunch och tvingade på oss pengar. Jag behöver pengar nu, men jag ber inte om dem och tycker egentligen inte om att bara få dem "sådär". Jag tror att jag är lite för självständig på det sättet. Vill klara allt själv. Det är både en dålig och en bra egenskap, man kommer långt med att vara självständig, men längre om man vågar ta hjälp av andra.

Mamma var på en snabbvisit, bara över dagen. Likaså syster, hon åkte nyss med bussen. Jag får alltid en klump i magen när hon åker, jag känner mig aldrig så ensam som när hon nyss åkt. Det är en jobbig känsla, att veta att det antagligen kommer dröja ett bra tag innan vi ses nästa gång.

I min rosa Ipod

image171

Lisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster

Idag är det sol

Idag är det sol. J har suttit ute på balkongen i solen under förmiddagen och läst. Han lämnade således disken som han skulle diska igår kvar till mig. Var är rättvisan i denna värld egentligen? Ska snart ta mig in till stan och möta allra käraste syster, borde bara gå ned i förrådet med alla vinterkläder. Nu är det ju ändå på tiden att de plockas bort!

Jag såg förresten en jättefin kjol på HM som jag lade undan. Är så slösaktig just nu, någon borde slå mig på fingrarna.

I min rosa Ipod

image171

The Ark - One of us is gonna to die young


Tristess

Ibland när jag har tråkigt går jag på Myrorna och köper en blus med puffärm och en väska i skinn. Vad gör ni när tristessen faller på?

image286

I min rosa Ipod

image171

No doubt - Spiderwebs

Mina bebisar

image284

image285

Vackrare barn får man leta efter...

Sommarkurser

Jag var antagen till samtliga, känns skönt, nu vet jag att det går ihop i sommar :) Men ett jobb skulle ändå vara bra att ha i bakfickan, hur ogärna jag än känner för att ringa till posten så får jag nog göra det ändå, tänkte anmäla mig som någon slags "stand in" om det skulle behövas. Då kan jag läsa mina sommarkurser, leta jobb och fixa klart exjobbet samtidigt. Bra va! Jag är inte lika deppig idag som i förrgår  :)

I min rosa Ipod

image171

Marit Bergman - I will always be your soldier

Bristen på kontroll

Jag hatar, hatar hatar att inte ha kontroll över min framtid. Jag är inte en sådan som tar dagen som den kommer även om jag önskar att jag kunde. Jag vill veta vad jag ska göra, inte vandra omkring planlöst. Just nu vill jag veta att jag har ett jobb till hösten. Kan någon säga mig att jag har det, *pliiiis* .

Jag behöver inte ett jobb av den enkla anledningen att hyror ska betalas, utan av den enkla anledningen att jag har major cravings för en Kooba Elisha och en LV grand No'e. Är det verkligen för mycket begärt? Om jag lovar att göra mig av med två av mina väskor kanske Gud kan ha barmhärtighet över mig. Inte?

Skit också, lika bra att gå och sova så man kan kommer upp i tid imorgon, att nattsudda på ebay har ju ändå aldrig slutat väl, så....so long darlings!

Ack så fin...


image283


Åh, den här HM-klänningen var ju jättefin, jag är tveksam till hur jag klär i färgerna, men tänk er denna, bruna jesussandaler och armband med träpärlor eller i i tenntråd. Så snyggt. Någon som vet när den kommer i butik?

I min rosa Ipod

image171

Joy Division - Love will tear us apart

Det kom en dröm med posten

Igår fick jag ett bra brev. Det innehöll nämligen en fin klänning som jag vann på Tradera. Om man kan känna sig som en prinsessa i en sådan här klänning så gör jag det.

image282

Lingonmånad

image281

I min rosa Ipod

image171

Sarah McLachlan - Good enough

Ännu mera fix

Åh, jag är värsta duktiga tjejen nu. Har sytt, sytt och sytt, jag är verkligen på gång nu. Det är nästan så att jag syr ihop en klänning  nu när jag ändå håller på, bara tyget räcker till. Sedan ska jag ta tag i lite tråkigheter i form av bioinformatik och inlämningsuppgifter, men det är senare det!

I min rosa Ipod

image171

Håkan Hellström - Uppsnärjd i det blå

Sytt och fixat

Åh....äntligen har jag tagit fram symaskinen. Jag håller på och fixar lite gamla kläder, och har redan två användbara kjolar, även om den ena blev i kortaste laget.  Jag hittade även två tischor i gömmorna, en marinblå som kommer att bli ett linne och en gammal "Jag älskar glass" tischa från GB lika bra att ta tag i den ena nu när jag ändå är på G. Ska fixa lite pics senare!

Oj...

Det här är ju riktigt bra faktiskt.

I min rosa Ipod

image171

No Doubt - End it on this

Dagen efter kvällen före

Jag mår bra, kan bero på att jag avslutade kvällen redan vid sjutiden, orkade inte, hade huvudvärk/pollenallergi. Silllunch som bestod av kycklingsallad och skumpa med jordgubbar i rektorsparken räckte gott för mig. En trevlig om än kort valborg. Förutom att någon var jäkla dryg och grinig när K och och M kom förbi, tråkig attityd.

RSS 2.0