The colour of purple

Hej. Idag såg jag ut så här:Fråga mig inte vad jag gör med min hand. Anting krampar jag, eller så gör jag en kass hiphop imitation.

Fyllehund

Jag tittade igenom gamla bilder, och hittade några från tiden då Fotbolls VM pågick. Kompis drack en öl för mycket och somnade på mormors säng. När jag skakade liv i honom blev han måttligt glad.


Onsdag

Hej Darlings!

Jag är precis hemkommen från Forsmark efter att ha ätit årets första julbord. Nu ska jag omedelbums lägga mig och sova, det är ju en dag imorgon med, och jag vet att den kommer bli lång. God natt på er. Puss.

På tal om insnöad

Mitt förra inlägg fick mig att minnas tre grabbar som min syster var insnöad på. Kom igen nu, allsång! Mmmbop ba duba dop ba do bop,ba duba dop ba do bop,ba duba dop ba do. Oh yeah! Inte?


Snowed inOch ni ska veta att vi bor på plan två, ganska mycket snö! Norrlänningen inom mig trivs som fisken i vattnet, som handen i handsken, som foten i skon, som....okej, jag tror ni förstår. Det kallas vinter, inte snöoväder som tycks användas flitigt här nere i söder. För övrigt är det trafikkaos, min buss var en halvtimme sen och jag såg två dikeskörningar. Men vad gör det när man får snö? Och man får sitta inomhus och dricka te? Nej, just det!

Oh you came in with the breeze, on sunday morning

Jag har gjort muffins, den första kallas för frukostmuffins och det måste betyda att den är nyttig. Den andra är en chocolate chip muffin, och ja...jag tror mig ha läst någonstans att även choklad ska vara nyttigt.

Whatever makes her happy on a Saturday night...

Idag har det tvättats, och det ska dammsugas och min slutliga version av exjobbet ska bli klar. Men först ska jag se på Gossip Girl/ Desperate/Top model och äta något som min sambo tycker är oerhört nasty men som för mig känns som en självklar kombination. Ägg-i-fralla. Erkänn att ni blir sugna!

Varning för ras

Det är varning för ras, gå så försiktigt du kan...

Eller som i mitt fall, cykla så försiktigt jag kan. När jag skulle bege mig hemåt från jobbet hade mina bromsar gett med sig. Ganska farligt! Jag rasade dock inte i backen, mycket ont kan man säga om mig men min balans kan ingen klaga över!

My precious
Mina slitna Doctor Martens från sjunde klass. Jag älskar dem än idag.

Black coffee

Day dreaming. Chain smoking. Always laughing. Always joking. I remain the same. Did I tell you that I love you. Brush your teeth. And pour a cup of black coffee out. I love to watch you do that every day. The little things that you do.När euforin växer i samma takt som värmen inom en. När nervösa skakningar upphör och när trötta ögon vaknar till liv igen...är det då man är kaffeberoende? I sådana fall är jag det.

Min lilla prinsessaHej, jag heter Kompis, jag är en kille som inte gillar att få mina tassar våta. Detta resulterar i att min matte får bära mig eller dra mig efter sig. Som ni kanske förstår ligger jag hellre inomhus och mår gott. Hej då.

Liljor

Jag gillar liljor.De är nog de finaste blommorna man kan få. Bara för den sakens skull delar jag med mig av mina liljor till er. Varsågod.


Bara några väskor

Inspirationen tryter, så jag ger er en suddig (för att jag känner mig så just nu. Suddig) bild som visar några av mina väskor.


I min rosa IpodAnna Ternheim - Shoreline


Tårta!

Idag är det Friday cake, inte enbart för att det är fredag utan för att J fyller år idag. Grattis!

Nu. Tårta!

Hugge

Det här var ju lite skojigt. Eller hur Hugge?


Har du en gammal Hermèscarf liggande i byrålådan?

Det har tyvärr inte jag. Men hade jag en skulle jag besöka denna sida. En hel fotokataglog fylld av Hermèscarves. Sidan fungerar lite som ett bibliotek, med konstverkets (scarfen) namn, vem konstnären bakom den är och vilket årtal den är producerad. Fiffigt!

Me and my little ponys

Jag har hittat min nya favoritmugg. Den kostade mig på fem riksdaler och är perfekt för varm O'boy!


Tisdag

Idag har jag avklarat del ett i min vaccinering. Jösses vad min överarm värker, jag måste vara extremt känslig. För övrigt har Johnson och Johnson bjudit mig på lunch. Tackar. Och jag har haft en kurs i PDS, men det var tydligen mest repetition, jag menar alla vet väl hur ett företag är uppbyggt och hur idé till färdig produkt fungerar? Eller är det kanske bara amerikaner som ser sådant som en självklarhet? Hur som haver, dagen var helt okej trots mitt sprutstick.

Cosmopolitan

Drinken tycker jag om...men tidningen. Finns det någon sämre? J kom hem med en idag, de hade tydligen delat ut dem gratis (no wonder liksom) på hans arbetsplats. Här är ett axplocka av innehållet:

Ihop eller ej. cosmo quiz rätar ut alla dina frågetecken
Bråka rätt, bli kär efter konflikten
Sluka honom
Kalla mig aldrig för en snäll kille

Och så fortsätter det... vem läser Cosmo egentligen?

Nu ska jag förbereda mig för kvällen höjdpunkt, tillsammans med alla andra jämnåriga?!

Ernst med Första andra tredje. Så klart, vad trodde ni?

Everything stand so still when you dance,

everything spin so fast....

Igår fann jag en ny vän, hon är ungefär 60 år gammal och gillar att dansa.

Hon kostade hälften av vad jag hade kvar på mitt konto. I don't care about money, I only care to look wonderful.

Inatt kom isen över sjön och snön föll försiktigt över Skandinavien

Jag såg filmen Iris igår. Den fick mig att fälla tårar, gråta på ett sätt som jag inte gråtit på under en lång tid. Av förklarliga skäl. Usch.

Second hand fynd

En liten teak skål med tillhörande glaskopp. Lovely. Jag tycker hemskt mycket om träslaget teak om ni inte redan märkt detta.


Det kom ett brev med posten...

Och vet ni vad som fanns i det? Jo...det här fina halsbandet.Det är Sofia som har Unikt och vintage som har gjort det (det är även hennes bild jag har lånat). Jag tycker det är så underbart med alla kreativa flickor som finns där ute, och det känns lite extra bra när det är en flicka som läser natur. Det bevisar att vi minsann också är skapande och inte bara sitter gömda med tjocka glasögon i våra böcker. Kika in och se över hennes utbud, det finns en hel del godbitar kvar där.

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Lady Thirty och La Fleur. Och det tackar jag för! Utmaningen kändes dock väldigt lik en jag redan gjort, så jag är lat och kopierar mina gamla sju sanningar, med vissa modifikationer. Och jag orkar inte utmana någon heller. Jag har aldrig varit en sådan som gillat regler (ooops, första sanningen). Här kommer de sex resterande.
  • Jag är rädd för flygande insekter, kommer de i min närhet drabbas jag av panik. Detär chockartat och första tanken som surrar i mitt huvud är "kom inte närmare, kom inte närmare". När insekten trots mina tysta uppmaningar kommer närmare infinner sig det "flight tillståndet". Jag flyr. Jag springer runt i cirklar med en fart som skulle få andra omkring mig att tro att jag springer för livet. Och det är precis vad jag gör i mitt panikartade tillstånd.
  • Jag är snart 26 år (inga fler billiga flygbiljetter *buhu* ) och saknar körkort *buhu*.
  • Alla familjer är psykotiska, så även min.
  • Mitt humör är som en berg och dalbana, kan var heldeppig för att sedan må prima.
  • Jag har alla säsonger av Arkiv X på DVD. Töntvarning.
  • Jag samlar på saker. När jag kommer bli åt åren kommer jag att vara precis som någon av de där samlarna som Ernst hälsar på i "Första andra tredje",kanske till och med värre.

Second hand fynd

Igår när jag postade ett brev smet jag in på Myrorna och inhandlade denna blus. Jag vet inte om jag är hemskt trött eller hemskt dryg på denna bild, men jag vet att blusen är hemskt fin! De har varit lite dåligt med uppdateringar på second hand fronten på sista tiden, dels för att jag inte jobbar i närheten av Myrorna längre och dels för att jag haft så mycket att göra att uppdateringar har kommit i skym undan. Ska försöka att ändra på det!Valvaka

Någon som ska se valvakan inatt? Jag kommer antagligen att sova som en stock då, men det blir intressant att se Nyhetsmorgon när jag vaknar. Vem ska vinna? Svaret finner ni nedan och jag tycks inte vara ensam om att tycka så.


Låt den rätte komma in

Igår var jag på bio och såg Låt den rätte komma in. Den var bra, se den du med!


A heart


Ljuset varar bara några timmar...

Jag ser ut över den vita snön där månen och stjärnorna glimmar...

En sak som jag gillar med vintern är att jag får ta fram min fina, fina ullkappa från Viktor och Rolfs HM sammarbete. Det bästa sammarbetet om man frågar mig. Min rosa mössa är också från HM. Scarfen är äldre än mig och har följt med sedan barnsben.


Give me, give me, give me...

Give me...more! Nja, Brittan tillhör väl inte mina favoriter men jag har en ovana att skriva sångtexter som rubriker, nu till vad jag egentligen vill ha. Boken Stickat och virkat -vintage på svenska av Birgitta Forlsund. Den kommer från bokförlaget Max Ström. Sticka är inte min starka sida, men jag har en mamma som är en fena på det! Om man inte är händigt lagd kan man alltid finna inspiration i alla vackra bilder (fotograferade av Åsa Dahlgren) som den här boken fylld av.Något säger mig att jag kommer bläddra i den juletid medan min mamma skapar allt jag vill ha som julklappar eller födelsedagspresenter. Egengjorda presenter är de bästa presenterna, om man är duktigt vill säga. Vem vill ha all skit som barnen släpar med sig hem från skolan?

Starka färger i en grå höst

Äntligen är Lisa tillbaka och sprider färg i min gråa höst.

RSS 2.0