Jag fick ett brev

Jag fick ett brev
Ett riktigt brev med frimärken
Ett vykort ifrån längesen
Då framtiden var vårDet är tydligen tio år sedan jag gick ut nian, och det ska tydligen firas med dunder och brak i en byagård långt uppe i Norrland. Om en månad. Det är ännu oklart om jag ska fira detta. Om en månad. I Norrland.


Back in business

Idag är jag åter på fötterna och har hunnit med att gå en "Training about importance of being trained" samt varit på lönesamtal. Det gick bra. Lite så här kan man se ut när man gör detta:


All I wanna do is bang bang and take your money

Sedan jag såg Slumdog Millionaire har jag haft M.I.A:s Paperplanes i huvudet. Den är bra, det var länge sedan sådan typ av musik spelades här hemma. Påminner mig om att jag borde plocka fram mina TLC skivor.Whatever makes her happy on a Saturday night

Jag funderar på att klicka hem saker jag tror mig behöva. Jag har bara lite svårt för att prioritera. Hur skulle ni ha prioriterat följande:

En trench coat
Netbook (oklart vilken sort, teknik är inte i min grej)
Mulberry Bayswater
Mobiltelefon (så var det det där med teknik igen)
Ett körkort (oklart om man måste ta det själv?)

Det allra bästa vore ju om man kunde köpa allt, men körkort har ju en tendens att kosta pengar, och egentligen vill jag inte lägga allt för mycket på en jacka heller. Big problems. Ibland är man allt bra bortskämd.

Today has been okay

No one's gone in vain
Here is where you'll stay
'Cause life has been insane but
Today has been ok


Det känns bättre idag, men inte så bra att jag får njuta av solen i staden. Och definitivt inte så bra att jag åker till Sthlm och ser Lisa. Skitsjuka.

Hej Vardagslyx!

Att vara sjuk kan nog trots allt vara lite av en vardagslyx. Nu ska jag exempelvis trycka i mig Ben and Jerrys Cookie dough (min mamma har faktiskt sagt att det är bra att äta glass när man är sjuk) och se på Barnhemmet. Att solen strålar ute och att våren uppenbarligen är här igen tycker jag att vi lämnar osagt.


Fördelar och nackdelar med att vara sjuk

Jag är sjuk. Hemsk huvudvärk kombinerad med den där vedervärdiga smärtan i magen som har en tendens att dyka upp en gång i månaden. Halsen mår väl inte heller prima. Men det finns vissa fördelar med att vara sjuk...

1) Man småäter inte hela tiden
2) Man får sitta hemma under en filt med en varm kopp te i handen
3) Man får tid över till annat

...men lika många nackdelar

1) Man äter inte alls
2) Man sitter hemma under en filt med en varm kopp te för att man fryser som aldrig förr
3) Man orkar inte göra något, vilket resulterar i att av all överbliven tid ägnas åt  "Efter  tio" med Malou.


Var tog våren vägen?

Var tog våren vägen? Idag när jag vakande var det -4.7. Kan ni förstå det? Det kan inte jag. Av denna anledning tog jag på mig en vårig blus som jag hittade på Myrorna i helgen. In your face "våren". In your face.


Motgångsmåndag

Usch, idag har allt arbetat mot mig. Efter att jag hade kommit närmare en lösning gick jag hem från jobbet. Om det är något jag avskyr så är det att lämna saker utanför min kontroll. Jag kan liksom inte släppa något om jag inte har löst problemet. Det ligger och maler och maler när jag är vaken. Och gnager och gnager när jag sover. Vissa dagar jobbar jag ta mig tusan dygnet runt.

Jag beställde ett par 70-tals inspirerade Levis jeans från La Redoute. Jag hämtade ut dem idag och självklart såg jag ut som ta mig *fult ord* i dem. Blä.  Imorgon ska jag vara på bättre humör.

Planerade uppträdanden

Sommaren bjuder på följande uppträdanden:

24/5 - Österbybruk
6-7/6 - Norrköping
13-14/6 - Avesta med bland annat denna underbara som min roomie :)
28/6 - Gällivare (inte helt klart ännu)
5/7 - Piteå (inte helt klart)
16/8 - Norrköping (inte helt klart)

Vila på semestern är uppenbarligen inte min grej. Vilka vägar befinner ni er på i sommar?

Repris

Idag hade jag på mig min lila klänning.Yes to Carrots

Har ni sett vilket fint läppbalsam man kan få på New Yorks gator?


If I could tell the world just one thing...Hands-Jewel

Mer konst åt folket

För en ganska lång tid sedan fick jag post av Lisa (Pink Friday). I mit brev fanns det tre fina posters. Dessa har nu tagit boning i mitt hem. Eftersom att jag har sådan beslutsångset när det kommer till att hänga upp tavlor har de fått tillfällig adress sittandes i olika vrår i hemmet. Så här bor de nu:Tim Gunn står i arbetsrummet och påminner mig om att ta tag i alla de syprojekts som ligger på samlade på hög i ett hörn. Han ger mig samma uppmaning på jobbet, fast där gäller det så klart mer vetenskapligt arbete. Tusen tack Lisa för att du gjorde denna åt mig. Jag är jättenöjd!Princess Charming (eller Try to kiss me and I fucking stab you) trängs med diverse 70-tals prylar i sovrummet. Min kära sambo sa att det var en läskig bild, för mig betyder det att jag har hittat något som faller mig precis i smaken!Owl me baby vaktas av en rosa och mycket nöjd chihuahua i plast.

Detta är bara ett smakprov på alla Lisas fina verk. Titta in hos henne själva vettja!Glad Påsk

Jag har ju glömt bort att önska er alla en Glad Påsk. Så här får ni en glad påsk hälsning i form av Kitty utklädd till kyckling.Glad Påsk Darlings!


The 'wich you want

Hej Dalings!

Idag har jag och J gjort en lång cykeltur och sett många nya platser. Det är ganska galet att man har bott så länge  i en stad men sett så lite av den. Här är några bilder som visar om hur bra dagen varit.

Krokusen har minsann kommit uppLite så här var jag kläddDet här är min nya obsession, choclolate chip cookie och glass i ett. Kan det bli bättre? Jag tror inte det.Nu är det snart dags för Gazpacho, sedan blir det bio. Slum dog millionaire, jag har velat se den hur länge som helst nu. Hoppas ni har en lika underbar påsk som mig. Puss.

Inte en så skär torsdag

Idag har varit mer  än bra, efter en veckas arbete har äntligen kalibreringen och QC:n gått igenom på min vän (och nu vet ni var jag jobbar, vad  jag gör är dock fortfarande lika hemligt). Känns otroligt bra! För övrigt har min torsdag inte varit särskilt skär,men ack så fin.


1967

Idag är jag klädd som man var 1967. I alla fall om man ska tro två arbetskollegor. Klänningen sydde jag på den tiden då jag hade tid. Inget ont om andra årtionden, men 60-talet är nog min favorittid, klädmässigt, inredningsmässigt och musikmässigt.


Ja tack

Jag är med och tävlar hos Rino syr (det kan såklart även du göra). Helt underbara skapelser om ni frågar mig. Se och förundras.


Hej


Hej. Jag heter Amiga. Idag har jag kissat på ryamattan. Hej då!

Spring i luft och ben

Idag har jag joggat. Det kändes bra. I efterhand.

Give me that slow knowing smile

Egentligen tycker jag bäst om Lisa på svenska. men det är ju fortfarande Lisa! Missa inte TV4 Nyhetsmorgon imorgon, då bjuds det på två smakprov från hennes nya album. Fram till dess tycker jag att ni kan ny lyssna på One life.

Finally Friday

Jag har haft en riktigt hård vecka, mycket att göra och problem som kvarstår till måndagen.Jag ska dock försöka att lägga dessa åt sidan i helgen och njuta av våren.

Bladskål

Jag tror att jag har lite pippi på blad och lövformade skålar. Denna hittatde jag på Myrorna för en tid sedan, jag vet inte vem som gjort den,men jag gillar den mycket.


Karamellfärgad duk


RSS 2.0