Inglorious basterds

Inte så blodigt som jag väntat mig, men Tarantino still has it. Se den.

Konferensdag ett avklarad

Idag har jag suttit i skolbänken hela dagen. Lärt mig en massa nya obegripliga förkortningar och vad six sigma innebär. Men nu till det trevliga, vad som damp ned i min brevlåda medan jag var på konfernes. En klänning. Se så fin!
Imorgon blir det nog Beatlesklänningen. Om vädret står på min sida.

Två systrar

Så lika. Men ändå så olika.
Det är Valborg. I vanliga fall har jag min skumpa i en brun papperspåse.

Sneak Peak

Lite så här var jag klädd idag.


Sockersött Sockersug

Jag är oerhört sockersugen. Hela tiden. Så extremt att jag försöker nå en mättnad genom att kika in hos Ladurée. Och där hittar jag detta:Som gjort för mig.

Dagens citat

Vi hade informationsmöte idag, jag delar med mig av dessa citat:

" Det kommer bli dynamiskt. Eller...rörigt"

"Civil olydnad uppmuntras"

I hate goodbyes

Är det något som jag har svårt för så är det farväl. Jag kan inte hantera dem på ett sådant sätt som jag borde. Farväl har det varit många på sista tiden, och fler kommer. Jag antar att det är så, att det hör till vuxenlivet, och det liv jag valt att leva. Människor kommer och går, lämnar vårt avlånga land, vissa kommer tillbaka, andra inte.

Jag är inte så upplyftande just nu, det är för mycket som händer, men jag ska försöka att posta något trevligt senare. Kamerabatteriet är laddat!

En ny arbetsvecka har startat

Vad jag gjort idag? Jag har jobbat, liksom mina kolleger.


It never rains in southern california

Det regenar ute. Jag hade gjort nästan vad som helst för att ta min kollegas plats om sisådär en vecka. Sunny California. Avundsjuka. Nåväl, man kan vara rätt söt i regnet med.
Foux Da Fa Fa

Jag gillar Flight of the Concords. Och det här klippet gillar jag lite extra.


Hairdo

Minns ni att jag pratade om att klippa mig? Jag gjorde tvärtom. Jag satte i lite extra hår. Eller min syster gjorde det åt mig. Jag tror jag var lite uttråkad. Nu är det jättelångt! Crappy pics igen. Måste ta mig i kragen och ladda kamerabatteriet!
Tisdag

Hemkommen från jobb. Jag missade verkligen något viktigt igår i och med att jag missade vårat möte. Jag vet inte vad jag ska tycka, men jag skulle ljuga om jag sa att det känns helt OK. Nu är det verkligen fokus och hårt arbete som ligger på agendan.

Tatto

I helgen var vi på kräftskiva hos F och M. Det var trevligt. Kvällen, eller snarare värden till ära hade jag gjort en tatuering. Den såg ut så härNu undrar ni förstås vad detta är för påhitt. Vad tusan är BIK liksom. Här kan ni läsa er till svaret på den frågan. Och vet ni. Jag kan lugna er med att det "bara" är en gnuggis.

Mest jobb

Jag jobbar mest nu, skriver journaler och sådant som hör jobb till. Nu är det himla varmt ute så jag tänkte jobba på brännan som tycks ha tynat bort de sensaste veckorna. Och dricka Coca Cola. Förstås.


Bakom mina solglasögon

Kan jag vara mig själv. Crappy pic. Men solglasögonen är lovely. Tänka sig så jag letade efter ett par snygga solglasögon, funderade på ett par dyrgripar från Synsam och så hittar jag dessa dörr i dörr på Röda korset. För en tia. Fint som snus.


Husesyn

I gamla hus på landet kan man hitta det mesta, till exempel det här:

Fina askar i plåt.

En förbandslåda

En gammal skivspelare...

med en radio som når alla möjliga delar av världen.

Souvenirskedar, en har färdats ända från Florida Keys

Fina små glaskoppar.


Det kom en dröm posten

Eller snarare två drömmar, i veckan fick jag nämligen två paket med posten. De såg ut ungefär så här:Vad som gömde sig i det ena är ju helt uppenbart. Jag älskar min nya dator! Men i det andra låg något som är minst lika fint.Från min favorit Lady. Lady ThirtyI väntan på den där tavelväggen så bor den numera i mitt fönster. Fint som snus. Tusen tack sötaste Maria!
RSS 2.0