17 km senare

Hej darlings!

Idag har jag åkt långfärdsskridskor, tusan vad roligt det var! Jag såg ut så här:


personne ne murmure "je t'aime" a mon oreille


Less is more?

Nja, jag vet inte jag.


Kärlekbrev

Jag har fått ett kärleksbrev med posten. Titta så sött det är.

Som man bäddar får man ligga...Vad är detta? En obäddad säng? Nej, det är bara Kompis som byggt en grotta igen. Jag harsjälvfallet inte hjärta förstöra hans boning, en obäddad säng har väl ingen dött av.

Oscarsgalan

För att summera oscarsgalan

1) Jag skulle kunna gifta mig i SJP Diorskapelse
2) Kate Winslet var snyggast
3) Jag grät när Heath Ledgers familj tog emot statyetten.
4) Jag är sjukt trött nu och ska således lägga mig och sova ett slag.

Red carpet

Vissa är schlagerfantaster, andra har oturen att föredra oscarsgalan. Jag tillhör den senare typen.

Nu: Röda mattan, coca cola ,kakor, chips, you name it!
En timme senare: Förmodligen deckad framför TV:n. Om man ändo vore yngre och mer kvällspigg.

Tonights the night

Hej Darlings!

Ni glömmer väl inte bort att kika på Oscarsgalan i natt. Jag ska gör mitt bästa för att både se på galan och ta mig upp till måndagsmötet imorgon. Nu ska jag förbereda mig och mina fuldjur för ett besök hos en kär vän. Puss!

Kom vår...

...kom Paris. Otrolig längtan.


Ineffektiv dag

Min arbetsdag skulle kunnsa sammanfattas så här:
Långrandig dag

Idag har det varit en långrandig dag, så vad kan passa bättre än en randig kofta från allas vår favorit Sonia? En fin sak är att knappparna har formen av stjärnor. Sådana små detaljer gillar jag, även om jag är långt ifrån den tiden då stjärnor betydde allt och lite till.
Mot ljusare tider

Amiga välkomnar den kommande våren. Jag känner likadant.


Monday, monday...

Idag är det måndag, det betyder måndagstempo, vilket i sin tur betyder lika många pauser som koppar kaffe. Jag är trött, men ack så fin i min Viktor och Rolf tröja (HM-kollektionen) som jag fyndade på Myrorna i lördags. Ibland har man tur.


Du blir vad du äter...

...söt som socker?


Till mina darlings

Igår hade chefen med sig godis. Inte vilket godis som helst- Valentines day candy (som de säger där borta i Amerikat). Jag delar givetvis med mig av dessa godisar till er. Ni kan ju tyvärr inte smaka på dem men jag kan berätta att de smakar bubblegum. Fina små meddelanden har de minsann också- xoxo, be mine eller cupcake för att nämna några. Mycket flott om ni frågar mig.


Tant gredelinTröttsamt

Vad trött jag blir på folk som pratar om ämnen de inte besitter någon som helst kunskap i. Ännu tröttare blir jag när folket väljer att ignorera dem som besitter kunskap i ämnet. Ibland tappar jag tron på mänskligheten.

Vi kanske skulle kunna...GRILLA!


Tre tecken på trötthet

1) Man tar på sig tröjan avig
2) Man orkar inte vända på den aviga tröjan, utan väljer att knöla in den så gott det går under en koftan man bär.
3) Man somnar på statistikkursen

Okej, stryk de sista. Vem som helst somnar ju av statistik.

Äppelmani

Jag älskar Lagerhouse äppelgrejjer! Köpte dessa i helgen, och ångrar att jag inte lade beslag på mer.
Lördag

Nu åker jag till Norpan!

Chaperone


Gosedjur


Utmaning

Idag har jag ställts inför ytterliggare en utmaning, på jobbet denna gång. Det kommer bli svårt, men samtidigt väldigt utvecklande. Min nästa uppgift är mer biokemiskt lagd, och den mesta kunskap kommer jag själv att få leta efter. Ni kanske tycker jag är lite kryptisk eller tyst om mitt jobb, detta beror på att det är konfidentiellt. Jag kan helt enkelt inte säga så mycket om det. En annan sak som känns väldigt spännande är att det talas om en "training" i New York, jag vågar inte tro att jag tillhör de lyckligt lottade,men jag vågar tro att jag har lite förtur i varje fall.

Tisdagstråkig

Vet ni en sak. Jag känner mig hemskt tråkig just nu. Jag och bloggen behöver ett lyft, men tiden räcker inte riktigt till. En trevlig sak är dock att jag har införskaffat  mig en lampa på som lämpar sig till kvällspyssel. Nu är det bara att hoppas på att jag finner orkan som lämpar sig för sådant!

Utmanad

Lisa har utmanat mig, utmaningen går ut på att visa bild nummer sex från bloggens start. Det blev denna (vissa bilder har jag lyckats radera), en fin men alldeles för dyr scarf från LV.


Byte av namn

Om jag skulle byta namn på mina hundar skulle Amiga heta Svartsjukan, och Kompis skulle heta Lilla farbrorn. Det skulle passa dem, för de är precis så de är.


Söndag

Idag har jag varit på IKEA och handlat saker jag tror mig behöva. Doftljus till exempel. Vad har ni gjort?

RSS 2.0