Kind of back

Jag har fått min dator, och mitt spotify, och det känns bra. Andra saker känns mindre bra, så jag är inte sådär förträffligt sugen på att blogga just nu. Jag hade dock tänkt visa er lite fina saker som jag hittat för billiga penningar i Norrland. Men det blir senare. Ha det fint till dess.

Det här är kvalité

Jag är en svag människa

Jag har gått emot mina principer och skaffat Facebook. Det känns som om jag kommer jagas av detta för resten av livet.

På väg hem till mig

Hej Darlings!

Snart kan jag blogga som vanligt igen. Bra va!


Fixa frillan

Jag fick ett meddelande av Candie där hon tipsade om massa fina frisyrer. Tack. Tack. Tack söta du. Jag är verkligen i behov av att fixa håret och nu har jag fått en del inspiration. Jag gillar det lite enkla, som det här, det här, det här och det här.

I mitt letande på nätet hittade jag en sida fylld av vackra fotografier, titta in här . Det är nästan så att man dör lite av allt det vackra.

I'm alive!

Hej darlings! Jag har datorbesvär,en skärm som inte vill fungera. Men sedan sist har jag lämnat Norrland för Uppsala, hittat en mobiltelefon, hittat en hund, hittat ägaren till samma hund och storstädat. Okej, det sista var inte riktigt sant, det är mest min mamma som stått för städningen. Helgen hade jag tänkt spendera i hufvudstaden, vem vet, kanske hittar jag ett och annat där också. Ha det väl och njut av sommarens fina dagar. Puss.

Längtan till landet

Just nu städar jag mest och rensar bort en massa saker som ska hitta ett nytt boende. Det är både tråkigt och tidskrävande. Jag tänkte därmed bjuda er på några bilder från min korta landsvistelse. Varsågoda.

Jag vill också ha en porlande bäck utanför mitt fönster.

Och en stor ladugård (helst fylld med djur)...

...för att inte tala om ängar och små grusvägar så långt ögat kan nåHit tänker jag återvända när tiden är rätt.

No matter where I go...

...I know where I come from.

Bilderna är kassa men ibland vet man liksom inte om att man ska åka upp till ett gammalt fort och fotogrefera vyer av ens uppväxt.

Filmtips

Jag har rensat en hel del hemma hos min mor. Och då hittade jag ett fint  (men lite läskigt) brev som en gammal vän till mig har knåpat ihop. Det damp ner i mitt brevinkast någon gång under gymnasietiden. Ett anonymt brev fyllt av filmtips. Jag tänkte dela med mig av dessa tips till er. Varsågod.

Second hand heaven

Hej gamla och nya Darlings!

Hemskt trevlig att så många hittat hit via blogg.se's löpsedel! Nu tänkte jag bege mig ut på den norrländska landsbygden. Kanske dyker ett inlägg upp, det beror på om jag har någon sändning över huvud taget. Jag klagar inte, ibland är det skönt att vara helt avskärmad från allt och ingenting.

Hur som helst, här är några fina saker jag hittat på second hand i dagarna. Man skulle kunna säga att fynden går i handarbetets tecken.

Tyg 1

Tyg2/gardinkappa

Sådant man kan göra av tygerna

Sådan man kan behöva till skapandetHoppas ni har en underbar torsdag. Hej då stan. Hej landet.
Här sitter alla på café...

och snackar skit och dricker te, av gammal slentrian.

Idag har jag besökt mitt favoritcafé. Här är lite bilder.

Vasen och skålen på övre planet föll mig liksom fikat i smaken

Idolbilder...

Den vita klänningen är mer än giftasvänlig...

Video killed the radio star

Petula Clark <3

Syster skor skulle jag med glädje utöka min garderob med...

Marilyn <3

Jag hittade ett par glasögon som jag ville ta med mig hem...


Summa sumarum, här skulle jag kunna bo...

Me hate 2:or

Tillbaka från utställning och tillbaka till vardagen av 2:or. Nej, riktigt så hemskt var det inte. Domaren var bra och förklarade varför hon dömde som hon gjorde. Som hon uttryckte det, det var svårt för henne att ge en tvåa då hon gillade typen, men Amigas snorklande var avgörande. Domaren är vad jag vet både uppfödare av rasen och veterinär vilket gör det lättare att godta. Här är kritiken:

"Mycket fin typ och storlek. Bra skalla, tångbett. Bra kropp och benstomme. Kort svans. Tillräckliga ben för storleken. Mycket trånga bakben rörelser, bra fram. Ögon borde vara mörkare för färgen. Snorklar vid andning."

Kv2

Domare : Marja Kosonen

Saturday covers

Hej. Idag är det kallt ute. Jag har således sovit bort hela dagen. Sedan har jag gjort en Spotify playlist med covers som jag tycker är himla fina. Generellt gillar jag inte covers (kan hända att det är därför som den är så kort), men är de bra så är de bra. Har ni några covers som ni tycker slår eller är på samma nivå som orginalet? Dela i sådana fall gärna med er.

För er som saknar Spotify, vill jag först säga, skaffa det. Det är guld värt. Här är annars listan:

Beth Orton - I wish I never saw the the sunshine
Anna Ternheim - Shoreline
Jewel - Somewhere over the rainbow
Aimee Mann - One
Jeff Buckley - Hallelujah
Lars Winnerbäck - Du hade tid

Sweet

Chillar i solen med ett glas vin i min hand och Anna Karenina som sommarläsning. Life is sweet part II.


Efter sol kommer regn

Orosväckande moln på himlen idag, så jag har kollat in lite av vad det bjudits på i modeväg i hufvudstaden. Här är några saker jag skulle vilja lägga vantarna på i höst. Alla bilder kommer direkt från ELLE.

Dagmar. Lite chanelskt. Väldigt fint.Dagmar. Stripes,stripes, stripes, det kan aldrig bli fel med dem.Minimarket. Hattarna är underbara, och denna lilla suit skulle jag lätt kunna bära på jobbet utan att för den delen se alldeles för buisness ut. Note to self: Köp en Bayswater att matcha med.
Cheap Monday. Jag gillar lapptekniken, passar modellen mig ska de nog få flytta in i min garderob minsann.Ida Sjöstedt. Volanger verkar vara återkommande. Jag gillar det. Jag gillar Ida.Ida Sjöstedt. Något att gifta sig i. Var är min ring?Life is Sweet

Jag har haft en bra dag, Amiga har gjort sin PL kontroll, och blev nollad *weii*. Jag har fikat, köpte en sailorinspirerad jacka på second hand och ätit Hello Kitty glass. Semester is sweet. Life is Sweet.


RSS 2.0