Annars då?

Jo då...idag har jag kännt mig lite som Mogi. Stekt hela dagen. Dock inte intill en pool utan intill en liten norrländsk skogssjö. Bättre om ni frågar mig.

Another bag

Tradera fynd, en fin liten 60-talsväska i äkta skinn. Det är ju toksvårt att hitta vintage väskor i skinn. Nästan allt är syntet. Den här kommer göra sig fin i min hand när jag vandrar stadens gator upp och ner. Förresten hittade jag kanske de finaste skorna på Röda Korset i fredags. För 30 riksdaler. Visar dem så snart jag fotograferat dem!


Bränd, men lycklig

Idag har jag tog har jag Amiga slagit följe med de här snyggingarna (tack för en underbar kväll och dag!) till Gällivare och utställning. Min hud är något skär, men för Amiga gick det kanoners! Här är kritiken:

26 månader tik av rätt typ och modell. Utmärkta proportioner. Utmärkt skalle, välplacerade öron. Kunde ha mörkare ögon, bra nosplacering. fattig underkäke som påverkar bett negativt. Utmärkt hals, rygg och svans. Bra ben, tassar. Mycket välformade bröstkorg. Mycket sunda rörelser, bra helhet.

Ökl Kv1 Kk1 CK Bt2

Domare : Ove Germundsson

Flexar lite i solen

Idag flexar jag i solen sedan börjar min semester på riktigt. Lovely. Imorgon bär det av till Gällivare med det lilla svarta otyget. Också ganska lovely. Det kan hända att det blir lite semester för bloggen med. Men jag ska försöka att uppdatera mer än vad jag gör under mina långa arbetsdagar. Ses i solen!

Den 25:e smäller det

Firade löning med att köpa en resväska, inte så roligt att lägga pengar på, men när man inser att man inte har någon (för att man glömt bort att man slängde sin andra) och ska resa dagen därpå finns det inte mycket att göra åt saken. Den är i alla fall rosa. Och har 10 årsgaranti. Alltid en tröst.

Jumper

På sista tiden har jag fått för mig att utöka min garderob med jumprar. Jumper, hur gammalmodigt låter in det?. Blusar är jag också i behov av.Och byxor som inte är jeans. Jag håller nog på att bli mer buisness och mindre student. Hur som helst, den här hittade jag på Myrorna och det är precis så här jag vill att de ska se ut. Mina jumprar.Jag har för övrigt alldeles för tjockt hår. Jag vet att man inte ska klaga på sådant, men när man vill sätta upp sitt hår lite sådär snyggt med ett hårspänne och det inte ens går att knäppa ihop spännet blir man lite ledsen i ögat. Syster ska nog få klippa till mig. Det är ju inte svårare än så.

Halvfart

Det är lite halvfart på jobbet just nu. Långa luncher i solen och sådant där. World Courier bjöd på glass idag, sådant uppskattas! Annars då...tja, tänkte väl premiärtstarta i kväll med min årliga sommardrog- Morden i Midsomer.

HM I love U

Fin. Fin.Fin.


Lättköpt

Okej, VAR hittar jag dessa?


Avesta (The british can be so anal)

Förra helgen var jag i Avesta med mitt svarta lilla otyg. Det regnade och gick allmänt dåligt. Tur att man hade underbart sällskap i alla fall.

Här är kritiken;

Dag 1

Head good, nose too short and broad. Topline ok, good neck, good tail set. No drive in back movement.

Ökl Kv 2

Domare: Patrick McDevitt

Dag 2

Good headshape. Nice eye. Ears too small. Movement ok. Tail much too short.

Ökl Kv3

Domare: Shelda Hornby

K sammanfattade det hela rätt bra - The british can be so anal.

The Reader

Vi var på bio och såg The Reader idag. Jag mår nästan lika dåligt nu som efter jag såg Revloutionary road. Då gick jag i en miserabel dimma en hel helg. Jag tycks falla för de mörka filmerna. Som om jag mår bra av att må dåligt. Nåväl, den var absolut sevärd, men gillar ni "feel good" konceptet skulle jag avråda er att se denna.


Isn't it ironic, don't you think?

Igår var det midsommar och himlen var grå. Idag visar sig solen minsann. En dag sen. Jag är också en dag sen med att posta mitt klädval. Men här är det i alla fall. Jag hade på mig Bea Szenfelds Peggy dress. Den flyttade hem till mig i veckan och jag tror att vi kommer ha mycket roligt ihop.Idag är det fredag!

I alla fall i sinnet. Fredagsfika. R&D Technical net meeting och annat som hör fredagar till. Jag har verkligen haft hektiska dagar de senaste två månaderna, men om en vecka är jag äntligen ledig. Oj vad jag ska få saker gjorda då (yeah right!?). Ikväll ska jag bara andas ut, se på skräp TV och dricka te. Vad gör ni en kväll som denna?

Jag hjärtar te

Hundar i färg

Åh, jag hittade en bok på Myrorna som väcker barndomsminnen. Bra barndomsminnen. Jag var lite smått hundtokig redan då.
Här är ett stycke om min ras. Tänka sig hur synen på en ras kan ändras på ett tiotal år.Jag har inte handlat för så mycket...

Först tänkte jag skriva ett inlägg om hur lite jag handlat på sista tiden, men sedan kom jag på att det inte var riktigt sant. Jag har handlat ganska mycket, men det har kostat mindre. Jag tänkte portionera ut mina inköp lite, och jag tänkte börja med att visa två saker som jag redan tycker hemskt mycket om. Jag hittade dem på vintagemässan hos fina Linnea som har Reggie & friends.

En liten rosett att trä scarfen igenom. Jag har aldrig sett något liknande men jag tycker det är hemskt fint.Ett petrolblått bälte (skuggan är en mycket liten och mycket nyfiken hund). Jag fullkomligt älskar den här typen av bälten, inga krångliga hål och de passar alla, oavsett om man har getingmidja eller ej.
Sedan köpte jag något skirt som man kan sova i, eller använda som underklänning. Den visar jag inte, jag tycker faktiskt att det är lite osmakligt att visa sina  underkläder.


Ett litet misslyckande

För två helger sedan slutade jag äta godis. Gudarna var dock inte med mig på detta uppdrag. Till att börja med ger ICA mig rabatt för att tutti frutti godisar tydligen är en av mina favoritvaror,(tillsammans med ballerina kex och Grandiosa pizza, är jag en junkie eller är jag en junkie?) Och idag när jag var på ICA har det dessutom dykt upp en ny smak- Tutti frutti smoothie mix.

Nu har jag tryckt i mig en påse, och med tanke på den ringa tiden det tog för mig att trycka i mig allt är betyget mer än väl godkänd.

1,2,3...

...mer än så orkar jag inte skriva om helgen, men det finns rum för tolkning.

Vi hade i alla fall tur med vädret. Nej just det, det var det vi inte hade. Jag återkommer imorgon när mitt huvud är mindre rörigt.

Vinn, vinn, vinn!

Nej inte här,jag är dålig på det där med att anordna tävlingar, men Lady Thirthy har en jättefin tävling där man kan vinna ett porträtt målat av självaste ladyn själv. Fint som snus. Gör som mig och tävla här.


För sisädär fyra år sedan...

...befann jag mig på västkusten och en mycket kär vän till mig tog en bild där jag figurerade. Jag gillar den, kanske för att den är så naturlig. Precis som vistelsen, det är nästan så att man kan känna doften av saltvatten, och den fuktiga kylan i annexet. Vissa stunder av studietiden var underbara. Som denna, två veckor i Fiskebäckskil. Och inga bekymmer.


Songbook

Jag lyckades med att radera ett tidigare tips så jag är lite tråkig och ger er en repris (man får ta till sådana fula knep när dagen har varit allt annat än inspirerande). Boken Songbook av Nick Hornby, fylld av hans egna favoriter och en liten historia bakom dem. Nästan samma känsla som High Fidelity (vilken jag hoppas att ni läst). I upplagan som jag äger följer  en skiva med. En väldigt bra sådan dessutom.
Norrköping-ett hundrelaterat inlägg

Nu har jag och odågan varit i Norrköping. Ingen av oss var nog särskilt sugna på utställning, Amiga visade sig dåligt och jag visade henne dåligt. Jag kände på en gång att det skulle bli en tvåa. Det lustiga var dock att kritiken inte lät som en tvåa, förutom den sista meningen då, vilken om man känner rasen väl känns lite konstig. Här är den i alla fall,kritiken alltså.

"Very proportional female of a small proper size. Nice shape of head. Strong body with well developed chest. Correct structure of legs and movement. A bit shy. Seems like to short muzzle gives her  some breathing problems."


Ökl Kv2

Domare: Natasa Blanusa

Revolutionary road

Jag såg Revolotionary road igår. Oj. Den var mörk. Här är trailern.

Tillbaka ur dimman

Hej darlings, jag är medveten om att min blogging är rätt så kass just nu. Jag har haft så mycket att göra att energin inte räcker till, och inte blir det mindre att göra än på ett tag. Gårdagens jobbfest var bra. Vi hade hyrt en båt som tog oss till Skokloster slott, god mat var det också, och öppen bar. Man skulle kunna säga att ganska många idag såg sådär lagom trötta ut.

Imorgon bär det av till Norrköping,jag förstår inte att jag orkar flänga runt som jag gör.

English schoolgirl

Hej Darlings

Idag har jag skrivit en liten tenta, på måndaga är det meningen att jag ska skriva en stor en. Inte för att jag gentligen har någon tid för sådant. I helgen är jag i Norrköping med ett litet otyg och imorgon är det sommarfest med jobbet. Det innebär buffé och öppen bar på en båt. Då klär jag mig så klart enligt temat. Idag såg jag ut som en engelsk skolflicka. I alla fall om man ska tro min sambo. Jag vet inte jag.
Förresten kan jag konstatera att det är helt onödigt att föna håret när regnet öser ner.

Busy as a bee

Hej darlings!

Ni undrar säkert vad jag gjort sedan sist, här är en liten lista:

Ätit sushi
Köpt sommarkläder
Träffat syster
Varit på vintagemässa och träffat den här fina tjejen
Bränt mina axlar
Ätit sushi-igen!
Gått vårruset
Ätit picnic efter vårruset


Ja, det var väl allt, tänkte visa er lite fint när jag har tid för fotografering, nu tänkte jag mest läsa till en liten tenta, och så småningom sova. Puss.

RSS 2.0