Delar av "Dagens"

Jeansskjortan från Acne som inhandlades i helgen och en Blythe tischa från Urban outfitters. Enkelt. Imorgon kommer amrarna, bland annat min avdelningschef. Undrar om det betyder att jag får rota bland mina blusar, causal gäller bara fredagar over there.Knepigt.Morning tea

Har ni sett en sådan underbar tesil man kan hitta på Åhléns!

Lördag

Hej Darlings!

Idag har jag varit på staden och köpt lushprodukter (Mikkas tjat är ta mig tusan övertygande), en fin present till en fin vän, basplagg och en jeansskorta från Acne. Acne hade någon megautförsäljning av lagret i staden idag. Det tackar jag och niger för. På Myrorna fann jag en färgfylld duk och en fin tröja. Jag lovar er bilder, men det måste nog bli imorgon när jag har ljuset på min sida. För övrigt har jag ätit chips med dip till middag idag. Vad har ni ätit?

Big jumps


Prisa Gud...

...skatteåterbäringen är här! (OBS ropas á la Broder Tuck). 5809:- får jag tillbaka, förstår ni hur mycket man kan köpa för dessa kosingar?

11618 bugg.
84 luncher på Café Stallet
1/3 hund
841 påsar Djungelvrål
580 liter coca cola

som ni ser har jag redan börjat planera mina inköp. Vad skulle ni införskaffa?

Honeys I'm home!

Jag är tillbaka efter min fjälltur, det har varit gott. Lite hårt i backen och lite för många ogenerade män i bastun, men annars kanoners!

Tisdagsterapi

Idag har jag besökt en osteopat, han fick mig att knaka på ställen jag inte visste att man kunde knaka på. Det känns bra att rygg och axlar sitter på plats igen. Det känns som om jag inte har så mycket att förtälja just nu. Jag känner en längtan till att åka någonstans, se någonting, leva något annat. Men det kommer väl en dag för detta med, för stunden får jag nöja mig med tre dagars utförsåkning i Kittelfjäll. Det är inte heller fy skam!

My little friend

My Little Friend, eller Kompis som han kallas till vardags, fyller idag hela fyra år!  Det är svårt att förstå hur mycket man kan tycka om en liten hund om man inte själv äger en. Kompis är dessutom speciell, liksom lite skör. Inte som Amiga som är allas bästa vän. Jag rotade lite bland gamla bilder och hittade en som visar precis hur mycket jag tycker om Kompis. Grattis på födelsdagen lilla hund.


Söndag

Hej, jag tror våren kom idag. Kompis mojjade i solen.Farewell

Igår hade vi farewell party för amrarna. Kräftskiva med en touch av midsommar. Nubbar och sånger, traditionellt svenskt. Precis som de önskade. Det är så himla svårt med avsked, men det verkar ju inte helt omöjligt att de kommer tillbaka till sommaren. Hoppas på det.

Tomorrow,tomorrow, I love you tomorrow

Vad jag ska göra imorgon? Inget särskilt, gå på kräftskiva. Typ.

Vad jag ska göra på fredag? Nja...presentera x antal veckors studier i ett förhoppningsvis vaket tillstånd.

A glimpse of my new lifeIdag såg jag ut så här, om ni undrar vad knölen på min högre höft är kan jag lugnt meddela att det är en skymt av mitt nya leverne, det vill säga en stegräknare.

Internationella kvinnodagen

Hej söta underbara rara

Idag är det internatinonella kvinnodagen. Jag har således storstädat medan det svagare könet har legat inbäddad i sängen med migrän. Det kan inte vara lätt att vara karl.

Hej

Hej. Jag heter Amiga. Jag är numera 2 år. Hej då.


Saker som skulle pigga upp nu

Prinsesstårta
En sekretär
Ranunkel
Ett fint anteckningsblock
Skira tyger
Pastellfärgade foton
Syrenbuskar
Pärlor av glas

Songbook

Hej Darlings!

Jag skulle bara vilja tipsa er om Nick Hornbys Songbook. Den är fin. Om man lyckas hitta samma upplaga som jag äger får man dessutom med en skiva med ett urval av hans favortilåtar. Dessa låtar råkar även vara ett urval av mina.Sunday best

Idag har jag varit i hufvudstaden och träffat allra käraste syster. Det blev ingen shopping, men jag lyckades lägga vantarna på senste Lula. Precis sådan inspiration som jag behöver nu.


RSS 2.0