Alla är inte värda att gratuleras

Såg ni dokumentären Tonårsliv som gick på SVT? Det gjorde jag, och det skar i hjärtat. Jag kommer väl ihåg en sak som Cecilia sade- " Jag litar inte på någon, om ens egen pappa kan svika en, då kan vem som helst göra det". Och av den simpla anledningen ser inte jag någon anledning till att gratuelra min far på farsdag. Det var mycket länge sedan han slutade vara min far, och just nu känns det som om han aldrig kommer bli det igen.

Kommentarer
Postat av: Mikka - iPink

Usch, ledsen jag blir av att höra sånt. Jag har ingen morfar tack vare att han svek min mamma då hon blev gravid med min bror. Förstår inte hur man kan göra sånt mot sina egna barn.

2009-11-08 @ 22:44:11
URL: http://ipink.blogg.se/
Postat av: Evelina

Kan inte vara roligt när det blir så, men säkert ett beslut som du mår bättre av eftersom du tagit det =)SV: Jag brukar också kolla i leksakskataloger ibland =) Verklig nostalgi över dem!

2009-11-09 @ 13:56:48
URL: http://skrivbubblan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag såg inte dokumentären men det låter som något jag själv hade kunnat säga. Jag vet att Interflora ett år hade en reklamkampanj där texten löd typ "Alla pappor förtjänar en blomma på fars dag" och det gjorde ont i magen varje gång jag såg affischen. Min pappa förtjänar inga blomma eller ens att kallas pappa.

2009-11-09 @ 22:19:54
URL: http://trytostopme.wordpress.com
Postat av: Mia

Jo det skar i mitt hjärta för precis det har jag själv sagt många gånger fast då om min frånvarande mamma.

2009-11-16 @ 23:04:14
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0