Var tog sommaren vägen?

Det är något jag undrar mest över just nu. Den gick så fort. Som alltid. Låt oss minnas den tillsammans med underbara Lisa.


Sonia, Kalle och utvecklingssamtal

Idag har jag haft utvecklingssamtal. Då kan man se ut så här (minus kameran i ansiktet):


Sonia

Det här kan vara det bästa jag läst på länge. Sonia knows her thing. Jag ser med glädje fram emot att utöka min garderob med ännu mera kreationer från denna madame.

Brevvänner

Hade ni brevvänner när ni var yngre? Det hade jag. Massor. När vi gick på lågstadiet fick vi även växla brev med andra elever på skolan. Det sattes upp en liten postlåda där man fick posta sina brev och sedan delade ens klassföreståndare ut breven i klassen. Det var fint. När jag gjorde en rensning hemma hos min mamma i sommar hittade jag ett mycket fint brev från min kusin. Så här dåg det ut

 

Att jag har kvar detta brev kan betyda att jag var en dålig brevkompis. Uppenbarligen skulle man ju sätta ett kryss i någon av dessa två rader. Jag tror att jag skrev ett brev tillbaka. Om jag inte gjorde det och om min kusin råkar läsa detta så är svaret JA. Självklart vill jag bli din brevkåmpis!


Min vecka

Måndag-måndag, what more can I say
Tisdag- lab
Onsdag-finishing up a report I presented two weeks ago
Torsdag- Deposition... yey! (not)
Fredag- presentation on net meeting (again!)
Lördag-city, no shopping, just craving

Ja, här slänger jag iväg utländska ord som om jag figurerade i Anna Karenina, det blir lätt så när man inte talar sitt eget språk hemma ens en gång.Weird, speciellt när det blir någon slags blandning. Nåväl. Jag mår fint trots min fullspäckade agenda. Jag går lite i tider där jag väntar på många svar. Jag hoppas att de snart når mig så jag koncentrera mig på annat. Som er. Och mig själv. Förstås.

Monday, Monday

 

Måndag igen. Ny arbetsvecka. Trött. Så som man kan vara på måndagar. Förresten så har vi fått en inneboende. En trevlig sådan. Hon kom från det soliga Spanien i lördags och ska bo här tills något annat dyker upp. Bostadsbristen är ju minst sagt påtaglig här i Uppsala. Om någon har tips så välkommnas det tacksamt. Hoppas allt är bra med er. Kram darlings.


Bad Blogger

Hej Darlings!

Det är lite dåligt med blogginlägg nuförtiden. Jag ber om ursäkt för det, jag önskar verkligen att jag vore lite bättre på att uppdatera. Grunden är dock rätt så självklar. Jag har så mycket att göra och jag är så trött, så trött, så trött. Det händer så mycket just nu, på många olika sätt. Och det är inget som jag tycker är särskilt intressant eller givande att dela med mig av. Jag har dock mycket jag vill dela med mig av, sådant som bara tiden sätter sina gränser för. Så håll till godo, det kommer dyka upp sporadiska inlägg. Då och då.

Kramelikram.

Söndag

Nu är det höst. På riktigt. Vad passar då bättre än att dricka te? Närmare bestämt hallon lakrits te.Andra saker man kan göra på en söndag är: Rensa i sin garderob, dammsuga och dammtorka. Och titta på film. Vad gör ni idag?

Trettio riksdaler

Det var vad jag betalade för dessa skor. Jag skulle vilja hävda att det är ett kap.
Communication meetings & ribbons

Många möten denna vecka, så många att det känns som om jag inte får mycket annat gjort. Vuxet?. Kanske. Tråkigt? Ganska. Så låt oss istället besöka Moa. Hon har rosettvecka. Tjejen har gjort 50 rosetter som hon nu lottar ut, det är ganska fantastiskt. Kika in och delta i hennes tävling. Det ska jag göra. De här rosetterna tycker jag var de allra finsaste, och jag hoppas att någon av dem kommer i min ägo.

Hjärtan. Behöver jag säga mer? Nej.

Prickar. Jag är tokigt förtjust i prickar!

 

 


Yet another pair

Par två ut för er beskådan är ett par fina damskor som jag införskaffat från sötaste Linnea på Reggie and friends. Jag tror att man kan slå klackarna i taket med dessa, vad tror ni?


Skor,skor,skor

Jag har aldrig varit en "skotjej". Men på sista tiden har jag hittat en hel del fina skor. Av den anledningen tror jag att detta kommer bli lite av en skovecka. Ett par om dagen, utan någon riktigt ordning.Vad tror ni om det? Först ut är ett par från Monki. Nämligen de här:


Les Sucettes

France Gall är söt som socker och Les Sucettes är en av mina favoritlåtar.


Min tjockis

Sa du tuggis?

 

Jag ber om ursäkt för min brist på inlägg. Jag har så mycket att göra just nu att jag knappt har tid till att sova. Men jag klagar inte, jag gillar att ha saker att göra. Men jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och visa några godbitar snart. Kramelikram darlings.


Lättlurad

Jag köpte Cola Light. Förstå. Cola light, det är inte ens gott. Anledningen-Limited edition Ivana Helsinki. Jag är inte klok någonstans.


Close up

En av de finaste bilderna jag har på Kompis. Där var han en liten spinkig skrutt. Nu är han en tjockis.
RSS 2.0