Peter Rabbit

Jag läste om det här halsbandet hos Linnéa. Och jag kunde inte gör annat än att springa förbi Lindex och införskaffa mig ett alldeles eget.

 

 

Den här följde visst med hem i samma veva.

 


Varde ljus

Jag är tjugofem kronor fattigare. Men en orange lampa rikare.

 

 

Den ska hänga i köket i mitt kommande hem. Det som jag såg idag, och som jag känner att jag kan sätta mig i skuld för. Åh. Hoppas ingen annan känner likadant.


Your voice is a symphony...

...I remain quiet.

Så heter Elin Anderssons skiva. Ni vet Elin. Den där tjejen som både sjunger och skapar och lever livet. Precis som man ska göra.  Elins skiva trillade i alla fall ner i min brevlåda för kan det vara två veckor sedan. Och i vanlig ordning så tar det lite tid för mig att komma till den punkt där jag skriver om den. Jag skyller på att jag är stenbock. Vi är lite trögstartade. Hur som helst. Jag gillar den. Jag gillar Elins röst. Jag gillar alla spåren, mest Closer och Naked. Om ni bli nyfikna tycker jag att ni ska gå in på Elins blogg och beställa den. Nu.

 


Fler reafynd

Gissa vad jag köpt på rea?

 

Fler underkjolar. En orange, och en rosa. På Lindex, 80 kronor styck. Jag tror vi kan komma överens om att underkjolar är min nya grej. Har ni reafyndat något?


Inside all of us is hopeI lördags såg jag Where the wild things are. Så himla fin film. Jag kommer ihåg boken som barn, det var en av favoriterna. Filmatiseringen gjorde mig inte besviken. Den var söt och sorglig. Söt på det sättet att man lätt dras in i Max fantasivärld, sorglig med tanke på Max ensamhet. Ingen borde behöva känna sig sådär ensam. Varken som barn eller som vuxen.  Jag tycker ni ska se den.

Hej Måndag

Idag har jag på mig en klänning som jag köpte på Bazar Under (kanske ett av de bästa tipsen jag fått av den bästa Kajsa jag träffat) Scarfen i håret är från Dior (scarves är bland det mest användbaraste man kan äga), och strumpbyxorna är från Åhlens.

 

Det är väl allt jag har att säga denna måndag. Nu är mitt huvud tungt och jag gräms över att jag inte kan löpträna idag heller.

 

 


Black and white

The road is long
the memory slides
to the whole of my undoing
put aside
I put away
I push it back to get through each day
and all I feel is black and white
and I'm wound up small and tight
and I don't know who I am

Everybody loves you when you're easy
everybody hates when you're a bore
everyone is waiting for your entrance so
don't disappoint them


 

Jag hittade visst en klänning på HM, jag är dock lite osäker över dess längd. Keeper?


Joan with a touch of Paris

Så här såg jag ut idag. Ifall ni undrade.

Klänning; La Redoute, Skärp; Sonia Rykiel. Liten hund; SiB


Gäsp tycker Amiga.

 


Note books

Dollarstore är ganska fantastiskt. Man kan hitta det mesta där. Som små söta anteckningsböcker. Min mamma var så snäll så hon köpte ett par åt mig.

 

Visst får ni ett sug att bege er till närmsta Dollarstore? Jag vet att jag får det i alla fall!


Retrokaffekannatermos

För någon vecka sedan fyndade jag i grovsoporna. Jag hittade ett runt matbord (som kommer att bli vitt) och den här lilla retrokaffekannatermosen. Så himla fin. Hur kan man slänga sådant?

 

Bullarna är hembakade, någon måtta får det faktisk vara.


Ikonarmband numero 2

Åh vad jag gillar ikonarmband.


11th-14th August 2010

Här kommer ett tips från mig till er:

I slutet av denna vecka kommer Perseiderna. Jorden kommer att färdas igenom ett moln av partiklar (troligen rester från en komet). De partiklar som träffar atmosfären kommer att ses som stjärnfall. Man kan räkna med 1-2/minut och bäst ser man det i slutet på veckan (torsdag-fredag), på en mörk plats efter midnatt. Vädret har ju såklart en betydelse, vilket betyder att så länge det är klart kan man hålla ögonen öppna och spana mot himmelen.Jag kommer att spana mot himmelen, och förhoppningsvis se ett och annat stjärnfall. Jag kanske även önskar mig något i samband med dessa. För visst är det så att man får önska sig något när en stjärna faller? Ja så är det.

Kommer ni att gå med blicken i skyn?


Fight or flight

Jag gillar inte reor. Jag gillar priset på reor, men inte allt det där andra. Ni har väl märkt hur rea lockar fram folks sämsta sidor, de blir lite fight or flight. Av denna anledning har det inte bliivt så mycket reashopping för min del. Men det jag har köpt har varit bra grejjer.

Som två underkjolar på Monki. En vit och en svart. 60 pix styck. Här är den vita versionen:

 

Jag passade även på att köpa två diadem på Monki, en guldpeng vardera. De har jag dock inte i bildformat just nu. På Skopunkten köpte jag ett par skor, eller jag och mor köpte två par, likadana, men vad gör det. Endastr 75 riksdaler.

 

 

 

Och det var allt så länge. Ganska mycket för ganska lite om nu frågar mig.


Julie Andersson

Jag har köpt ett vykort till Julie Andersson. På HM.Fint. Jag använder det mest till IFånen.

In therapy

Ett billigt sätt att handskas med sin fobi för getingar är att ta på sig en blommig sjuttiotalsskapelse och äta sin lunch ute. I tisdags krossade jag en kopp på kuppen, men idag har jag hanterat det hela utan häftiga rörelser och porslinskross. Det går framåt.
Och så blev du mitt sår

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Dirndl x 2

Här är min Dirndlklänning. Ni vet den där som jag pratade om för ett bra tag sedan. Jag hade på ig den idag så då passar det ju att även förverkliga den med en bils. Eller två. Jag blir inte nöjd med några kort jag tar nu, så jag tog bara två och publicerar båda för att slippa beslutsångesten över vilken jag ska välja.

 

Jag är inte bekväm med mig själv just nu, eller snarare tiden just nu. Det syns i bilderna. Jag är hängig och trött. Men bättre tider kommer. Det är jag säker på.

 SemesterSverige

Semester och sommar är heligt i Sverige. En rättighet. En rättighet som man blir lite småless på när man upptäcker att man har punktering på sin cykel och samtliga cykelreparatörer som man passerar har semester. Nu tycker ni säkert att jag kan laga den där punkteringen på egen hand, att det är busenkelt. Och det är det säkert. Men jag orkar inte meka, jag betalar med glädje någon annan för att göra det åt mig. Missade en lägenhetsvisning på grund av den dumma punkteringen. Buhu. Nåväl, nu ska jag inte sura längre, låt oss titta på en dagens istället.


Tröja och kjol Sonia Rykiel för HM

Underkjol Monki

Strumpbyxor HM


RSS 2.0