A trip down memory lane

När vi ändå är nostalgiska. Jag hittade en bild på mina kaniner. Snövit och Lillan. Så himla fina. De blev nio år. Jag vet inte om det är mycket i kaninår, men jag tror det.

Hade ni husdjur som små?


Windwhistler

För er som inte vet. Jag gillar My Little Pony. Inte alla, utan de där man växte upp med. Åttiotalsponies. En av dem är Windwhistler. Hon låg och såg ledsen ut i en korg i en second hand butik. Jag kunde inte lämna henne där, så hon fick följa med hem. Efter ett bad är hon glad igen. Det är jag med.


Lekte ni med My Little Pony som små? Eller är ni som mig, ni har inte riktigt kommit över dem ännu?

Please, please, please...

...let me get what I want.

 

Idag presenterade Apple Ipad. Jag. Vill. Ha.


Snöodjur


Den här bilden är inte så märkvärdig, men det är något med ljuset som gör att jag gillar den. Så gillar jag förstås mitt lilla odjur. Mycket.

Måndag

Hej Darlings. Idag är det måndag och imorgon kommer en hantverkare hit och drar ut hela badrummet. Det känns lite jobbigt att vara utan egen dusch ett par veckor, men det ger mig äntligen en spark i baken till att ta tag i träningen. När det är klart kommer dessutom min Hello Kitty-badrumsinredning att äntligen komma till sin rätt.

Idag har jag sökt ett jobb som jag vill ha, och sett två lämpliga. Ett ut av dem är ett sådant där jobb som jag tror kommer kräva mycket mer än en intervju, tester och sådant där. Jag vet inte om jag ens vågar söka det. Vad tycker ni? Inget att förlora brukar vara mitt ledord, men just detta får mig att känna mig lite tveksam. Eller rädd. Jag vet inte.

Nåväl, nu är det sleeping time. Sov gott.

Soon to be dresses

Jag har börjat min "dagen efter kvällen före" med att buda hem två tyg på Tradera. Jag tänkte att de skulle bli två klänningar. Två fina go-go klänningar.Nu ska jag titta på serier resten av dagen. Söndag är en sådan dag, en dag då man bara får vila och inte göra just något alls.

Hur tänkte ni spendera dagen?

Downtown

Idag har jag begett in mot staden. Visat upp mina meriter och hittat två ganska fantastiska cardigans. En på HM och en på Myrorna. Mer om dem senare, nu till hur man kan se ut en dag som denna.


Vad har ni haft för er denna onsdag?


The Imaginarium of Doctor Parnassus

Jag har varit på bio och sett The Imaginarium of Doctor Parnassus. Den var drömlik. Personligen tyckter jag att drömmarna tog över storyn lite för mycket, men den är absolut sevärd. Låt trailern inspirera er.


Om ett par skor

I förra inlägget fick ni en smygtitt på ett par skor som jag köpte på second hand under julledigheten, i det här inlägget tänkte jag ge dem lite mer utrymme. 

Bruno Magli. Trettio kronor. Det är vad jag kallar ett fynd.


Dressed for success

Man skulle kunna tro att jag ska på anställningsintervju. Så är inte fallet. Jag är bara uttråkad och provar min nyinförskaffade kavaj från Tiger.

Och så måste jag passa på och visa vilka fina örhängen man kan hitta på Indiska.

Jag har även på mig ett par skor som jag köpte på Second hand under julledigheten...

men de får ni se mer av senare. Hej så länge!


Me like Madison Square Men

But it's the ladies that are the catch here. Kläderna är fantastiska. Speciellt Joans. Och Peggys. Jag dör en smula av varje avsnitt. Jag tror bestämt att det är dags att klicka hem serien på DVD.


Om ni inte sett Mad Men tycker jag det är dags att ni gör det.


Mulberry Alexa-igen

Fick ett mail från Mulberry om att hon släpptes idag, jag öppnade det 40 minuter för sent. Slutsåld. Fast det var väl inte oväntat. Jag har hört att det är waiting list som gäller.

Vincent, Pablo, Ernest and me

Digitala format räcker inte till. Nu kan även jag sålla mig till de stora tänkarna och kreatörerna. Min nya Moleskine kommer följa med mig var dag, vart än den tar mig.


Virkblogg-En prinsesstårta

 

Jag passade på att virka när jag var hemma i norr, bland annat en prinsesstårta som ska agera som nåldyna. Idag hade jag ärenden på stan så jag passade på att köpa hem nytt garn. Något ska man ju sysselsätta sig med om dagarna.


Mellandagsrea

Mellandagsrea är inte alltid förenat med mellandagsfynda. Rean i år känns i största allmänhet klen. Men jag hittade en del underkläder på HM. Randiga. Och en kofta på Monki som påminner lite om Dagmars koftor. Så jag är nöjd. Kan hända att jag blir än nöjdare efter helgen. Då tänkte jag göra NK (startar idag) och Åhléns City. Hittar jag inget får jag i alla fall glädjas över att träffa syster. Det är inte fy skam det heller.

 

Har ni hittat något på rean?


If travel is searching...

...and home what's been found. I'm not stopping.

Jag har varit dålig med uppdateringar. Nu är jag ledig på obestämd tid så det kanske blir ändringar på detta.

Jag skrev in mig på ams igår, och min handläggare verkar ju vettig. Hon ville inte ta bort viktigt kompetens från sökbasen för att göra plats för oviktigt. Det ville min förra. Hon tyckte att jag kunde för mycket, och att det var viktigare att göra mig sökbar på kassabiträdetjänster för att jag råkat jobba med sådant ett år innan universitetet. Arbetsförmedlingen är inte gjord för akademiker, så enkelt är det. De finns bara där för att man ska skriva in sig och få sin a-kassa, resten får man ta hand om själv.

Jag har funderat lite på vad jag ska göra av min tid, på sista tiden har jag insett hur roligt det är att virka, så det är möjligt att det blir mer sådant i bloggen. Men närmast till hands tänkte jag visa er lite second hand fynd från norr, och annat som jag hittat den senaste tiden men inte hunnit med att ge ord och bilder.

Resa känns aktuellt nu, men det får man väl inte göra om man går på a-kassa, man ska väl sitta hemma och göra sig tillgänglig för arbetsmarknaden var dag. Men jag funderar på Thailand (Koh Tao), Kina (Beijing) och USA (New York). Jag har ju faktiskt vänner i de krokarna, och de kan ju vara värda ett besök. Kan man tycka.

Well, för mycket text nu och för lite bilder. Nästa inlägg blir lättsammare. Jag lovar. Kram Darlings!Ett år

Ett år äldre, ett år snyggare, och ett år rikare av erfarenheter. Min födelsedag har firats med smörgåstårta och genom att ta bilder i  La Photocabine. Det är precis som en vanlig fotoautomat-man gör sig inte bra på alla bilder.

En Kompis ville vara med...

...och en Amiga.


Vill ha

 

Jag har ju varit inne på en Bayswater en tid, men efter att jag fick nys om Alexa svalnade intresset. Alexa känns bättre för mig, passar mian behov bättre. Jag gillar väskor som man kan bära på flera sätt, och det kan med Alexa. Dessvärre är det väl kölista som gäller, kanske lika bra. Jag fyller förresten år imorgon, om någon undrar ;)


RSS 2.0