Åh...

Jag vill också ha ett litet fransktalande flickebarn.

Too much candy from Capucha on Vimeo.


Det blev ett par shorts

Det blev ett par shorts.Och när jag väl var igång blev det några fler. När knän blir fula och slitna på gamla byxor kan man ju lika gärna återanvända dem som shorts. Både billigt och klimatsmart.

Sugartown

I got some troubles but they won't last
I'm gonna lay right down here in the grass
And pretty soon all my troubles will pass
'cause I'm in Sugar TownLila skapelse

Jag kom på att jag lovade en bättre bild på den där klänningen som jag införskaffade på Beyond retro för en tid sedan. Så här är den.

 

För övrigt kan jag tillägga att jag nu kommer att knarka Hemnet på riktigt.


Trötta dagar

Hej darlings. Jag har varit förbaskat trött den sista tiden, har deckat runt åtta hela veckan lång. Igår var det möhippa för en kär vän. Vi spenderade förmiddagen i slottsträdgården i sann Marie Antoinette anda-pasteller,pärlor, spets, tyll och lockigt hår. Helt underbart. Eftermiddagen började med en pole dancing, himla roligt men jisses vad mina muskler protesterar idag. Efter polepasset begav vi oss till stadsträdgården där en badtunna väntade på oss i Fyrisån. Också ganska fantastiskt. Hade vi velat få sällskap hade det inte varit problem. Kvällen avslutades med grillning och efter en lång dag och flera dagars piff och pyssel var vi alla ganska utmattade. Men det var det värt.

Idag har jag mest vilat. Imorgon står bankmöte på agendan, så håll gärna era tummar för mig någon gång mellan tio och elva. Hur klär man sig egentligen för ett bankmöte? Är såant viktigt idag? Eller är det kanske bara vad kontot säger som har betydelse?

Ett inlägg av det tyngre slaget, snart blir det lite lättsammare. Promise.

Om livet

När livet känns tungt, trist, och tråkigt så kanske man bloggar lite mindre. Men jisses vad man glädjs åt andras lycka!

Precious

Igår sprang jag runt på staden hela dagen, Kupan, Myrorna och alla lågpriskedjor, jag har fixat med lite grejjer till något som är hemligt för stunden. Det tog tid ska jag säga er, kom hem dödstrött med det jag sökte och lite till. Jag hittade en fin blommigt mönstrad 60-tals blus. Och en Dirndl klänning, ett rirktig fynd måste jag säga. Mer om detta senare, har en del att visa er. Kvällan avslutade jag med Coca-cola och onyttigheter framför televisonen med filmen Precious. Bra film, mörk men ändå hoppfull på något vis. Se den.


A som i Alexa

 

And then they lived happily ever after...

 


M som i Mulberry


P som i paket


Hur fin?

Hur fin som helst! Denna kommer vara perfekt i höst/vinter. Varm och gosig.


Tack till rara Kajsa, Queen of DIY!

En solig lördag

Det har varit en solig lördag idag, men vindarna och skuggan kändes nog lite kyliga tyckte jag. Eller så klädde jag mig dåligt.

Klänning/whatever: vintage och shorts: J. Lindeberg

 

Det känns lite meningslöst att blogga just nu, jag är dålig på att uppdatera och kommunikationen med er känns lite vag. Jag antar att det beror på varma dagar och att jag själv känner mig lite "oinspirerad och ledsen av kraven och stressen" och lite annat som händer i livet just nu. Nåväl. Slut för idag. Tack för idag.


Det blommar!

Något har jag minsann gjort rätt, för här blommar det på nytt. Jag är trots allt inte helt hopplös.


Carnivàle

Den senaste tiden har jag sett om serien Carnivàle. Första säsongen är ruskigt bra, den andra säsongen börjar lite långsamt men blir riktigt spännade på slutet.  Serien utspelar sig under depressionen, och trots att alla kläder som bärs är skitiga och löst sittande kan jag inte låta bli att bli en smula förtjust.

 

Om ni inte har sett Carnivàle tycker jag att det är dag s att göra det nu. Om ni har sett Carnivàle tycker jag det är dags att se den på nytt!


RSS 2.0