Jag har nycklarna i min handOm ni undrar varför det är så tyst här så beror det främst på att jag legat däckad i feber ett par dagar. Sedan har jag försökt att flyttpacka det sista, det har gått sådär med tanke på att jag mest legat däckad i feber. Idag är jag tack och lov feberfri, och jag har varit på banken och fixat det sista papprerna och fått nycklarna till min alldeles egna lilla lägenhet.

Egentligen hade jag tänkt visa er bilder på den, men jag hade visst glömt att sätta batteriet i kameran, så typiskt mig. Ni får helt enkelt vänta. Nu ska jag gå till ICA och hämta något som jag tror är en riktigt fin klänning. Hoppas ni får en fin helg!

På tapeten

Jag har har inte flyttat ännu, men jag börjar redan fundera på renoveringsåtgärder, piff som man kan ta lite pö om pö. Just nu är jag helt förälskad i tapeterna från Pip Studio. Jag tänker mig små fåglar i sovalkoven

 

 

Och kanske en samling av gamla vykort och planscher i köket.

Eller varför inte en vägg med tallrikar?

 

 

 

Allt detta, och mycket mer kan man förälska sig i på Inreda.com. En sak som är skönt är dock att jag inte behöver fixa med något på en gång, jag kan bo in mig lite och känna efter. Dessutom är väl tjusningen med renovering att det tar ett tag, att man alltid har något nytt att se fram emot.


Fine Furniture

Det är inte klokt vad mycket fint man kan hitta i en gammal lada hos en mormor.

Om ungefär två veckor flyttar jag, och då flyttar även detta möblemang hem till mig. En sideboard, ett vardagsrumsbord och ett gammalt tvskåp. Det är lite oklart om det sista kommer att användas som tvförvaring, kanske blir det förvaring för mössor och vantar i hallen istället. Vi får se. Vad som är helt klart är att jag kommer få det fruktansvärt fint. Så det så.Höstskor

I lördags åkte jag in till staden för att handla höstskor från Ecco. Jag räknade med att bli en-tvåtusen kronor fattigare, men tänka sig, på vägen in passerade jag Myrorna och hittade ett par nästintill oanvända Eccoskor för ett mer behagligt pris. Ibland har man allt bra tur.

 

Lite som mormorskängor. Fina och bekväma. Vad mer kan man önska sig till fossingarna?


Blå

Idag är jag blå.

Kofta-Monki, Top-HM, Kjol och skärp-andrahand, strumpbyxor Åhlens, Ullstrumpor-HM. Skor- Ecco

 

Det kanske inte syns så bra, men mitt hår är nu lite rödare än förut. Det kändes så där tråkigt nordiskt så jag var tvungen att göra något åt det. I övrigt är det mest flyttpackande som står på schemat. Tråkigt nu, men oj så skönt det kommer bli när det är över.


Mila's Daydreams

Hej. Ni har väl inte missat Mila's Daydreams?

10.10.10

Det är många år sedan du som person försvann. Det är ett år sedan din kropp gav upp. Det skär lite i hjärtat idag, även om jag vet att du är på en bättre plats än denna.

Kompis <3

 


Over exposed

Jag tog lite bilder på min höstpromenad här om dagen. Med två djur i ena handen är det inte lätt att ta bra bilder. Speciellt inte när de två djuren gärna drar åt olika håll. De enda bilderna som gav mig någon slags känsla när jag laddade upp dem på datorn var dessa  två:


Jag måste köpa en kamera, jag tror inte att jag kan leva utan en kamera.

Deceptive Restingplace

Jag har gått på en liten promenad med mina djur och kameran.  Längst skogsvägen hittade vi en liten rastsplats.

 

Sådant här gillar jag. När man bara springer på konst på de mest oväntade platserna. Det känns lite magiskt.


Oreglig

Mitt hår är ungefär lika oregligt som min lilla hund. Någon som testat Brasilian Blowout, är det så fantastiskt som det låter?


RSS 2.0