Grey matter

Idag är jag iklädd grått (Bea Szenfeldt). I fall ni undrade. Tur att det är så fint väder ute, då kan man klä sig i grått.

Och för er som vill veta mer om grey matter. Läs här. Eller lyssna här.


En rosa månad närmar sig

Det är snart oktober. Den rosa månaden. Månaden då bröstcancern gör sig synlig i form av ett rosa band på våra ytterkläder.

I mitt jobb ser jag cancer varje dag. Jag hade inte en aning om dess vidd innan. Visst hade man hört och sett siffror, men det blev inte riktigt verkligt innan man ser det på riktigt.

Jag har själv förlorat tre till cancern. En annan som förlorat någon är Annika. Våra förluster är för sena att rädda, men genom att skänka en peng till cancerforskning kan vi kanske rädda någon annan. Så alla ni som har möjlighet att avvara en peng, gör det. Alla bidrag är viktiga. Låt oss bekämpa cancern. Tillsammans gör vi skillnad.

Sukiyaki

 

 

Jag begriper inte ett ord, men vad gör det egentligen?


The September Issue

Ikväll myser vi med te och The September Issue.Vad gör ni?

Blått en dag i taget.

Det går väl knappast att undgå att skriva lite om valet en dag som denna. Blått en dag i taget alltså. Beträffande SD är jag inte överdrivet orolig,jag tror de där tomtarna kommer ta kål på sig själva ganska snart.

Annars då. Jag är snart en lägenhet rikare. Den där med schackrutigt golv och mintgröna köksluckor. Imorgon ska jag träffa min bankman och göra upp :)

Jag är en dålig bloggare just nu, förlåt.

jag trodde att jag hade tid

Jag har läst en bok. En bok om ett band som jag brukade lyssna på. Nu vill jag bara se filmen, måla en stjärna på kinden och slippa vara vuxen för ett tag.

 


Söndagssyssla

Hej.

Jag brottas med en förkylning. Jag låg mest och tyckte synd om mig själv igår. Nu ska jag dock ta mig i kragen-äta något och sedan titta på en lägenhet med schackrutigt golv och mintgröna köksluckor. Min vanliga söndagsyssla. Hej, hej, hoppas ni haft en fin helg!


Tyger, mönster och grytlappar

Något jag alltid letar efter när jag handlar second hand är tilltalande tyger, virkade grytlappar och gamla symönster. Det här är skörden från någon av alla mina helgers. Tyget är i själva verket en klänning, eller städrock, låt oss säga att den kommer bli mer tilltalande i inredningssyfte.

 

Har ni några måsten när ni handlar andra hand?


En röd kjol

Jag har letat och letat efter en röd kjol. Det har gått sådär. Men så såg jag en fin tävling på bloggen med miranda. Och tänka sig, det där är ju kjolen jag länge letat efter. Så självklart är jag med i tävlingen. Du kan också vara med och tävla här.


FYI

Jag har sprunigit milen. Nu- framstupa sidoläge tills en ny arbetsdag börjar.

Filt och kudde

Jag hittade en jättefin mormorsrutefilt och en kudde på Myrorna för ett par veckor sedan. Ralph som var här på en liten visit ville vara med och visa upp dem.

 


RSS 2.0