Enastående kvinnor del III- kommentarer

Jag är medveten om att det tagit tid för mig att publicera det sista inlägget i den här serien. Jag har haft lite annat för mig. Som att hänga i Hagaparken, strosat runt på byggvaruhus, hälsat på min syster eller bara umgåtts min mamma som kom i lördags. Men mer om det en annan gång. Hur som helst;

 

Jag bestämde mig även för att dela med mig av några av de kommantarerna som väcker lite debatt. Både bemöta dem och ge er läsare chansen att göra samma sak. Jag tycker ju om när det blir en kommunikation oss emellan. Det är ju det som är fint med bloggandet. So here we go...


Lisa skriver följande kommentar:

 

 

Jag tror att det kan vara ett sätt för media att se ner på en värld där de framgångsrika bloggarna till största delen drivs av kvinnor. Det är alltid lättare att lyfta fram den ytliga sidan och få kvinnor att framstå som om det är allt,och att det är vårat enda intresse. Skriver man om ytliga ting som kvinna är det tydligen även ett fult sätt att bli framgångsrik på. Jag tycker inte det spelar någon roll vad man skriver om så länge man förmedlar sunda värderingar. Jag tycker även att det är värt att poängtera att en blogg inte visar alla sidor av den som driver bloggen, utan bara en bråkdel. Men nu börjar jag komma bort från ämnet, så inget mer om det.

 

Med tanke på hur inlägget kategoriserades så vet jag inte om jag tycker det är rätt eller fel, på sätt och vis så var det ju ur aspekten mode och skönhet men ur en annan vinkel. Det är alltid svårt att kategorisera inlägg. Sedan vill jag passa på och säga att jag tycker att blogg.se är fenomenala på att bredda spektrat av bloggare, här är det inte bara yta som hamnar på första sidan,vilket jag gillar!

Förresten, tack för kommentaren Lisa <3

 

Monaliza skrev en kommentar som är inne lite på samma spår:

 

 

det enda jag har att tillägga är att jag tycker att det är en fantastisk idé att skriva ett inlägg om sin egen kvinnliga förebild.

 

Karin som driver bloggen Style and the city lämnade den här kommentaren:

 

och jag håller med, man kan absolut både bry sig om sitt yttre och vara framgångsrik. För att citera Coco "Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman".

 

Tess skrev följande kommentar:


 

Jag ser precis vad hon menar. En attraktiv kvinna har lättare för sig att attrahera män med makt, och kan på så vis sekundärt använda sig av männens makt för att själv slå sig fram. Det är ingen hemlighet. Men, jag tycker även att det är värt att nämna att man inte ska anta att det är så man slår sig fram. Jag tror den främsta egenskapen är drivkraft, att veta vad man vill och inte ge vika. Det finns många mäktiga kvinnor som inte anses attraktiva, och jag tror att även det kan vara till en viss fördel. Mina erfarenheter säger mig även att attraktiva kvinnor ibland kan behöva överbevisa sin kompetens för att bli tagna på allvar, men jag vet inte.

 

 

Fortsätt gärna debatten i era kommentarer, jag är noga på att gå igenom mina kommentarer även om det tar sin lilla (läs stora) tid.


Kommentarer
Postat av: Nightflies

ang den sista kommentaren så gäller det dock inte inom alla områden där det kan va en nackdel att se bra ut också vilket gör det hela än mer komplext.

2011-07-07 @ 21:34:26
URL: http://nightflies.webblogg.se/nightflies
Postat av: Sara

Verkligen roligt med hur många kommentarer du fick om ämnet, intressant läsning!

Sv: Hon passar verkligen bra i det! Fast hon ska låta det växa ut nu. Jag tror att alla passar i allt bara man kan stå för det :)

Kram

2011-07-07 @ 21:37:59
URL: http://whenitcomesto.blogg.se/
Postat av: Nadja

alldeles riktigt. lopp/second hand/begagnat är grejer. :)

2011-07-07 @ 22:52:40
URL: http://zoologischer.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jag håller med dig!

2011-07-08 @ 12:27:16
URL: http://veronicasadventure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0