Daily RoutineDet första jag gör när jag kommer på jobbet är att slå på min dator och koppla upp mig. Jag har Google som startsida, och som ni vet med Google så ändras deras logotyp lite beroende på om de vill förmedla något särskilt med dagens datum. Jag brukar alltid klicka mig vidare via loggan till Wikipedia för att läsa vad som är speciellt just för dagen. Idag handlade det om Sommarsolståndet, kan ni tänka er att det nu vänder och blir mörkare igen. Hemska tanke. Jag är glad över att jag snart färdas norrut där solen nästan aldrig går ner och där ljuset är helt fantastiskt.

Dagens logotyp var gjord av en av mina favoriter Takashi Murakami, han som bland annat satt sin prägel på en del av Louis Vuittons väskor. Jag är stolt ägare till en av dem- Papillon Cherry Blossom.

Är ni också sådana som klickar er vidare för att lära er något nytt?

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag visste faktiskt inte att man kunde göra det:) jag brukar alltid spana in de olika Google-designerna varje dag men har inte än (tills nu) fattat att man kan klicka vidare. Det kommer jag göra från och med imorgon:) alltid kul att lära sig nya saker. Jag funderade länge varför det var en google-design för någon vecka sedan där man kunde spela gitarr...:)

2011-06-22 @ 20:32:20
URL: http://reggieandfriends.blogspot.com
Postat av: kajsa

sv:håller definitivt med:) satt ute på balkongen och solen lyste. DET BÄSTA !ha det bra

kram-kajsa

2011-06-25 @ 18:55:04
URL: http://kajsaalice.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

jag är definitivt en klickare!

2011-06-26 @ 14:46:59
URL: http://emmasays.se
Postat av: ms bluesky

sv: ja, jag får nästan gåshud.härligt inlägg! :)

2011-06-29 @ 22:52:10
URL: http://msbluesky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0