Enastående bloggande kvinnor del III

Här är de som gav tusan i jantelagen och skrev rätt ut att de minsann var enastående inspirerande och bloggande kvinnor.  You go girls!

 

Lorissa Lovebomb ; "En miljönörd som bloggar om min vardag (en del yta kan förekomma dock) och hur man kan leva för att göra jorden till en trevligare plats att leva på"

 

 

Blasfeministen; "Jag tycker att alla små flickor som gillar bra musik ska läsa min blogg. Jag lyfter gärna fram just kvinnliga musiker istället för att göra som alla andra som bara skriver om männen i hårdrocksvärlden. Tjejer behöver kvinnliga förebilder inom musik, tycker jag".

 

 

Golzar; "Jag skulle rekommendera min egna blogg faktikt!
My motivation is that I am critical against accepting everything media throws at us women (especially young women) - expectations on how we should be and look like. I write other things that are important in life."

 


Adara Magazine; "Jag tipsar om min egen blogg, jag tycker vi ska våga stå för det som vi tycker är bra - även om det är vi själva som ligger bakom. Jag skriver personliga inlägg samtidigt som jag kombinerar det med tidninsinslag där jag lyfter fram läsare och t.ex. gör intervjuer. Hope you like it!  :)"


Och med detta inlägg avslutar jag tipsen på enastående kvinnliga bloggare. Jag tänkte dock presentera en del kommentarer som väcker lite diskussion, samt andra kvinnliga förebilder som droppade in bland kommentarerna. Jag hoppas att ni hittat många nya inspirerande bloggar och att ni ger länkkärlek till de ni gillar!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Ja verkligen =)

2011-06-28 @ 22:15:18
URL: http://veronicasadventure.blogg.se/
Postat av: Amanda♥

Allt bra idag? :)

2011-06-29 @ 16:33:48
URL: http://mandycandyy.blogg.se/
Postat av: Sofia

Blir så glad av dessa inlägg =)sv: Eller hur, de brukar vara bland de bästa presenterna ;-) Jag tycker de är ursköna, är helt hooked på dem och kan strosa runt i dagar i dem utan att få ont i fötterna. Blir helt klart fler!

2011-07-07 @ 20:55:37
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Beatrix

wow vad många nya bloggtips! tack!

2011-07-09 @ 00:26:02
URL: http://beatrixmix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0