Day 30–ten thing we don't know yet

Åh. Så typiskt mig att vara långsam med att blogga det sista inlägget i den här serien. Jag har ju varit riktigt duktig med de andra. Till mitt försvar har jag haft systerbesök, gått på bio, rivit ner tapeter i mitt kök, bättrat på färgen på mitt hår och målat en stol rosa.

Så, tio saker ni ännu inte vet.

1) När jag plockar lösviktsgodis, tar jag jag många gånger tre av varje sort. För alla goda ting är tre.

2) När jag var liten ville jag bli flygvärdinna. De var ju alltid så piffiga och det var det ju himla trevligt att se världen förvandlas till ett litet leksaksland varje gång man lyfte från marken.

3) Jag hade planer på att läsa till veterinär, men gav upp när jag insåg att det var lotten som styrde. Jag är inte personen som har tur. Och så här i efterhand skulle jag väl mest gråta på jobbet, inte bra.

4) Jag sökte även till textilhögskolan i Borås. Jag tänkte att det kunde vara något. Men spelade lite på de säkra korten. Det är typiskt mig. Jag tar för lite chanser. Allt ska vara så uträknat och logiskt hela tiden. Det är en sida av mig som jag ogillar.

5) Jag tror att min ständiga stärvan efter perfektion, mycket handlar om en lite trasig uppväxt.

6) Jag avskyr tysthet mer än vidriga åsikter

7) Jag är mer en tedrickare än en kaffedrickare. Men dricker ändå mest kaffe på jobbet, jag antar att det är för att det kickar in bättre.

8) Ibland skäms jag så över hur mycket jag kan spendera på ytligheter.

9) Jag är en dagdrömmare

10) Jag gillar att planera men har ibland lite svårt för att komma igång. När jag väl sätter igång med något blir det dock oftast väldigt bra. Är typsikt stenbockar ha jag hört. Och jag är en stenbock, oavsett om det stämmer med stjärnornas konstellationer dessa dagar.


Kommentarer
Postat av: lady thirty

kul att få läsa :D

2011-03-07 @ 08:36:59
URL: http://blogg.veckorevyn.com/ladythirty/
Postat av: kajsa

jag är också en dagdrömmare. dagdrömmer hela tiden.

2011-03-08 @ 10:55:57
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0