Time to have more fun!

Jag har genomgått tre känslomässiga stadier på mindre än 24 timmar.

1) PANIK
2) Fosterställning
3) Axelryckning

Jag är blond igen, med lite röda slingor.  Jag har hört att man har roligare så.

 
FYI

 

Jag jobbar mycket nu, och bloggen blir lidande. Men jag gillar det, jobbet alltså,inte att bloggen blir lidande. Det går bra nu. Mitt hår är en helt annan historia. Jag hittade en gammal bild. Så jag tänkte fråga er. Borde jag gå tillbaka tilll den här hårfärgen istället?

 

 

Eller kanske ännu ljusare?

 

 


With you I can't go wrong

Jag tycker att Sonny and Cher är så fina tillsammans......och så får jag för mig att jag vill klippa lugg. Jag har nog lite hårångest just nu.

Bubble gumJust nu lyssnar jag mycket på Birgitte Bardots Bubble Gum album. Och funderar på att bli blond igen. Jag tror att om man är född blondin har man svårt för att släppa att håret blivit så där musgrått och tråkigt med åren. Eller är det bara jag?

Making the movies jealous

Ord är överflödiga. Bara titta på det här.

 

Jag dör vad fint.


Det blåa huset

Det här är mitt absoluta favorithus i Uppsala. Det kallas för Vasahuset och ligger som ni kan förstå intill Vasaparken. De som bor där flyttar aldrig. Det kan jag förstå, huset är sagolikt.Eller vad tycker ni?

I'm not one of those that can easily hide
Hittad via Hanna.

Mer Zürich

 

Jag tror jag nöjer mig med detta. Jag tror även att jag kommer att återvända till Zürich. Det känns så. Städer som man känner att man skulle kunna bo i är värda att återvända till. Och Zürich känns som en sådan stad.


Guldkant på tillvaron

 

Jomenvisst. Fram till fakturan kommer. Ungefär. Sedan envisas de med jättekonstiga inbetalningsdatum. Det skulle ju vara så mycket lättare om det var sista varje månad som alla andra räkningar. Räkningar som ska betalas innan måste jag betala direkt de kommer, annars försvinner de i mängden. I-landsproblem. Jag vet.


Random Pics of Zürich

Tänkte visa er några fler bilder från Zürich. Jag kom ju lite av mig med det när jobbet började hopa sig. Men jag klagar inte, det var ju jobb som tog mig till Zürich från början.

 

Alperna förresten, man kan knappt tro att de är på riktigt, det är som om någon målat dit dem. Perfektion.

 

 

More to follow. Om ni orkar.


På fredag ska jag dricka vin på min balkong

I helgen har jag hängt i parker och köpt balkongmöbler. På fredag ska jag dricka vin, med jobbet. Det kan även hända att jag tar ett glas på min balkong. Vi får se.Jag röker inte. Men av någon märklig anledning har jag gått runt och varit lite röksugen. Vad kan det bero på? Kanske att alla dofter förstärks i värmen. Dofter som sedan associeras till långa utekvällar, på uteserveringar, där man sitter  med en cigarett eller något kallt att dricka i sin hand.

Om det bjuds på cigaretter på fredag kommer jag ta en. Jag kommer tillsammans med lungcancerforskarna att smyga ut medan natten fortfarande är ung och andas in de giftiga ämnena som även fyller mig med ett sorts lugn.

Visst är det ironiskt, att de som alltid avviker från sällskapet under festligare tillställningar för att gå ut och röka en cigarett är de som ägnar sig åt lungcancerforskning? Jag är inte förvånad. Det är lättare att bli det man gör än vad man kan tro.

Meddelanden från mor min

Min mamma har Facebook. Ibland får jag meddelanden av henne, de kan se ut så här:


Jag gillar att hon skickar meddelanden som hon inte skrivit klart, och fortsätter att skriva i nästa meddelande istället. Som om det vore en live konversation via msn. Men mest av allt gillar jag hur enkla de är, och hur enkel hennes vardag tycks te sig. Så långt ifrån mina hektiska dagar.

Ibland undrar jag vad tusan jag gett mig in på. Jag menar, varför köper man en fjuttig lägenhet och stressar runt i en stad fylld av prestige när man i min hemstad kan köpa huset som är utsett till Sveriges vackraste för 625 000 kronor. Det är helt befängt.

Om jag hade ett badkar...

...hade jag druckit mitt portvin i badet.Jag vet att det bara är torsdag, men tro mig jag behöver det här glaset ikväll.

Det här med att matcha

Ibland är jag omedvetet bra på att välja ett nagellack som senare matchar med mitt klädval.

 

Förlåt för lite kassa uppdateringar. Jag har så mycket jobb att göra nu. Den sista maj har vi lite av en invigning. Och den är inte så liten egentligen. Alla under kungen är bjudna. Ungefär.

 

Jag har fortfarande mycket att visa er, fler bilder från Zürich, nya garderobsinneboenden och annat fint. Så var lite tålmodiga är ni söta. Love you!


Kungsträdgården 24 april 2011

Under påskhelgen besökte jag min syster. Vi hade lite parkhäng i Humlegården, låg och solade i en båt, och gick förbi Kungsträdgården. Körbärsträden stod i blom och vårljuset var fantastiskt.  Ja, ni ser.

Syster

Hej.

 

Hej så länge.

 


RSS 2.0