På fredag ska jag dricka vin på min balkong

I helgen har jag hängt i parker och köpt balkongmöbler. På fredag ska jag dricka vin, med jobbet. Det kan även hända att jag tar ett glas på min balkong. Vi får se.Jag röker inte. Men av någon märklig anledning har jag gått runt och varit lite röksugen. Vad kan det bero på? Kanske att alla dofter förstärks i värmen. Dofter som sedan associeras till långa utekvällar, på uteserveringar, där man sitter  med en cigarett eller något kallt att dricka i sin hand.

Om det bjuds på cigaretter på fredag kommer jag ta en. Jag kommer tillsammans med lungcancerforskarna att smyga ut medan natten fortfarande är ung och andas in de giftiga ämnena som även fyller mig med ett sorts lugn.

Visst är det ironiskt, att de som alltid avviker från sällskapet under festligare tillställningar för att gå ut och röka en cigarett är de som ägnar sig åt lungcancerforskning? Jag är inte förvånad. Det är lättare att bli det man gör än vad man kan tro.

Kommentarer
Postat av: Beatrix

så fint du fått det på din balkong. där får du sitta och njuta i massor!

2011-05-09 @ 21:44:34
URL: http://beatrixmix.blogg.se/
Postat av: Karin

Har nog med våren att göra:)

2011-05-10 @ 09:02:02
URL: http://minegeninspiration.blogg.se/
Postat av: Linnea

vad mysigt!

är det lungcancerforskning du jobbar med nu förresten?

2011-05-10 @ 14:52:19
URL: http://reggieandfriends.blogspot.com
Postat av: Karoline

Vilken UNDERBAR balkong du har! Jag drömmer också om att ha en balkong, vill vill vill!!! och ang dröm-skorna så kan det vara helt ok att köpa så dyra, men jag är så sjukt snål :p

Ha det så fint!

Kram /Karoline

2011-05-29 @ 23:33:07
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0