Hey Summer

Where did you go?


Morgonmys

Nu har jag integit mitt morgonkaffe, och mitt morgonmys med finaste Kompis. Det börjar bli dags att ta sig ned på staden och panikhandla lite accesoarer och annat jag behöver inför tisdag. På tisdag är det nämligen dags för tioårsjubileum med jobbet. Det firas med pompa och ståt på slottet. Jag tror det kommer bli en fantastisk natt.

 

 

Jag är förresten superdupernöjd med mina nya fransar. Vaknar man och ser ut så här kan man ju inte vara annat, eller vad säger ni ?

 

 

Nu- mot city!


Blink, blink

 

Jag kompenserar mitt skadade sockervaddshår med nya ögonfransar. Nu kommer jag vakna vacker som en dag var morgon.  sådetså.


alla behöver en sockervaddsperiod i sitt liv

Vet ni. Använd aldrig blonde spray. Jag tänkte göra en "quick fix" under sommaren, och nu så här en och en halv månad senare straffas jag. Blonde spray goes mental on your hair! Med andra ord-håret går av. Och jag får hårångest utan dess like. Tack och lov har jag tjockt hår så jag är inte skallig. Nu är det balsammetoden som gäller, och jag tittar runt på korta frisyrer för att vänja mig vid tanken. Men jag vill ju ha kvar mitt ånga svall. Snälla säg mig att hårfärgning är vårdande, jag lovar att låta bli väteperoxiden!Men som den mycket visa Sandra säger: alla behöver en sockervaddsperiod i sitt liv. De orden får mig att i alla fall känna mig lite bättre till mods. Lite.

One, two, three, four and I want more

and five, six, seven It`s not ok
How come you taste so good
This time I`m really hookedNi vet den där violmacaronen som jag nämnde tidigare. Jag tänkte att min suktan efter att äta en per dag skulle lindras om jag köpte en macaronring. Så då gjorde jag det.

 

Från Etsy, närmare bestämt här.

13:e till 13:e genom Instagram

Här är en månad i bilder. Sammanfattningsvis kan man säga att jag varit på festival. Promenerat ned till stan. Begett mig till Dallas för en att skjuta J.R. Ewing och dricka med Sue Ellen. Börjat läsa en ny bok. Ätit godsaker. Druckit te (en sak att gilla med hösten). Varit duktigt på att köpa nya liljor när behovet fallit på (ni vet som en liten uppgift i mitt nya liv). Sprungit en hel del (bland annat en tjejmil). Jobbat (visst är min anslagstavla på jobbet fin!). Hittat bästa crémen (salt!). Köpt en plånbok. Och läst bloggar med fina tips.

 

 

Jag är bättre på att uppdatera min Instagram än vad jag är på att uppdatera min blogg. Om ni känner för att hänga med mig även där är det mariannekarolin ni ska leta efter.


Things we say today which we owe to Shakespeare

Jag gillar Shakespeare. Jag läste en hel del Shakespeare under min gymnasietid. Så när jag såg det här hos The English muse kunde jag ju inte annat än blogga det själv. På en gång. Jag brukar inte göra sådant. Men alltså. Det är ju så bra.  Det är Becky, en tjugoårig självutnämnd litteraturnörd som skrivit ner dem i sin Moleskine. För att sedan scanna in det och lägga upp det på sin tumblr. Tack för det Becky!

 

Becky har även en liten utmaning. Eller liten och liten. Den går ut på att läsa en bok i veckan under ett år.  Här hittar ni hennes lista. Jag funderar på att göra en egen lista och hänga på. Någon som är med mig?

 

 

Jag har förresten också en Moleskine som jag skriver ned citat i. Någon gång ska ni få kika in i den. Jag lovar.

 


AW11

En annan sak jag gillar är Orla Kiely. Men det vet ni ju redan.
Är inte höst- och vinterkläder så mycket finare än sommarkläder? Jag tycker det. Och det får mig att känna att hösten kanske inte är så dum trots allt.

Delar av dagens och lite kärlek

Hej.

 

Jag gillar pärlor. Och er.


Tea Tree


RSS 2.0