alla behöver en sockervaddsperiod i sitt liv

Vet ni. Använd aldrig blonde spray. Jag tänkte göra en "quick fix" under sommaren, och nu så här en och en halv månad senare straffas jag. Blonde spray goes mental on your hair! Med andra ord-håret går av. Och jag får hårångest utan dess like. Tack och lov har jag tjockt hår så jag är inte skallig. Nu är det balsammetoden som gäller, och jag tittar runt på korta frisyrer för att vänja mig vid tanken. Men jag vill ju ha kvar mitt ånga svall. Snälla säg mig att hårfärgning är vårdande, jag lovar att låta bli väteperoxiden!Men som den mycket visa Sandra säger: alla behöver en sockervaddsperiod i sitt liv. De orden får mig att i alla fall känna mig lite bättre till mods. Lite.

Kommentarer
Postat av: lady thirty

jag har ett minne från tidiga tonåren då jag skulle hjälpa min kompis med att använda spray blonde, smarta som vi (inte) var så tog ingen av oss på sig handskar varpå jag fick vita prickar över hela händerna och paniken kom...trodde att jag alltid skulle få ha de där prickarna, men de gick bort och jag lärde mig en läxa att man ska använda handskar när man blonderar någon ;)hoppas att allt är bra med dig!

kram

2011-09-21 @ 21:15:31
URL: http://ladythirty.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Du är ju så himla fin i det ljusa ljusa! Jag saknar att vara så blond, men som sagt det sliter ju otroligt :( men sååå fint!

2011-09-22 @ 09:14:47
URL: http://ipink.blogg.se/
Postat av: Linnea

riktigt fint med det 'jätte'blonda längst ner! har aldrig hört om sockervaddshår förut...men så hade jag ju läst din blogg och sedan, igår kväll när jag låg och läste Blonde av Joyce Carol Oates hajade jag till när jag läste det där med (annat ordval)...Marilyn Monroe hade tydligen också hår som "spunnet socker":)

2011-09-23 @ 08:44:10
URL: http://reggieandfriends.blogspot.com
Postat av: Linnea

bättre sent än aldrig - måtten på kjolen finns nu på min blogg!

2011-09-23 @ 17:45:57
URL: http://reggieandfriends.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0